Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

SPectre88 said:

3 sezonu defalarca izlemiş biri olarak kime sorduysam leş film izleme diyor şuan sırf merakımdan indiriyorum gece izleyecem.
bakalım ben ne kadar sövücem :)

yorum yapmadığına göre izleyemedin di mi?

seed olmadığı için geç indi şimdi bitirdim.
diziyi izlememiş olsam filmden bi bok anlamazdım. yüzeysel, gereksiz, başarısız. aaaang ne abi eng diye sevdik bu elemanı avatar izlerken gülmekten kopan ben sırıtmadım bile izlerken.
agni kai, chi sözcükleri geçiyor ama açıklama yok diziyi izlemeyen nerden bilsin chinin ne olduğunu.
momo yanlarında geziyor ama momo ismini taa su kabilesine gelince öğreniyoruz.
bu çocuk 2-3 bölüm su bükmeyi beceremedi ondan tek cümle bahsedilmiyor.

nerden tutsan elinde kalan saçma bi film.

açtım ilk sezonu tekrar izliyorum keyfim yerine gelsin bari :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ya bildiğin hortlatacam ama avatarı en baştan az evvel tekrar bitirmiş biri olarak şu film aklıma geldi ve içimde kaldı allah belasını versin bu rezaleti yapanın. ya çizgi film bildiğin ağlattı beni darma duman etti, ama bir türlü doyamadım izlemeye sonra dedim belki bir numarası vardır diye birkaç kısmına baktım bunun. böyle bir hayalkırıklığı olamaz. ya cidden bu rezaleti nasıl yapabilmişler merak ediyorum. efektler de kötü değil hani ama ne lan bu. delirecem şimdi. devam etmeyecek di mi bu ? inşallah etmez. peter jackson falan üstlensin bunu çekmek için gereken hakkı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş sözlükte falan olsak öyle bir sövecem ki acayip rage oldum ya. daha 5-6 saat oldu lan avatarı tekrar bitireli. böyle içimde müthiş bir boşluk, hüzün, ağlamak üzereyim. korraları da izledim. ama yok hala daha açım. ya arkadaş şu filme harcanan para nasıl gereksiz bir paradır be. lan öfff
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...