eregorn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Çok şükür alıştılar birbirlerine. Evde hep bir şenlik hep bir panayır. Abi o göz nedir ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 dsdf ibreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 @eregorn; Abi o karakedinin bıyığının sadece bi tanesi mi beyaz?? ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 neutrino said: @eregorn; Abi o karakedinin bıyığının sadece bi tanesi mi beyaz?? ahahahaha AHAHAHA evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 https://i.snag.gy/EwLfzG.jpg kardeşimin iş yerine yavruladı kedi. 5 yavrunun 2sini götürdü anneleri. onlardan haber alamadık sonra. kalan 3'ü süper görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bingildak said: HAYVANI CANINI ALACAK GİBİ TUTMAZSAN BELKİ MERHAMET ET BABA DİYE BAKMAZ ashgdaksdahj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bingildak said: HAYVANI CANINI ALACAK GİBİ TUTMAZSAN BELKİ MERHAMET ET BABA DİYE BAKMAZ lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bingildak said: HAYVANI CANINI ALACAK GİBİ TUTMAZSAN BELKİ MERHAMET ET BABA DİYE BAKMAZ Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Black-ice said: bakışlar bi acaip hakkaten halıyla da aynı renk ezcem diye korkuyom http://s32.postimg.org/s93bupbh1/Whats_App_Image_20160428_2.jpg dursun burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 kediyi de yıllar önce banlanamayan üyeleri ifşa ederken kullandığım torpilli patiler petşopundan sahiplendirdiler çok ironik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 kedinizi yavru iken zorla zaptederek tutmayın ve sevmeyin. buyudugunde, her sevmeye kalktıgınızda agzınızı burnunuzu kırmayı ogrenir. kopek sahiplerinin ozellikle kedi beslemeye basladıgında yavruyken yaptıkları en büyük hata. bir digeri de parmak isirtmak. elinizi ısırmasına saka yollu bile izin vermeyin. yavruyken sorun olmuyor dogru ancak büyüyünce gene hic umrunda olmaz, akızdı mı basar ısırıgı. uyarı ısırıgı degil, direk normal ısırık atar. biraz sevince sıkıldığında tırmıgı basıp kalkıp giden atarlı bir kedi istemiyorsanız yavru iken çok hareket alanını kaldıracak şekilde sıkıştırmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 hayvan hakkaten tirsmis o fotoda yazik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 E sokaktan aldı hayvanı normal o ka korkması. Ha öküz burada prim için kızlara fotoğraf atıcam diye kediyi zorlamış ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 burada? kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 bu durumda , burada, -> whatsappten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 bunlar nasıl alışcak lan yardım edin asdasd http://s32.postimg.org/tvdns0rd1/Whats_App_Image_20160512.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 siyah alıştı ama çok oyuncu paso oynuyo öbürü de hırlıyo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Bi gün ayrı odalara koy ertesi gün odalarını değiştir birbirinin kokusuna alışsınlar, ama ikisi de yavruysa birbirini öldürmeden alışırlar muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 abi siyah benim aşırı hiperaktif bi saniye bile durmuyo öbürüyle oynuyo sürekli biraz da sert girişiyo öbürü de sürekli hırlıyo kaçıyo tıslıyo nolcak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Minnoşun leylayı yalnız bıraksak öldürmücek hale gelmesi dört belş gün sürdü, o hale geldikten iki gün sonra birbirlerini guruldayarak yalıyolardı. Sabret alışırlar Tabi şimdi böyle kolay anlatıyorum da hayatımın en uzun bi haftasıydı sanırım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 benim siyah biraz aşırı manyak da ondan endişe ettim. hayvan bağırdıkça çağırdıkça istemediğini belirttikçe daha çok atlıyo üstüne. evde de beni rahat bırakmıodu zaten sürekli ayaklara fln atlıyo ya da kucağımda uyuyo arası yok manyağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Oyuncu o babası oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Yeni gelin gibi panikliyor adam deliricem agsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 abi bu benimki hiç görmediğim kadar manyak gelio bana da ondan gece napcam mesela sabaha kadar manyak edecek hayvanı bak saat 7'den beri bi saniye rahat bırakmadı daha. bi yarım saat içeri kapattım da uyudu garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar