burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yeni öğrendim, senaristi david hayter imiş ve alan moore senaryoyu kendisi yazsa bu kadar güzel olamayacağını belirtmiş. tam destek verse de yine de bu bir çizgiroman falan filan demiş. ilk önce aronofsky çekeceğimiş ama olmamış vs. aronofsky daha güzel yapardı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 David Hayter 10 parmak 10 marifet, iyi yapar her şekilde bence. Bir de MGS filminde oynatsalar, Snake'in sesi elaleme gitmese. Filmine de noldu onun belli değil de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 snake'i o seslendirmezse o filmi herhalde ancak yapım ekibi kendi kendilerine izlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 burtonesk said: yeni öğrendim, senaristi david hayter imiş ve alan moore senaryoyu kendisi yazsa bu kadar güzel olamayacağını belirtmiş. tam destek verse de yine de bu bir çizgiroman falan filan demiş. ilk önce aronofsky çekeceğimiş ama olmamış vs. aronofsky daha güzel yapardı kanımca. Alan Moore'a senaryo yazması teklif edildiğinde kabul etmemiş. AYrıca asla bu filmi seyretmeyeceğine dair açıklamasıda vardı. Pek desteklemiyor yani filmi. IMDB Trivia said: When asked in an interview with ReelzChannel.com about original 'Watchmen' writer Alan Moore's dismissal of his movie, Snyder was quoted as saying "Worst case scenario - Alan puts the movie on his DVD player on a cold Sunday in London and watches and says, 'Yeah, that doesn't suck too bad.'" When this was brought up with Moore himself in a later interview in the British Tripwire comics fanzine, the writer commented "That's the worst case scenario? I think he's underestimated what the worst case scenario would be... that's never going to happen in my DVD player in 'London' [Moore very famously lives in Northampton]. I'm never going to watch this fucking thing." Birde film test screeninlgerde 2saat 45 dakika sürüyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Aslında David Hayter'dan iyi Snake tipi de çıkar. Biraz vücut yaptırmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 burtonesk said: snake'i o seslendirmezse o filmi herhalde ancak yapım ekibi kendi kendilerine izlerler. Yorumunla kalbimdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 evet alan moore zaten desteklemiyor fix=P bana sevgilim böyle böyle demişti de wikipediaya baktım şöyle yazıyor: said: According to Moore, David Hayter's script "was as close as [he] could imagine anyone getting to Watchmen." However, Moore added, "I shan't be going to see it. My book is a comic book. Not a movie, not a novel. A comic book. It's been made in a certain way, and designed to be read a certain way: in an armchair, nice and cozy next to a fire, with a steaming cup of coffee." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 elinde bunun çizgi romanı olan var mı? bizde satılıyor mu? satılmıyorsa alıp bi okuyayım yaw.. basılı okunması gereken şeyler ekrandan okunmuyor, olmuyor. tat alınmıyor hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Xaenin said: David Hayter 10 parmak 10 marifet, iyi yapar her şekilde bence. Bir de MGS filminde oynatsalar, Snake'in sesi elaleme gitmese. Filmine de noldu onun belli değil de neyse. film olmayacak. olmamalı zaten çünkü şöyle bir hesap yaparsak filmiden alacağımız hazzı düşünelim iyi bir olursa. yada rezillik olursa hayal kırıklığını düşünelim. hayal kırıklığı olmasındansa hiç olmasın daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 dasaaa said: elinde bunun çizgi romanı olan var mı? bizde satılıyor mu? satılmıyorsa alıp bi okuyayım yaw.. basılı okunması gereken şeyler ekrandan okunmuyor, olmuyor. tat alınmıyor hiç.. arka bahçe filmin çıkmasına yakın çıkartır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ingilizcesi bulunuyor remzi'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 fenris said: dasaaa said: elinde bunun çizgi romanı olan var mı? bizde satılıyor mu? satılmıyorsa alıp bi okuyayım yaw.. basılı okunması gereken şeyler ekrandan okunmuyor, olmuyor. tat alınmıyor hiç.. arka bahçe filmin çıkmasına yakın çıkartır muhtemelen. arka bahçe bir kaç sene önce galiba çevirmeye nyietlenmişti. Hatta reklamnını koymuşlardı ama yalan oldu sonra galiba. Arka bahçe'den başka şeylerde pek çıkmıyor artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yıllardır batıyor, çıkıyor o ekip; bişey olmaz onlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Robinson'da var bissürü. Bu gün gördüm. Hatta bir tane aldım. 19 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 dün çıkan trailerı edit: yanlış trailerı koymuşum düzelttim df http://www.youtube.com/watch?v=2VLA0tg5yI0 /watch?v=2VLA0tg5yI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çok sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Dark Knight'tan sonra gördüğüm en iyi posterlere sahip film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 trailer güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 önceki trailer için sinemaya gidebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ağır bir dille yazıldığı,kolay anlaşılır birşey olmadığını söylerlerdi hep o yüzden indirip okumaya cesaret edememiştim hiç :) dün gece indirdim başlayacağım bir ara ya çok merak ettim şu çizgi romanın tamamını ilk sayısının türkçesi vardı arkadaşta netten indirmişti,onları okumuştum gerçi de,tamamı ayrı bir zevk olur,anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Retri rolluyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yok, zor değil dil, ama içinde Rorschach diye bir karakter var (ve ilk sayı onun sayısı diyebiliriz) ve bu karakterimiz eski ve az kullanılır kelimeler kullanmayı seviyor. Ama zor bir dil değil kesinlikle, bazen sözlük gerektiriyor sadece (benim için o da gerekmedi ama bazı arkadaşlarım her sayfa sözlüğe bakıyorum diyordu), yapısını çözemeyeceğin cümle çıkmaz. İşte ilk sayfalar Rorschach ile geçtiği için çoğu insan zormuş bu diyip kapatıyor kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bende yeni okumaya başladım, yarısına geldim. Nasıl uyarlayacaklar çok merak ediyorum. Özellike Jon'nın kendi kendine konuştuğu bir sahne var, orası direk uyarlanırsa sinema 'bazı arkadaşlar'ın kafası basmaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 http://img253.imageshack.us/my.php?image=83188307zv1.png hay sokucam yeter,neyse linkten bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar