Law Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bao said: tabi biraz da zevk meselesi ama, aynı çizerin çizgi romanından uyarlandıkları halde bi "sincity" olamadı 300. savaş sahneleri ve atmosfer açısından bi troy olamadı. kaldı ki en az ikisi kadar iyi malzeme vardı elinde, belki daha bile iyi. o malzemeden (bana kalırsa) sabun köpüğü çıkardılar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Öyleydi ama bu kadarda değildi hani. Bi yumrukta geriye doğru uçurmuyodu ^^ edit: bu msj fenris e idi araya msj girmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 BOKUM GİBİ FİLMDİ BOKUM GİBİ! YAPIMDA VE YAYINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESİN AKLINA EDİYİM İŞKENCE OLDU 3 SAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 slow motion olayı çok iyiydi, gayet de uymuş bence. bana tek batan olay çok fazla şarkı kullanılması. bence müthişti. sonunun değişik olması da benim hoşuma gitti. filmin bitimine yakın koşarak çıkanlar oldu salondan, sanırım yolda kaza geçirdiler hepsi=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 o kadar mı sıkıcı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 aslında bundan film değil de güzel mini seri filan olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ha bi de bazı oyuncuların yerine başka oyuncular olsa daha güzel olurmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ufak capta bir nerdgasm yasadim. film olamayacak bir comic book acikcasi, yine de cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 evet, jizz in my pants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bu ne lan hayatımda gördüğüm tartışmasız en kötü filmdi. oyunculuk kötü senaryo yok. wild wild west'te bile senaryo cohesion vardı ki bunda o bile yok. süperkahraman fikirleri aşırı saçma. adamlar mavi dhalsim yapmış lan sdfsfgsdg bide loungeda gördük öeh. rezaletti rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 burtonesk said: ha bi de bazı oyuncuların yerine başka oyuncular olsa daha güzel olurmuş gibi.nixon rolü için gregory itzin i tek geçerim. ama diğerleri iyiydi bence hele comedian, rorschak filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 çoooook kötüydü ama burada çizgi romanı okumadığımı belirtmem lazım. belki de çizgi romanı okuyanlara güzel gelmiş olabilir ona bir şey diyemem... hakikaten yani işkence çektim. film ara verdiğinde film falloutın başlangıcı mı olacak yoksa battlestar galacticanın filan mı karar veremedim valla hayır bütün film o kadar saat bekledik hiçbişi olmadı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Jackie Earle Haley dışında oyunculuk inanılmaz kötüydü, inanılmaz yani ağlıcaktım bi ara bukadarmı kötü olur. Doğru düzgün senaryo diye birşey yoktu ztn, sinematografi sürünüyodu. Çok kötü, çok. Komedyen ztn filmin başında ağlayarak uyarmıştı hepimizi: "IT'S A JOKE!". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 fenris said: burtonesk said: ha bi de bazı oyuncuların yerine başka oyuncular olsa daha güzel olurmuş gibi.nixon rolü için gregory itzin i tek geçerim. ama diğerleri iyiydi bence hele comedian, rorschak filan... rorschach muhteşemdi yav ben kadını filan beğenmedim. gerçi kadın ultimate aktrislik yapamazdı o rolde ama neyse dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gayet güzel film, biraz uzun ama güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Sonu değiştirilmiş diyorlardı, biri öyle olup olmadığını söyleyebilir mi lütfen sonunu anlatmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 evet değişik. ama panik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 The day earth stood still kadar felaket değil diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hahah onu izlemedim de, mantıksız değil sonu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 onun kadar felaket değil ama genede başarısız. Rorschak dışında bide soundtrack'ler iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Alan Moore çıldırmıştır şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ya seyrederken de aklıma o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 belki director's cutta değişik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bir de From Hell'i çekerlerse ya kalpden gider ya film Hollywood'u nukeler bence :) edit: Lan, çekmişler zaten, yeni öğrendim wikiden. Jonny Depp oynamış hemde. Swamp Thing diyip kurtarmaya çalışayım bari (onu çekmediler değil mi?) Not: From Hell'i okuyun diyorum, Moore'un en iyi işi bence açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Swamp thing'de çekilmiş, tabi alan moore versiyonuyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar