Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

spoiler

1.bişeyi bükmek için 5dk dans ediyorlar hakkaten çok salakçaydı
2.sanki film nerdeyse 3boyutlu değildi dikkatinizi çekti mi ?çok az yerde kullanılmış sanki..
3.iroh ateş püskürtme olayı neydi öle adam korkuluk gibi dikiliyor sadece 2 hareket çeker insan...
4.abi bütün karakterleri neden neden ille hemşerisi bu herifin bütün hindistanı oynatmış... zuko=anvar ? gördüm yerlere yattım zaten. ayrıca adam gibi makyaj yaparlar adama gözündeki yanık yok nerdeyse..
5.seride o sondaki dalgayı balık şeklinde yapıp ortalığı dağıtmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum ? hiç adam gibi savaş yoktu ortalıkta millet yan yana takılıo savaşta resmen birbirne vurmuyorlar fln..

filmi izlenebilir kılan tek şey daha önceden izlediğimiz seriden aklımızda kalanlarla birleştirmemiz :)
edit:ha bide katara güzeldi ama küçükmüş çok 16 yaşında :S
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

Burdaki yorumları o kadar da hak etmiyor film yahu. Tamam vasat film ancak çok daha kötüleri geldi geçti (clash of titans vs).

İlla izlemek istiyorsanız ara ara sıksa da genel anlamda kötü deil film, gayet izlenebilirmiş.

böyle diyen de varmış vay anasını sayın seyirciler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok film twilight kadar kötü değildi.

Twilight: Vasat senaryo, zayıf oyunculuk, iğrençlik ve kusturma kategorilerinde 5 yıldız alıyor.

Avatar: Vasat senaryo, zayıf oyunculuk, iğrençlik(2-3 yıldız). Kusturma olmadığı ve twilight kadar iğrenç olmadığından biraz daha iyi.

Ama yinede sinemada izlemek için para harcanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla gerek internetteki yorumlar, gerek sinema eleştirmenlerinin yazıları, gerek buradaki yazılar dolayısıyla filme hiçbir şey beklemeyerek rezalet olacak diye bekleyerek gittim.

Normal Avatar beklentimle gitsem, itin şeyine sokardım ben de filmi. Ama bu kadar düşük beklentiyle gidince "lan abartıldığı kadar kötü değilmiş" dedim.

Ama zaten Şamalayan kariyeri son sürat düşüşte bir yönetmen olduğu için çok da başarılı film beklemek hataydı kendisinden.

Şimdi bayağı kötü yerler var, katılıyorum. Hani hareketleri abartmışlar, Fire Nation'u hint fakiri yapmışlar (ki en rezaleti de buydu), Zuko olsun İroh olsun tamamen alakasızdı çizgi filmle, bu da rezalet bir şeydi bence, ne alakası var hintliyle hint tipiyle? Arkadan topladıkları geleneksel saç modeli bile yoktu üstüne. Mizah unsurlarını silmişler direkt. Dövüşler meh gibiydi, hele ilk earth köyündeki kavga tamamen turn based strateji gibiydi felan.

Hani 2. sınıf aksiyon filmi statüsünde, ama öyle berbat rezalet denecek film de değilmiş. Kötü, vakit geçirmelik film işte. Gayet kötü bir film, buna katılıyorum, çok kötü film, ama Twilightla da karşılaştırmayın, o kadar da kötü değil
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Valla gerek internetteki yorumlar, gerek sinema eleştirmenlerinin yazıları, gerek buradaki yazılar dolayısıyla filme hiçbir şey beklemeyerek rezalet olacak diye bekleyerek gittim.

Normal Avatar beklentimle gitsem, itin şeyine sokardım ben de filmi. Ama bu kadar düşük beklentiyle gidince "lan abartıldığı kadar kötü değilmiş" dedim.

Ama zaten Şamalayan kariyeri son sürat düşüşte bir yönetmen olduğu için çok da başarılı film beklemek hataydı kendisinden.

Şimdi bayağı kötü yerler var, katılıyorum. Hani hareketleri abartmışlar, Fire Nation'u hint fakiri yapmışlar (ki en rezaleti de buydu), Zuko olsun İroh olsun tamamen alakasızdı çizgi filmle, bu da rezalet bir şeydi bence, ne alakası var hintliyle hint tipiyle? Arkadan topladıkları geleneksel saç modeli bile yoktu üstüne. Mizah unsurlarını silmişler direkt. Dövüşler meh gibiydi, hele ilk earth köyündeki kavga tamamen turn based strateji gibiydi felan.

Hani 2. sınıf aksiyon filmi statüsünde, ama öyle berbat rezalet denecek film de değilmiş. Kötü, vakit geçirmelik film işte. Gayet kötü bir film, buna katılıyorum, çok kötü film, ama Twilightla da karşılaştırmayın, o kadar da kötü değil

Tek rakibi dunyayi kurtaran adamki o bile daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Robert_Poche said:

Burdaki yorumları o kadar da hak etmiyor film yahu. Tamam vasat film ancak çok daha kötüleri geldi geçti (clash of titans vs).

İlla izlemek istiyorsanız ara ara sıksa da genel anlamda kötü deil film, gayet izlenebilirmiş.

böyle diyen de varmış vay anasını sayın seyirciler.

burayı okuyup gittigimden sanırım. Beklentilerimi yerle bir ettiniz gitmeden. Haliyle dünyanın en kötü filmi beklentisiyle gidince de film vasat diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:

ateşçilerin çoğu esmer, filmlerde genelde bombacı, terrorist, gariban dogulu rollerinde oynayan tipler.

filmdeki hemen hemen herkes hintli kaybetmeye ordan baslıyor ...

nerde cizgi filmdeki sacların yele oldugu karizma abidesi ates kralı ozai(dogru mu yazdım) nerde filmdeki loserların kralı ...

film sanki cizgi filmden uyarlanmamısta biri oturup farklı bir senaryo yazmıs, cizgi filmden bu kadar mı bagımsız bu kadarmı alakasız olur ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...