ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Benim gözümde avatar kadar fail bir film olmamıştır. Zaten uzun uzun konuşuldu tartışıldı. İzleyin ama hiç umutlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 SPectre88 said: 3 sezonu defalarca izlemiş biri olarak kime sorduysam leş film izleme diyor şuan sırf merakımdan indiriyorum gece izleyecem. bakalım ben ne kadar sövücem :) yorum yapmadığına göre izleyemedin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 inşallah izlememiştir. çizgifilmden sonra tam bir hayalkırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 abi evet.. çizgi filmi izleyen izlemesin.. o kadar köytüydü ki unuttum bile.. hani ki hayatım boyunca izleyip de unuttuğum 3 film fln var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Müzede bir gece 1 bu film 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 BabacumMostors said: abi evet.. çizgi filmi izleyen izlemesin.. o kadar köytüydü ki unuttum bile.. hani ki hayatım boyunca izleyip de unuttuğum 3 film fln var..asıl çizgi filmi izlemeyen direk çizgi filmi izlesin.şu salak filme zaman harcamaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bone said: SPectre88 said: 3 sezonu defalarca izlemiş biri olarak kime sorduysam leş film izleme diyor şuan sırf merakımdan indiriyorum gece izleyecem. bakalım ben ne kadar sövücem :) yorum yapmadığına göre izleyemedin di mi? seed olmadığı için geç indi şimdi bitirdim. diziyi izlememiş olsam filmden bi bok anlamazdım. yüzeysel, gereksiz, başarısız. aaaang ne abi eng diye sevdik bu elemanı avatar izlerken gülmekten kopan ben sırıtmadım bile izlerken. agni kai, chi sözcükleri geçiyor ama açıklama yok diziyi izlemeyen nerden bilsin chinin ne olduğunu. momo yanlarında geziyor ama momo ismini taa su kabilesine gelince öğreniyoruz. bu çocuk 2-3 bölüm su bükmeyi beceremedi ondan tek cümle bahsedilmiyor. nerden tutsan elinde kalan saçma bi film. açtım ilk sezonu tekrar izliyorum keyfim yerine gelsin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Cizgi dizi ile kiyaslamamak lazim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Filmi az önce tekrar izledim dvd'de (heralde 2. kez izleyen tek kisi benimdir. Atlayarak baktim zaten) Ama birsey farkettim. Eger 2. film cekilirse azula da potansiyel var gibi. Sevdim bakisini ve konusmasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Esnaf said: BabacumMostors said: abi evet.. çizgi filmi izleyen izlemesin.. o kadar köytüydü ki unuttum bile.. hani ki hayatım boyunca izleyip de unuttuğum 3 film fln var..asıl çizgi filmi izlemeyen direk çizgi filmi izlesin.şu salak filme zaman harcamaya değmez This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ya bildiğin hortlatacam ama avatarı en baştan az evvel tekrar bitirmiş biri olarak şu film aklıma geldi ve içimde kaldı allah belasını versin bu rezaleti yapanın. ya çizgi film bildiğin ağlattı beni darma duman etti, ama bir türlü doyamadım izlemeye sonra dedim belki bir numarası vardır diye birkaç kısmına baktım bunun. böyle bir hayalkırıklığı olamaz. ya cidden bu rezaleti nasıl yapabilmişler merak ediyorum. efektler de kötü değil hani ama ne lan bu. delirecem şimdi. devam etmeyecek di mi bu ? inşallah etmez. peter jackson falan üstlensin bunu çekmek için gereken hakkı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben de filmi çektim açtım ilk sahneler çok rahatsız etti 10. dakkada atlaya atlaya diğer sahneler e baktım 15. dakkada sildim dosyayı izlemedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Abi ne guzel unutmustum bunu ya. Konuyu gormemle birlikte adamin 7 ceddine kadar sovmeye basladim yine. Keske olse ya it oglu it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 :( Unutmayalım, unutturmayalım. http://www.youtube.com/watch?v=c9-PG2mADZw Ne diye hatırlattınız ki şimdi bunu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben tabancayı çekip monitöre 3 el ateş ettim filmden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ya arkadaş sözlükte falan olsak öyle bir sövecem ki acayip rage oldum ya. daha 5-6 saat oldu lan avatarı tekrar bitireli. böyle içimde müthiş bir boşluk, hüzün, ağlamak üzereyim. korraları da izledim. ama yok hala daha açım. ya arkadaş şu filme harcanan para nasıl gereksiz bir paradır be. lan öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 korralar cıktı mı ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ilk iki bölüm çıktı, hd'si bile düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mortis said: ben de filmi çektim açtım ilk sahneler çok rahatsız etti 10. dakkada atlaya atlaya diğer sahneler e baktım 15. dakkada sildim dosyayı izlemedim bile düşün biz bi de bunu sinemada izledik. katlanılmaz bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 filmdeki ozai neydi lan öyle :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi niye izliyorsunuz neden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Geçmiş olsun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 filmi izledikten sonra tekrar dizinin son dört bölümünü izledim dengelemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kesmez. Baştan aşağı izlemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=H3VnQE3qXHE&list=SP86F4D497FD3CACCE&index=17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar