Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiPet Album

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://i.snag.gy/EwLfzG.jpg

kardeşimin iş yerine yavruladı kedi.
5 yavrunun 2sini götürdü anneleri. onlardan haber alamadık sonra.
kalan 3'ü süper görünüyor
Mesaj tarihi:
kedinizi yavru iken zorla zaptederek tutmayın ve sevmeyin. buyudugunde, her sevmeye kalktıgınızda agzınızı burnunuzu kırmayı ogrenir. kopek sahiplerinin ozellikle kedi beslemeye basladıgında yavruyken yaptıkları en büyük hata. bir digeri de parmak isirtmak. elinizi ısırmasına saka yollu bile izin vermeyin. yavruyken sorun olmuyor dogru ancak büyüyünce gene hic umrunda olmaz, akızdı mı basar ısırıgı. uyarı ısırıgı degil, direk normal ısırık atar.

biraz sevince sıkıldığında tırmıgı basıp kalkıp giden atarlı bir kedi istemiyorsanız yavru iken çok hareket alanını kaldıracak şekilde sıkıştırmayacaksınız.
Mesaj tarihi:
Bi gün ayrı odalara koy ertesi gün odalarını değiştir birbirinin kokusuna alışsınlar, ama ikisi de yavruysa birbirini öldürmeden alışırlar muhtemelen sdf
Mesaj tarihi:
Minnoşun leylayı yalnız bıraksak öldürmücek hale gelmesi dört belş gün sürdü, o hale geldikten iki gün sonra birbirlerini guruldayarak yalıyolardı. Sabret alışırlar

Tabi şimdi böyle kolay anlatıyorum da hayatımın en uzun bi haftasıydı sanırım sdfg
Mesaj tarihi:
benim siyah biraz aşırı manyak da ondan endişe ettim. hayvan bağırdıkça çağırdıkça istemediğini belirttikçe daha çok atlıyo üstüne.
evde de beni rahat bırakmıodu zaten sürekli ayaklara fln atlıyo ya da kucağımda uyuyo arası yok manyağın.
Mesaj tarihi:
abi bu benimki hiç görmediğim kadar manyak gelio bana da ondan gece napcam mesela sabaha kadar manyak edecek hayvanı bak saat 7'den beri bi saniye rahat bırakmadı daha. bi yarım saat içeri kapattım da uyudu garip :D
  • Yeni Oluştur...