Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Orkboyz kafası çok iyi yalnız xD Bana kalsa planetside tarzı oynanışta bir oyun yakışırdı buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 interficere est orare... abi power armor giyip ork kafası ezme şansı verecek oyun. yıllardır bunu bekliyorum neyine bıdı bıdı ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Sanguin said: Just imagine: you spent two hundred dollars on the game. You won four campaigns, and you’re one of the top Space Marine players in your chapter in a huge battle, and suddenly you fail to pay attention and you end up wounded on the ground, and then you see a puny free to play Ork that just started playing the game running towards you and he executes you in a very humiliating way (because Orks are like that), for instance by choking you by sitting with his butt in your face with the teabagging execution he purchased for $1. şunun gibi birşey diyorlar http://www.youtube.com/watch?v=-d73PL_7x5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Sanguin said: @Axedice : ben aptal mıyım Evet. said: senin o lafı yüzüme söyleyemeyecek kadar delikanı olmadığını bilecek akdar akılıyım http://timelinecoverbanner.com/cliparts/wp-content/digital-scrapbooking/misc-jackie-chan.png said: Tabi sen bu lafı anlayana kadar biraz vakit geçer ama olsun http://24.media.tumblr.com/87462a8a76e11ed6e798a539deab9783/tumblr_mho2htxJI11qa3ut6o1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 başarılı bir şekilde hype ı yarattılar bakalım şimdi bunu ufaktan ufaktan beslemeleri gerek bilgi olsun ss olsun, gerçi 700+ gün var ama sdf gameplayi de iyi olursa başarılı olmaması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 OHAHAH uzun yazıyı okudum MUHTEŞEM LAN adamlar bizim scammer,troll komünü NPC olarak kullanıcak. süper nan ahahahahahhhah Çok eğlenceli akşam işten eve gelicem açıcam karakteri hurraa dalacam hohoho llolololo yapıp kapatıcam öte yandan aynı oyunu başka bi adam dedike olarka oynayabilecek bu arada ezik sınıfı oynarmısınız denmiş, dünyanın en zevkli şeyi, gimped underpowered bi karakterle, op bişeyi dövmektir hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=584821 konsollara da geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 beklenen birşey... tps oyunlar konsola yöneliyor. zamanında AoC'de xboxa gelecek deniliyordu. o zamanlar kaldıran pc vs de azdı. Orc orc orc orc..... I am the biggest I am the boss!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bu arada şu konuda, http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/387481/page/6 oyunla ilgili merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz.Yapımcılar offical forum kurulana kadar şuan bu konu dahilinde her soruyu cevaplıyorlar.Baya ilgililer community ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 videoda söylediği şeylerden en hoşuma gideni balansmı savaş alanındasınız balans abeklemek aptalca demesi oldu. ümitliyim ben bu oyundan umarım bitirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 denge olmaz olur mu ya. Tutupta yine AOE skilleri hayvan gibi hasar veriyor yapmazlar umarım. Diablo oynuyorlar sanki, herifler öyle bi kesiyoduki warhammer da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Düzgün battle için aoeleri biçmeleri bencede şart, yoksa nük nük nük ... nefret ediyorum ne öldürmesi zevkli öyle, nede ölmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Star Citizen'de bu şirketin oyunu olacakmış.Bilmiyordum ben az önce mmorpg.comda söyledi Miguel. Thanks MMORPG.COM for this good read. To all the fans, thanks you for your support. Please stop talking about us in the 3rd person :-). The dev team and I are here and taking all your suggestions down. I have decided on a different Marketing and PR approach: NO firewall between you and the Devs. Regarding your comments about Behaviour. Behaviours is the first and oldest Canadian own Indi Studio. It has more than 20 years of making games for OTHERS (with fix time and budget limitation) and has now a top 10 game in every platform from XBLA to Itunes. It has around 300 employees making it one of the largest Canadian Own company. They master planning and are one of the most financial disciplined company. Now Behaviour as decided to Invest in his own game with my new studio Behaviour Online. I built the studio with MMO Veteran. You will get to know them in the upcoming months. Behaviour Online has now 2 announced project: WarHammer 40000 Eternal Crusade and Chris Roberts Star Citizen. :-) One of the post here really gave me a good laugh. A fan was disagreeing with our Idea of Boyz being free to play because he did not want free players running around, undisciplined and bad mouthing other players!!!! That is the definition of a Boyz!!! :-) Regarding balance, signup for our BETA on our site and you will receive ore info about it in our newsletter but I will leave you with this: Chess is Balance but a pawn is not balanced against the Queen. ;-) THERE IS ONLY WAR Miguel Studio Head Behaviour Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Space Marine'ler için releasede 4 chapter olacağı doğrulandı.Biri Dark Angels olacak o kesinde, diğer üçü ne olacak merak ediyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Her 40k oyununun memuru slotundan kesin giriş yapan blood ravenları falan görürüz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu arada subscriptionlı orclar diğerlerinden daha güçlü olacak :)mmorpg'de okudum sanırım. iş yerindeyim sayfaya girip link veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 biz 2-3 sayfadır tartışıorz onu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tartışılanın ezik orc'un daha güçlü ırktan bir oyuncuyu öldürmesi diye anlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 2015 de fakir kesicezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 2015 te görücez skill > $$ olduğunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 2015'de görücez horde > $$$ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben tek dalıp $$$ lerin hepsini kesip bide üstlerine işicem sonra ss alıp forumlarda aşşaalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 suark, ko ve metin2 tayfasınada ver biraz o skillerden, yanında senle birlikte onlar savaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vereceğiniz 3 kuruş parayı fazla abartıosunuz bence ko metin çoluk cocuk tayfası degılde scammer,troll tayfayla omuz omuz takılıcam. mutluyum akşam işten gelicem oyunu açıcam 2 tane paralı adam dövucem gelip ss koyucam buraya günüm güzel geçicek şartlar eşit oldugunda zaten dovmek cok kolay mılletı, biraz challange olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar