yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Everquest Next konusuna bak. Ne zaman açılmış daha yeni yeni canlandı çünkü oyunla ilgili bilgi geldi. Aynı şey bunun içinde geçerli. En azından oyun içi bir video filan gelsin anca öyle. Şuan ne konuşsan boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Yarın öbür gün video oyun içi görüntü falan paylaşılsa keşke. Oyunun nasıl olacağını çok merak ediyorum. Gördüğüm çizimlerden sonra zırhlar istediğim gibi olmayacakmış gibi geliyor. Sadece artwork'ten bahsetmiyorum. Oyunun sitesindeki ve birkaç zırh modellemesini de beğenmedim. Beylerrrrr müjdemi isterim Phase 3 açılmış, oyun hakkında video yayınlanmış. Anaaaaam. http://www.youtube.com/watch?v=brMfsxMs5F4 Ah bee oyunu yapan elemanların açıklamalarının bulunduğu videoymuş. Girişi görünce sevindim ben de oyun trailerı falan diye. :( Ha neyse yine de karakterlerin modellenmesi ve oyunun oynanırkenki görüntüsü görünüyor videoda. Ama sanırım bu oyunun demosundan görüntü. Yani öylesine tasarlamışlar, etrafta kutular falan var. Bana çok ham geldi oynanıştaki görüntü. Bir de Chaos falan var sanırım boynuzlu bir eleman vardı oyunda. :D Bu arada grafikleri de beğenmedim, çok kötüydü. Belki de o yüzden bana oyun ham geldi. Zaten oyun daha yeni yeni yapılıyor tamamlanmış olamaz. asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İptal olmamış mıydı bu proje ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok, degisti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu şey olan mıydı: f2p olanlar orc olabilio sadece, ve orclar daha güçsüz ama sayıca üstün vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 o yenisi buymuş lel warhammer online başlığı sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mortis said: bu şey olan mıydı: f2p olanlar orc olabilio sadece, ve orclar daha güçsüz ama sayıca üstün vs.? o ne lan, aşağılamaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 konsol destekli mi geliyordu bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Cuce said: onu jyuok bız o adamı kovdukf alan diye retconlarılar ya. bide fantazi dediğin yer, normalde power amorlarla spacemarinelerin dövemediği bloodletterları milletin mızrakla dövdüğü yer nolcak. biraz rune'lü dwarflord bloodthirster biciyo this asfasfas bolterlı powerfistli adamın zor kestiği adamı elinde kılıçlı elfin dövmesi daha bombası goblinin dövmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Wolas said: Mortis said: bu şey olan mıydı: f2p olanlar orc olabilio sadece, ve orclar daha güçsüz ama sayıca üstün vs.? o ne lan, aşağılamaya gel gmkhan sen sevme lan nolur sevme mod felan olursan sıçtık oyun bi daha belini doğrultamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Wolas said: Mortis said: bu şey olan mıydı: f2p olanlar orc olabilio sadece, ve orclar daha güçsüz ama sayıca üstün vs.? o ne lan, aşağılamaya gel f2p oyuncular orcların en güçsüz sınıfını seçebiliyor sadece, quantity over quality oluyor yani ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 space marine'deki gibi işte, nooblar akın akın gelecek tavuk gibi kesicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Abi bişi diyim mi olurda insanlar bezmesse ilk defa bi mmorpgde quality quantity olayı olucak. Hepsi birbirinin aynı güçlü 10 klass yerine az sayı farkı oluşcak. Değişik bi tad olcak ya. SWG de bile sırf millet ağlamasın diye herkes jedi oluyodu burda o olmucak bence güzel valla. Gireriz orc orc "WAAAGGGGGHHH" diye bağıra bağıra dağa taşa sıkarız. Orc olarak düşmanı vurmamız şanımıza yaraşmaz ünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Çok güzel hesap yapılıyor. Çıktığında bakalım şu hikayeler bu kadar övüldüğü kadar yazılacakmı. "6 arkadaş gidiyoruz. Dağın eteklerinden geçerken pusuya yatmış bir Space Marine atladı önümüze. Mahmut sırf biz kaçalım diye, en öne geçerken bağırıyordu waaaagh!. Kalan 5 arkadaş daha yeni geri dönüp koşmaya başlamşken, göz ucuyla geriye baktığımda Mahmutun son nefesini verişine şahit olurken, Mahmut ile göz göze geldim. Gözümden akan yaşlarla haykırdım! "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE ZAMAN KAZANDIRDIN. BUNU EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ". Cümlemi bitirdiğimde sapladığı kılıcı çeviren düşman, Mahmutun canını aldı. Fakat teşekkürümü duyan mahmut, yüzünde tebessüm ile aramızdan ayrıldı. Yeniden önüme dönüp, koşmaya devam ediyorken, üstümüzden önümüze atlayan bir Space Marine daha oldu. İkinci bir düşman diye düşünürken geriye dönüp baktığımda aynı kişi olduğunu anladım. 10sn dir arayı acıyoruz, buna rağmen bize yetişti. Yetişmekle kalmayıp önümüzü kesti. Arkadaşlarımın bu kadar kısa sürede can verdiğini görürken, karnımdaki soğukluğun kılıç darbesi olduğunu farketmem biraz zaman aldı. Dizlerimin üstünde yere düştüm. Karnımdaki yaraya bastırmayla kanı durduramayacağını anladığımda, etrafta olan bitene baktım. Herkes ölmüştü!. Ellerimi karnımdan çekerek güneşe doğru tuttum ve haykırdım "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE 10 SANİYE KAZANDIRDIN"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Kısa hikaye yazmışsın da Orclar da adam gibi dövüşsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 orclar asla heleki adı mahmut olan orclar asla baska orclar için kendini ölüme atmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Clan bunlar ya. Grupça gidip herb kasıyorlarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Raid için 20 kişi arıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ayrıca orklar niye savaştan kaçıyor, fıtratlarına aykırı hele mahmut warg diye bağırdıktan sonra imperial falan olsalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 TEŞEKKÜRLER MAHMUUUT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 F2P Pleb Mahmut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ORC BOYZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Oh be konu hareketlenmiş. :D Mortis said: bu şey olan mıydı: f2p olanlar orc olabilio sadece, ve orclar daha güçsüz ama sayıca üstün vs.? Aynen o oyun. :D bingildak said: konsol destekli mi geliyordu bu da? Evet konsol desteği var bu oyunun. Next-gen konsollara çıkacak. Densiz said: Çok güzel hesap yapılıyor. Çıktığında bakalım şu hikayeler bu kadar övüldüğü kadar yazılacakmı. "6 arkadaş gidiyoruz. Dağın eteklerinden geçerken pusuya yatmış bir Space Marine atladı önümüze. Mahmut sırf biz kaçalım diye, en öne geçerken bağırıyordu waaaagh!. Kalan 5 arkadaş daha yeni geri dönüp koşmaya başlamşken, göz ucuyla geriye baktığımda Mahmutun son nefesini verişine şahit olurken, Mahmut ile göz göze geldim. Gözümden akan yaşlarla haykırdım! "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE ZAMAN KAZANDIRDIN. BUNU EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ". Cümlemi bitirdiğimde sapladığı kılıcı çeviren düşman, Mahmutun canını aldı. Fakat teşekkürümü duyan mahmut, yüzünde tebessüm ile aramızdan ayrıldı. Yeniden önüme dönüp, koşmaya devam ediyorken, üstümüzden önümüze atlayan bir Space Marine daha oldu. İkinci bir düşman diye düşünürken geriye dönüp baktığımda aynı kişi olduğunu anladım. 10sn dir arayı acıyoruz, buna rağmen bize yetişti. Yetişmekle kalmayıp önümüzü kesti. Arkadaşlarımın bu kadar kısa sürede can verdiğini görürken, karnımdaki soğukluğun kılıç darbesi olduğunu farketmem biraz zaman aldı. Dizlerimin üstünde yere düştüm. Karnımdaki yaraya bastırmayla kanı durduramayacağını anladığımda, etrafta olan bitene baktım. Herkes ölmüştü!. Ellerimi karnımdan çekerek güneşe doğru tuttum ve haykırdım "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE 10 SANİYE KAZANDIRDIN"... Ouvv çok süper yazmışsın. Hele "ikinci bir düşman diye düşünürken geriye dönüp baktığımda aynı kişi olduğunu anladım" cümlesini çok sevdim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dovahkiin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://www.eternalcrusade.com/claim/ Bunu açıklayabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 O ne la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar