Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 @abso laf eden arkadaşlar milliyetçiliğe değil de şövenizme laf ediyorlar sanki gibi hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nihal atsız milliyetçi değil bildiğiniz su götürmez ırkçıdır. kafayı düşmanlarla bozmuş, oğlunada akıl almaz bir mektup bırakmıştır. o değilde youtube u kapatıp bu adam adına açılmış siteleri kapatmamak, hatta onu geçtim ciddi anlamda soruşturma başlatıp buranın forumlarında yazı yazanları bulmamak bana çok garip geliyor. bir okusanız forumlarını, orda yazı yazanları görseniz ellerine kör bıçak geçse adam öldürecek tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Deniz Gezmiş bana göre de bir çapulcudur ama ülkücü filan değilim. Yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nihal atsiz, irkciligi bile yapamayan gerzegin teki. direk hitler ozentisi bir resmi de var ilk sayfaya koymuslar. onu kaale alanlar bile salak oglu salak. adamlar o kadar nefret ediyorki herkesten nefret edecek yeni topluluk olarak ulku ocaklarina takilanlari bile secmisler lol. ogluna soyle mektup yazmis bi de said: bugun tam bir bucuk yasindasin. vasiyetnameyi bitirdim, kapatiyorum. sana bir resmimi yadigar olarak birakiyorum. ogutlerimi tut, iyi bir turk ol. komunizm bize dusman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler butun milletlerin gizli dusmanidir. ruslar, cinliler, acemler, yunanlilar tarihi dusmanlarimizdir. bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransizlar, araplar, sirplar, hirvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni dusmanlarimizdir. japonlar, afganlilar ve amerikalilar yarinki dusmanlarimizdir. ermeniler, kurtler, cerkezler, abazalar, bosnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gurculer, cecenler icer(de)ki dusmanlarimizdir. bu kadar cok dusmanla carpismak icin iyi hazirlanmali. tanri yardimcin olsun! nihal atsiz 4 mayis 1941 masallah sunun ustune bi de turkleri eklesen tum dunya uzerindeki milletleri saymis olacakmis. isin ironik kismi oglu vasiyete karsi cikip komunist olmus eheh. capulcu meselesine gelince. su gun kendi topraklarimizin dibinde bir operasyon icin basbakanin kicini yalayip izin istedigi 6. filoyu turk bayraklari ve ataturk posterleri ile "TAM BAGIMSIZ TURKIYE" diyerek geri puskurten, canlarini feda eden insanlar capulcudur zaten. catlilar, universite kapisinda ogrencilerin icine bomba atip gencecik insanlari katleden zulkuf'ler, marasta hamile kadinlara tecavuz edip karinlarina sis sokan hatta 4 yasindaki cocugun kafasini balta ile ezenler asil kahramanlardir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben milliyetçiliğe karşıyım arkadaş, son derece salakça bir fikir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 http://www.atsizcilar.com/forum/deniz-gezmis-in-yaptiklari-t7689.html Atsız forumuna girip baktım neler yazmışlar diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 türkçüler vs ülkücüler READY! FIGHT! ehehe izlemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Acaba bunları ülkücülerle tek bir meydanda toplayıp sonra kafaları öne eğik bi şekilde koşturarak meydanın ortasında birbirlerine toslatarak birbirlerini telef ettirsek soruna kökten çözüm gelir mi? Pardon ülkücülerin selamlaşmasıydı o. Atsızcıları bilmiyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Her zaman için atsızcıları ülkücülere tercih ederim zira felsefeleri kendi içerisinde tutarlı. Biraz fazla uçtalar, hatta az yontulmuş ayılar ama olsun hiç değilse hem ümmetçi hem milliyetçi gibi kendi içinde bile tutarsız saçmalıkların peşinde koşmuyorlar. Buradan atsızcı olduğum sonucunu çıkaranın kafasını kıracağımı da şimdiden belirteyim. Sadece ehven i şer diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nihal atsızın tarih bölümünde kitabından alıntılar vardı o geldi bi an aklıma http://forum.paticik.com/read.php?17,1918063,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fedaykin said: Her zaman için atsızcıları ülkücülere tercih ederim zira felsefeleri kendi içerisinde tutarlı. Biraz fazla uçtalar, hatta az yontulmuş ayılar ama olsun hiç değilse hem ümmetçi hem milliyetçi gibi kendi içinde bile tutarsız saçmalıkların peşinde koşmuyorlar. Buradan atsızcı olduğum sonucunu çıkaranın kafasını kıracağımı da şimdiden belirteyim. Sadece ehven i şer diyorum. Katılırım ve hatta dinin bizi yozlaştırdığı kanaatindeyimde. Şamanizmde kalsaydık bu kadar uydurukçu, hilekar, herkesi aldatmak için can atan ve para hırsı gözünü bürümüş bir millet olur muyduk acep diye düşünürüm. Atsızcılar cok uç ve aşırılar, ama bir kadının yeri erkeğinin yanıdır arkasında 4 adım geridedir demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 al ırkçıları, vur dincilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yazılanlara katılmıyorum ama Hatırla Sevgili'de epey şaçma bir diziydi hani. Tarihsel bir gerçekliği yoktu zaten, çoğu şey senarist uydurmasıydı, adam gibi sosyalist propaganda da yapamıyorlardı, ellerini yüzlerine bulaştırmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 o dizi aklımda, kürt demekten korkmalarıyla aklımda kalacak her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Dükkanda Nihal Atsızın kitaplarını bulmuştum ideolojilerini yansıttığı epey şiiri var, şuan kafedeyim akşam eve gidince koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 paticiğe çok büyük katkısı oldu abi senin bu sahafta çalışma işinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 GwindonSurion said: C/D grubunda yer alan izleyiciler; sosyo-ekonomik, sosyo-kültürel ve zeka seviyesi gibi açılardan toplumun en alt kesimini oluştururlar. Durum böyle iken de, bu tür dizilerle düşünme ve sorgulama özürlü cahil halk kitlelerini etki altına alarak onlara, yanlış ve zararlı bir düşünceyi benimsetmek çok kolay olmaktadır. Deniz Gezmiş, devrimci ve kahramandı öyle mi? Peki ne devrimcisi? Devlete ve düzene başkaldıran gaspçı ve hırsız olan bir hainin sıfatı ne zamandır "kahraman" oldu? Bolşevik devrimini Türkiye'de de yaşama geçirmek için devlete isyan eden ve yasadışı yollara girişen bir vatan-millet düşmanı kürt aşığı hain mi devrimci ve kahraman oldu? Bu devrimcilik ve kahramanlık, her kavramın ve olgunun yozlaştırılıp içinin boşaltıldığı günümüzde tıpkı kızının veya kız kardeşinin iffetsizliğine göz yuman bir babanın veya ağabeyin "çağdaş" olması gibi bir şey olsa gerek? Nihal Atsız ownz j00! lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 GwindonSurion said: aşırı ülkücü gibi ama değil de gibi ciddiye alsammı almasammı anlayamadım Ülkücülerin Koministlerden nefret ettiği ve bir dönem onlarla savaştığı bilinen birşey zaten. Sağ-sol katliamlarından gelmiş birisinin bu tip bir yazı yazmış olması doğal. Koministler Moskovaya gitmedi diye içlerinde kalmış herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Nihal Atsiz daha dogrusu atsizcilar entresan bi grup. Nihal atsizin fena olmaya kitaplari war. Okumanizi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 fedaykin said: Her zaman için atsızcıları ülkücülere tercih ederim zira felsefeleri kendi içerisinde tutarlı. Biraz fazla uçtalar, hatta az yontulmuş ayılar ama olsun hiç değilse hem ümmetçi hem milliyetçi gibi kendi içinde bile tutarsız saçmalıkların peşinde koşmuyorlar katiliyorum ben de. ama yine de, daha tutarli olsalar bile, yontulma bakimindan ulkuculerden bir farklari yok bence ha bu ikisinden birini sec dersen, evet daha az kokani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Nihal atsızın söylediklerini ve yazdıklarını okuyarak baya bir eğlenilebiliyor. Zannedersem hiç bir espiriye gülmeyen bir türk kuşağı yetiştirmek gibi bir amacı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 atsızcı olmak için bikça bişey okumuş olmak gerekiyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Türk nazisi gereksiz bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ardeth said: Nihal atsızın söylediklerini ve yazdıklarını okuyarak baya bir eğlenilebiliyor. Zannedersem hiç bir espiriye gülmeyen bir türk kuşağı yetiştirmek gibi bir amacı vardı. futbol falan oynamasın gecnler, savaş piyesi oynasın, süngülerle birbiirne koşan cengaver türk gencleri görelim sahalarda demişti bi kez yanlışım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Her Türk gencinin okuması gereken bir yazı: http://www.nihalatsiz.org/turk_gencligi_nasil_yetismelidir.htm said: 15- Askerlik ve spor liselerde daha sıkı olarak devam etmeli ve talebeler silahla toplu bir halde talime, hakiki süngü ve kılıçlarla hakiki mübarezeler yapmağa alışmalıdır. Zarar yok, aralarında tehlikeli yara olanlar bulunsun... Bu yaralar sinemaların, baloların yaptığı tahribat kadar zararlı değil; talebeyi tehlikeli azımsamağa alıştırmak bakımından faydalıdır. said: 19- Okullar birbiri ile futbol gibi manasız ve voleybol gibi kadınca müsabakalar değil, askeri ve milli müsabakalar yapmalı. Türk kılıcı, okçuluk gibi milli sporlarımız ihya olunarak liselere sokulmalıdır. Bir stadyumda iki okulu temsil eden 22 gencin lastik top ardında koşması ile iki okulu temsil eden 200 gencin başlarında tulgalar, göğüslerinde zırhlar olduğu halde, hakiki kılıçlar veya süngüler çarpışmaları arasındaki farkı düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar