Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Yarın öbür gün video oyun içi görüntü falan paylaşılsa keşke. Oyunun nasıl olacağını çok merak ediyorum. Gördüğüm çizimlerden sonra zırhlar istediğim gibi olmayacakmış gibi geliyor. Sadece artwork'ten bahsetmiyorum. Oyunun sitesindeki ve birkaç zırh modellemesini de beğenmedim.

Beylerrrrr müjdemi isterim Phase 3 açılmış, oyun hakkında video yayınlanmış. Anaaaaam.

http://www.youtube.com/watch?v=brMfsxMs5F4

Ah bee oyunu yapan elemanların açıklamalarının bulunduğu videoymuş. Girişi görünce sevindim ben de oyun trailerı falan diye. :(

Ha neyse yine de karakterlerin modellenmesi ve oyunun oynanırkenki görüntüsü görünüyor videoda. Ama sanırım bu oyunun demosundan görüntü. Yani öylesine tasarlamışlar, etrafta kutular falan var. Bana çok ham geldi oynanıştaki görüntü. Bir de Chaos falan var sanırım boynuzlu bir eleman vardı oyunda. :D Bu arada grafikleri de beğenmedim, çok kötüydü. Belki de o yüzden bana oyun ham geldi. Zaten oyun daha yeni yeni yapılıyor tamamlanmış olamaz. asddas
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Cuce said:

onu jyuok bız o adamı kovdukf alan diye retconlarılar ya.

bide fantazi dediğin yer, normalde power amorlarla spacemarinelerin dövemediği bloodletterları milletin mızrakla dövdüğü yer nolcak.

biraz rune'lü dwarflord bloodthirster biciyo

this
asfasfas
bolterlı powerfistli adamın zor kestiği adamı elinde kılıçlı elfin dövmesi
daha bombası goblinin dövmesi
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bişi diyim mi olurda insanlar bezmesse ilk defa bi mmorpgde quality quantity olayı olucak. Hepsi birbirinin aynı güçlü 10 klass yerine az sayı farkı oluşcak. Değişik bi tad olcak ya. SWG de bile sırf millet ağlamasın diye herkes jedi oluyodu burda o olmucak bence güzel valla. Gireriz orc orc "WAAAGGGGGHHH" diye bağıra bağıra dağa taşa sıkarız. Orc olarak düşmanı vurmamız şanımıza yaraşmaz ünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel hesap yapılıyor. Çıktığında bakalım şu hikayeler bu kadar övüldüğü kadar yazılacakmı.

"6 arkadaş gidiyoruz. Dağın eteklerinden geçerken pusuya yatmış bir Space Marine atladı önümüze. Mahmut sırf biz kaçalım diye, en öne geçerken bağırıyordu waaaagh!.

Kalan 5 arkadaş daha yeni geri dönüp koşmaya başlamşken, göz ucuyla geriye baktığımda Mahmutun son nefesini verişine şahit olurken, Mahmut ile göz göze geldim. Gözümden akan yaşlarla haykırdım! "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE ZAMAN KAZANDIRDIN. BUNU EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ".
Cümlemi bitirdiğimde sapladığı kılıcı çeviren düşman, Mahmutun canını aldı. Fakat teşekkürümü duyan mahmut, yüzünde tebessüm ile aramızdan ayrıldı.

Yeniden önüme dönüp, koşmaya devam ediyorken, üstümüzden önümüze atlayan bir Space Marine daha oldu. İkinci bir düşman diye düşünürken geriye dönüp baktığımda aynı kişi olduğunu anladım. 10sn dir arayı acıyoruz, buna rağmen bize yetişti. Yetişmekle kalmayıp önümüzü kesti.

Arkadaşlarımın bu kadar kısa sürede can verdiğini görürken, karnımdaki soğukluğun kılıç darbesi olduğunu farketmem biraz zaman aldı. Dizlerimin üstünde yere düştüm. Karnımdaki yaraya bastırmayla kanı durduramayacağını anladığımda, etrafta olan bitene baktım. Herkes ölmüştü!. Ellerimi karnımdan çekerek güneşe doğru tuttum ve haykırdım "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE 10 SANİYE KAZANDIRDIN"...
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be konu hareketlenmiş. :D

Mortis said:

bu şey olan mıydı: f2p olanlar orc olabilio sadece, ve orclar daha güçsüz ama sayıca üstün vs.?

Aynen o oyun. :D

bingildak said:

konsol destekli mi geliyordu bu da?

Evet konsol desteği var bu oyunun. Next-gen konsollara çıkacak.

Densiz said:

Çok güzel hesap yapılıyor. Çıktığında bakalım şu hikayeler bu kadar övüldüğü kadar yazılacakmı.

"6 arkadaş gidiyoruz. Dağın eteklerinden geçerken pusuya yatmış bir Space Marine atladı önümüze. Mahmut sırf biz kaçalım diye, en öne geçerken bağırıyordu waaaagh!.

Kalan 5 arkadaş daha yeni geri dönüp koşmaya başlamşken, göz ucuyla geriye baktığımda Mahmutun son nefesini verişine şahit olurken, Mahmut ile göz göze geldim. Gözümden akan yaşlarla haykırdım! "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE ZAMAN KAZANDIRDIN. BUNU EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ".
Cümlemi bitirdiğimde sapladığı kılıcı çeviren düşman, Mahmutun canını aldı. Fakat teşekkürümü duyan mahmut, yüzünde tebessüm ile aramızdan ayrıldı.

Yeniden önüme dönüp, koşmaya devam ediyorken, üstümüzden önümüze atlayan bir Space Marine daha oldu. İkinci bir düşman diye düşünürken geriye dönüp baktığımda aynı kişi olduğunu anladım. 10sn dir arayı acıyoruz, buna rağmen bize yetişti. Yetişmekle kalmayıp önümüzü kesti.

Arkadaşlarımın bu kadar kısa sürede can verdiğini görürken, karnımdaki soğukluğun kılıç darbesi olduğunu farketmem biraz zaman aldı. Dizlerimin üstünde yere düştüm. Karnımdaki yaraya bastırmayla kanı durduramayacağını anladığımda, etrafta olan bitene baktım. Herkes ölmüştü!. Ellerimi karnımdan çekerek güneşe doğru tuttum ve haykırdım "TEŞEKKÜRLER MAHMUT BİZE 10 SANİYE KAZANDIRDIN"...

Ouvv çok süper yazmışsın. Hele "ikinci bir düşman diye düşünürken geriye dönüp baktığımda aynı kişi olduğunu anladım" cümlesini çok sevdim. sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...