aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 yohartık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 şalamalaya iyi ama çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Burdaki yorumları o kadar da hak etmiyor film yahu. Tamam vasat film ancak çok daha kötüleri geldi geçti (clash of titans vs). İlla izlemek istiyorsanız ara ara sıksa da genel anlamda kötü deil film, gayet izlenebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 spoiler 1.bişeyi bükmek için 5dk dans ediyorlar hakkaten çok salakçaydı 2.sanki film nerdeyse 3boyutlu değildi dikkatinizi çekti mi ?çok az yerde kullanılmış sanki.. 3.iroh ateş püskürtme olayı neydi öle adam korkuluk gibi dikiliyor sadece 2 hareket çeker insan... 4.abi bütün karakterleri neden neden ille hemşerisi bu herifin bütün hindistanı oynatmış... zuko=anvar ? gördüm yerlere yattım zaten. ayrıca adam gibi makyaj yaparlar adama gözündeki yanık yok nerdeyse.. 5.seride o sondaki dalgayı balık şeklinde yapıp ortalığı dağıtmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum ? hiç adam gibi savaş yoktu ortalıkta millet yan yana takılıo savaşta resmen birbirne vurmuyorlar fln.. filmi izlenebilir kılan tek şey daha önceden izlediğimiz seriden aklımızda kalanlarla birleştirmemiz :) edit:ha bide katara güzeldi ama küçükmüş çok 16 yaşında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 şalamalayalatmadan mı şalamalayasak, şalamalayalatıp mı şalamalayasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 clash of the titans vasattı ve bu filmin eline kesinlikle verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Robert_Poche said: Burdaki yorumları o kadar da hak etmiyor film yahu. Tamam vasat film ancak çok daha kötüleri geldi geçti (clash of titans vs). İlla izlemek istiyorsanız ara ara sıksa da genel anlamda kötü deil film, gayet izlenebilirmiş. böyle diyen de varmış vay anasını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 filmin kalanı o sziee diye giden kayadan daha iyi değilse twilight izlerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Yok film twilight kadar kötü değildi. Twilight: Vasat senaryo, zayıf oyunculuk, iğrençlik ve kusturma kategorilerinde 5 yıldız alıyor. Avatar: Vasat senaryo, zayıf oyunculuk, iğrençlik(2-3 yıldız). Kusturma olmadığı ve twilight kadar iğrenç olmadığından biraz daha iyi. Ama yinede sinemada izlemek için para harcanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Robert_Poche said: Burdaki yorumları o kadar da hak etmiyor film yahu. Tamam vasat film ancak çok daha kötüleri geldi geçti (clash of titans vs). İlla izlemek istiyorsanız ara ara sıksa da genel anlamda kötü deil film, gayet izlenebilirmiş. clash of the titans bile bundan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Valla gerek internetteki yorumlar, gerek sinema eleştirmenlerinin yazıları, gerek buradaki yazılar dolayısıyla filme hiçbir şey beklemeyerek rezalet olacak diye bekleyerek gittim. Normal Avatar beklentimle gitsem, itin şeyine sokardım ben de filmi. Ama bu kadar düşük beklentiyle gidince "lan abartıldığı kadar kötü değilmiş" dedim. Ama zaten Şamalayan kariyeri son sürat düşüşte bir yönetmen olduğu için çok da başarılı film beklemek hataydı kendisinden. Şimdi bayağı kötü yerler var, katılıyorum. Hani hareketleri abartmışlar, Fire Nation'u hint fakiri yapmışlar (ki en rezaleti de buydu), Zuko olsun İroh olsun tamamen alakasızdı çizgi filmle, bu da rezalet bir şeydi bence, ne alakası var hintliyle hint tipiyle? Arkadan topladıkları geleneksel saç modeli bile yoktu üstüne. Mizah unsurlarını silmişler direkt. Dövüşler meh gibiydi, hele ilk earth köyündeki kavga tamamen turn based strateji gibiydi felan. Hani 2. sınıf aksiyon filmi statüsünde, ama öyle berbat rezalet denecek film de değilmiş. Kötü, vakit geçirmelik film işte. Gayet kötü bir film, buna katılıyorum, çok kötü film, ama Twilightla da karşılaştırmayın, o kadar da kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Praying with Anger 5.3 Wide Awake 6.2 The Sixth Sense 8.2 Unbreakable 7.3 Signs 6.9 The Village 6.6 Lady in the Water 5.8 The Happening 5.2 The Last Airbender 4.3 gittikçe düşüyor adamın notları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Rewendor said: Valla gerek internetteki yorumlar, gerek sinema eleştirmenlerinin yazıları, gerek buradaki yazılar dolayısıyla filme hiçbir şey beklemeyerek rezalet olacak diye bekleyerek gittim. Normal Avatar beklentimle gitsem, itin şeyine sokardım ben de filmi. Ama bu kadar düşük beklentiyle gidince "lan abartıldığı kadar kötü değilmiş" dedim. Ama zaten Şamalayan kariyeri son sürat düşüşte bir yönetmen olduğu için çok da başarılı film beklemek hataydı kendisinden. Şimdi bayağı kötü yerler var, katılıyorum. Hani hareketleri abartmışlar, Fire Nation'u hint fakiri yapmışlar (ki en rezaleti de buydu), Zuko olsun İroh olsun tamamen alakasızdı çizgi filmle, bu da rezalet bir şeydi bence, ne alakası var hintliyle hint tipiyle? Arkadan topladıkları geleneksel saç modeli bile yoktu üstüne. Mizah unsurlarını silmişler direkt. Dövüşler meh gibiydi, hele ilk earth köyündeki kavga tamamen turn based strateji gibiydi felan. Hani 2. sınıf aksiyon filmi statüsünde, ama öyle berbat rezalet denecek film de değilmiş. Kötü, vakit geçirmelik film işte. Gayet kötü bir film, buna katılıyorum, çok kötü film, ama Twilightla da karşılaştırmayın, o kadar da kötü değil Tek rakibi dunyayi kurtaran adamki o bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Bone said: Robert_Poche said: Burdaki yorumları o kadar da hak etmiyor film yahu. Tamam vasat film ancak çok daha kötüleri geldi geçti (clash of titans vs). İlla izlemek istiyorsanız ara ara sıksa da genel anlamda kötü deil film, gayet izlenebilirmiş. böyle diyen de varmış vay anasını sayın seyirciler. burayı okuyup gittigimden sanırım. Beklentilerimi yerle bir ettiniz gitmeden. Haliyle dünyanın en kötü filmi beklentisiyle gidince de film vasat diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ateşçilerin çoğu esmer, filmlerde genelde bombacı, terrorist, gariban dogulu rollerinde oynayan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 daha iyi bi fikir geldi bana. bu avatarı her şeyi ile bu çağa uyarlayalım. bükücülük yapamayanlar yapanları dışlamış olsun. fln. nası fikir sdfsdf işte bi de lotr günümüze uyarlama fikrim vardı başka başlıkda yazmıştım. bu iki filmi çekicem kararlıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Wayne said: ateşçilerin çoğu esmer, filmlerde genelde bombacı, terrorist, gariban dogulu rollerinde oynayan tipler. filmdeki hemen hemen herkes hintli kaybetmeye ordan baslıyor ... nerde cizgi filmdeki sacların yele oldugu karizma abidesi ates kralı ozai(dogru mu yazdım) nerde filmdeki loserların kralı ... film sanki cizgi filmden uyarlanmamısta biri oturup farklı bir senaryo yazmıs, cizgi filmden bu kadar mı bagımsız bu kadarmı alakasız olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Shamalayaman gene yetenegini konsturum mükemmel atmosferi senaryosu olan biseyi alıp bir içim boka cevirmis.Film bok gibiydi bence.Allahına kadar kata cizdi herkes 3 yıl kata izlemesem ihtiyacım olmaz herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 filmi oyunculuk, yönetmen, senaryo, kurgu açısından eleştirin yeter yahu. zaten 0 bunlardan. şu gereksiz bu gerçek hikayede buna benzemiyo saçmalığına girmeyin çok anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bide niye aang'in o şaklaban halleri hiç gösterilmedi dizide bu ciddi halini alması nerdeyse 3. sezonun ortalarında oluşuyodu nerde o penguenle kaymalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ÇÜNKÜ UYARLAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 şalaylama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 o da büyük bi etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar