Voys Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 anamanamanamanamanamanam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o razien değil ben daha önce gördüydüm o fotoyu. yada o razien ve ben daha önce gördüydüm o fotoyu. tanrım o tip ne AHAHAHAEUHAUEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sazanlarda amma çoğaldı bu mevsimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lapin daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kangru musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 razien degil o mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 :D ahahha iyiymiş Lan ben razien resmi isteyince bunu verdiler cidden gerçek resmi olan varsa göstersin bana cidden şüpheleniyorum. Yada tanıyan varsa gerçek adını söylesin o da yeterli olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o foto fotoşhop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: :D ahahha iyiymiş Lan ben razien resmi isteyince bunu verdiler cidden gerçek resmi olan varsa göstersin bana cidden şüpheleniyorum. Yada tanıyan varsa gerçek adını söylesin o da yeterli olur :D abicim razien işte yahu. gel yol yakınken vazgeç, daha beter fotoları gelir miden kalkar, öğürürsün falan, yapma canım, yapma arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 adam yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 daha kimse editlememis ama :(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 o razien eminim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bunu bobilere koymayeceğim ammavelakin koymak isteyen olursa "ben yaptım" diyerek üstüne alabilir bu resmi, ben sorumluluğumdan çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu ne biçim metruseksuel yav. sakalı var, saçı dağınık, tuhaf bir kolye felan. fotoşopta temizleseydiniz accık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 metroseksüel nası oluyor bone? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bone said: bu ne biçim metruseksuel yav. sakalı var, saçı dağınık, tuhaf bir kolye felan. fotoşopta temizleseydiniz accık. metroseksuel bakımlı erkektir.sakalı olması, kolyesinin deişik olması veya saçının dagınık olması metroseksuelliği engelleyecek unsurlar değil :).gayliğide engellemez bunlar. bide resimdeki elemamanın tek sıkıntısı kaşlar ve gözler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bone said: bu ne biçim metruseksuel yav. sakalı var, saçı dağınık, tuhaf bir kolye felan. fotoşopta temizleseydiniz accık. Her metroseksuel yumurta gibi mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 razienin yeni fotoğrafı hemde makyajılı çok komik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 agahaa kaşları alınmış sakallı metroseksüel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kfjsda sakalları almayı denedimde saçma span bişi oldu vazgeçtim oyüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 c.m.w said: razienin yeni fotoğrafı hemde makyajılı çok komik ! Bunu bi tek ben mi görebiliyorum? Kimse bişi yazmamışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Arma said: c.m.w said: razienin yeni fotoğrafı hemde makyajılı çok komik ! Bunu bi tek ben mi görebiliyorum? Kimse bişi yazmamışta. üstüne alınan bir sen varsındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar