KingV Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 2015 sonu diyor :( official Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 hmm end of 2015.. ohoooooooooooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Projenin başındaki herif Miguel Caron bir röportaj vermiş.Ordan birkaç şey..; -Eğer planladıkları gibi giderse oyun 18 ay içinde open betaya girecek ve 24 ay içinde de release olacakmış. -Oyun f2p-subscription hybrid bir model izleyecek. -Oyunda pve ögeleri bulunmakla birlikte yoğun bir şekilde pvp üzerine olacak. There is only WAR! -Oyunda 5 ırk olacak.Bunlardan 4ü oyuncu kontrolünde olacak ancak 1i npc ırk olarak denge sağlamak üzerine çalışacak ve pvpde bu ırkta işlev görecek.Irklar..; 1.Space Marines (Dark Angels) 2.Chaos Marines (Iron Warriors) 3.The Eldar 4.The Orks 5.Tyranids(NPC Irk) -Oyunda faction yok ilk oyundaki gibi.Bu 5 ırkın 5ide birbirine düşman. -F2p oyuncuları sadece Ork ırkıyla oynayabilecekler.Ancak istedikleri taktirde subscription modeline geçip diğer ırklarlada oynayabilecekler veya diğer ırkları subscription modeline geçmeden satın alabilecekler. -Orklar diğer ırklardan güçsüz olacak.Çünkü hem loreda orklar genelde sayı üstünlüğünü kullanarak birşeyler yapabilecek duruma geliyorlardı hemde açıklamalarına göre, ki mantıklı, oyunda her zaman f2p oyuncular p2p oyunculara sayı üstünlüğü sağlayacak bu kesin.Böyle olunca dengeyi sağlamak zorundaydık demişler.Sonuçta bu bir tps olacak.1 Space Marine'yi öldürebilmek için 5 ork gerekecek ortalama dediklerine göre.Orklar her zaman sayı üstünlüğüyle başarı sağlama yoluna gidecekler kısacası. -Oyunda her ırkın bir pve champingi bulunacak aynı zamanda Tyranids loreuna dayandırılan birçok end game dungeonda bizi bekliyor.Bu dungeonlar sürekli güncel tutulup yeni content eklemesi yapılacakmış. -Oyunda gold,copper vs. halinde herhangi bir para birimi olmayacak. -Oyunda pvp progressi klasik experience ve token türünde ilerleyecek.;Tokenleri kazanmak için biraz daha grup ve ırk dayanışması içinde oynamak zorundasınız sanırım.Ve tokenlerle armorlar silahlar ve aynı zamanda yeni classlar açabileceksiniz.Evet yeni classlar.Ve herbiri birbirinden tamamen farklı olup tamamen kendilerine özgü geniş birer skill treeleri olacak. -Oyunda pvp tamamen conqure ve rvr üzerine kurulu.Ancak savaşalar 3 ay süreli olup 3 ay sonunda gezegenlerdeki sınırlar bir süreliğine lock duruma geliyormuş .Yani bir gezegendeki bir kaleyi elinizde 3 ay sonuna kadar tuttunuz.3 ay sonunda sınırlar bir süre sabit kalıp belli bir süre sonundada sıfırlanıyormuş. -Şimdi geldik önemli konuya.Bu sınırların lock duruma geçmesi veya sınırları elimizde bulundurmamızın bize ne yararı olacak.Oyundaki ekonomi tamamen player odaklı ve eve ekonomisinin biraz daha basitleştirilmiş bir hali.Oyunda tokenler haricinde bütün armorları silahları kaleleri kuşatma silahlarını, gemileri , hava araçlarını vs oyuncular yapacak ve yapmak içinde belli kaynaklara ihtiyacımız olacak.Bir kaleyi ele geçirdiğinizde o kalenin kontrolünde olan bölgeyide ele geçirmiş olacaksınız.Ve tabikide o bölge üzerinde bulunan bütün kaynakları vs. de.Bu kaynaklarla armorlarınızı, silahlarınızı vs yaparken aynı zamanda kaleleri geliştirip , kuleler , gemiler , hava araçları , kuşatma silahları inşa edebileceksiniz. -Kuşatma sırasında kaleler tamamen yıkılabilir olacak.Ve bir kaleyi ele geçirdiğinizde tekrar tamir etmek ve geliştirmek zorunda kalacaksınız. -Oyunda bazı gezegenler pvp bazlıyken bazıları daha çok pve odaklı olacak. -Oyun tamamen third person action combat bazında olacak. Ve adamın dediğine göre THQ'nun single player Space Marine oyunlarıyla Gears of War karışımı bir combatı olacakmış. Ulan inşallah batırmazlar güzelim oyunu f2p yapacaz diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 batacağı kadar batmış inşallahı maşallahı mı var behaviour interactive kim adamların 92'den beri en sağlam oyunu dante's inferno, onun da psp portunu yapmışlar. gram umudum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 sgdhfd f2p lerin ork olması :D o değilde böle klasik mmo konseptine pek bulaşmadan login kill logout olan hızlı bir sistemle iyi olur sanki, yoksa öbür türlü space marine ile kaplan öldürüp çiçek toplamayalım quest falan :p konsepte sadık olcaksa %98 pvp bazlı bir oyun olmalı sanki. pve kısmı bonus gibi olmalı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 @Norak Orası öyle zaten.Pve kısmı tamamen zevk meselesi.Yine pvp odaklı bir oyun olacak.Yok aslında söyledikleri içerikler çok hoşuma gitti benim ki Warhammer evreninide çok seviyorum.Ancak f2p sistemi ve Khiran'ın söylediği yapımcı şirketin durumu beni düşündüren. Bir doğru düzgün tutan oyunları Wet diye bir oyun.Gerisi hep konsollar için ufak tefek warner bross oyunları filan. İnşallah şaşırtırlarda güzel birşey çıkar ama umudumu yüksek tutmuyorum şahsen. O Projenin başındaki adamda eski Funcom çalışanı.Anarchy Online yapımında büyük rol oynamış.Aynı zamanda Age Of Conan yapım ekibinde de bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Space Marine gibi senaryoyla gidilen bir WH40K MMORPG'si açlığı var, şöyle güzel bir oyun çıksa da eğlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Çıkarsa ve beklendiği gibi bir oyun olursa valla ağlarım. Koca adamım billa ağlarım. Sokağa çıkar ağlarım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 oha başlamadan sıçmışlar! 5 arkadaş toplanacak bir adamı öldürmek için! kafaya bak kafaya! tüm oyunların sorunu DENGE iken, bu adamlar dengesizlik sistemini oyuna uygulamaya çalışmışlar. Hangi salak gidipte f2p olarak oynar? düşünsene abi, 30 kişi gidiyorsunuz karşıdan 3 tane chaos geliyor üstünüzden geçiyor. asdfghjkghaert5465yhasdsfgdhdfdasdfsd diyorum. edit: arkadaşlar demek istediğim şey, sayı olarak orc ların üstün olacağını düşünmüşler fakat kimse gidipde orc olmayacak. Sözde sayı üstünlüğü olacak ırkın sayısı diğer ırklardan çok daha az olacak! (burada açılan karakterden bahsetmiyorum. Oyun sonu görmüş karakterleri düşünüyorum. Yoksa millet bi ortama bakmak için 34567567 tane orc açar. Bu sayı önemli değil. Kaçının oynayacak olması önemli). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bedava oynama imkanı sunuyor. kredi kartı olmayan çocuklar ve para vermek istemeyenler orc olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 @Densiz Ya bunun tek nedeni para kazanmak değil. Aslına bakarsan warhammer forumlarında filanda dolaştım.İkiye ayrılmış durumda fanlarda bu konuda.Bir kısmı haklı buluyor. Röportajda da "Biz biraz daha lorea sadık kalmak istedik" diyor adam.Warhammer 40k'da orklar cidden güçsüz.Yaptıkları tek şey sayı üstünlüğüyla waaagh diye zerglemek kabaca açıklayacak olursak. Ki şöyle bir durumda var, f2p sınırlaması gameplay baz alındığında pek olmayacak gibi.Sadece ırk sınırlaması ve bununla birlikte gelen pve champing sınırlaması var.Etraf oyuna zırnık koklatmam mantalitesinde dolaşan insanlarla dolu. Ki bencede orklar çok fazla bir sayı üstünlüğüne sahip olacak.Eğer öyle olursa normal bunu yapmaları.Eğer yapmazlarsa para ödeyen bir oyuncunun oynadığı ırkla sırf sayı azlığı yüzünden ezilmesi saçma olurdu. Hem orklar bu konuda dez avandaja düşüp populasyonları düşse bile sorun olmuyor bir bakıma.Trial ırk gibide düşünebilirsiniz.Sonuçta 2 faction olupta ork bu factionlardan birine mensup değil ki p2p oyuncularada dezavantaj sağlasın.Orklar haricinde npc ırk dahil 4 faction daha olacak. Hem daha oyun çıkmadı 2 yıl var önünde.Daha çok şey değişir birazcık gelen yorumları dinlerlerse. Ben bu f2p sistemiymiş şuymuş buymuş hiiç korkmuyorum.Onlar bir şekilde hallolur.Sonuçta Warhammer ne olursa olsun oynayacam ben beni irdelemez. Benim tek korkum yapımcı şirket.Adı sanı duyulmamış, doğru düzgün oyunu bile olmayan bir şirket yapacak oyunu.Bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Yapacakları tek şey sayı olarak zerglemek ise, NPC ırkının o olması gerekmez mi? gerçi bu seferde hikaye problemi olacak yok orclar yardım etmez felan... orc lar sayı üstünlüğü felan sağlayamayacak malesef. f2p oyuncusu aslında pek yok. f2p oynayanların çoğu oyun marketinden birşeyler alır. Yani hepsi bir ırkı satın alacak. Yani sen oynarmısın ezik bir sınıfı? çöp yaratık gibi gezeceksin, herifin birisi gelecek sizi alan skillerle kesecek =) Benimde derdim f2p muhabbeti değil. Sadece dedikleri gibi "orc sayı üstünlüğü ile ezecek" lafına takıldım. Tutmayacağını düşünüyorum, sayı üstünlüğü felan olmayacak bence :P. Hep birlikte göreceğiz tabi. edit: tabi şöyle birşey uydururlarsa büyük ihtimal bu lafımı yerim. 1 kişi, 3 orc yönetecek (2 pet gibi :P ). Böyle kotarabilirler belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ko cu tayfa gelebilir :P aslında ırklardan en çok oynamak istediğim olan ork idi. f2p b2p farketmez. ama belki subscriptionlu oyuncular big boss kıvamında doğabilirler :P hehe sonra diğer oyuncuları kamçıla dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 f2p cilerin sayısı herzaman kat kat yüksek olur para ödeyenlerden orada sorun yokda, sistemi düzgün yapmaları lazım, swtor gibi iğrenç demo şeklinde yaparlarsa gg, rift gibi olmalı mümkün olan minimum kısıtlama şeklinde. hatta birden çok server olcaksa orkların çok olduğu serverlardan geçici warbandler oluşturup az ork nüfusu olan serverlara Cross-realm tarzı destek olabilmeli orklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ben bişeyi atladım galiba. MMO yapmıyoruz, vazgeçtik demişlerdi. Şimdi PvP, RvR filan diyorlar. Ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 40K OYNANIR BEA @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 RRa said: Ben bişeyi atladım galiba. MMO yapmıyoruz, vazgeçtik demişlerdi. Şimdi PvP, RvR filan diyorlar. Ne oldu? Games Workshop yeni bir yapımcıyla anlaştı.Onlar yapıyorlar şimdi oyunu. 18 ay içinde open beta olacak 24 ay sonrada çıkacakmış.Bir önceki sayfada bazı bilgiler verdim oyunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 hıı gördüm. valla çok güzel bir gelişme olmuş, mmo olmayacak dediklerinde baya bi üzülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ben de karımı ve üç çocuğumu vurmuştum mmo olmayacak dendiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 :)-D arkadaş yalnız beklerken ömür geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ben orçlar çok sayıda olup güçsüz olacak mantığını beğendim baya, p2w ama p2w değil aynı zamanda. Silah upgrade skill vb. p2wler koymadıkları sürece oynanır bu, hatta uzay denizcisi olmak için para bile veririm. Ki 1v1 dengesi gözetmek mmolar için hata zaten, büyük ölçekte denge olduğu sürece küçük ölçek önemli olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ve kimse orc oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Valla yazık ya. Ben gidip orc öldüremem açıkcası. Hani diablo türü oyunlarda arkana 10larca yaratık takar gezersin ya. Öyle gezerim bu oyunda. Açarım bi tank sınıf, girerim aralarına. Arkamda onlar geliyorken, mekanı gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 valla mantık fena deil ya BELEJJ diye dalmak güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar