Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben biliyorum zaten terör kelimesinin anlamını. bana tavsiye edeceğine sen açıp oku. olay terör yaratmış olabilir, evet. ama olay terör amacı taşımıyor. benim dediğim bu. terör amacı taşısa daha mantıklı bir saldırı gerçekleştirirlerdi. 1 kişiyle de terör olur evet aksi birşeyi söylemedim ki ben sana. ben amaçladıkları iddia edilen terör saldırısını bu şekilde gerçekleştirmeye kalkmış olmalarının saçma olduğunu söylüyorum, nedenleri de yukarı sıraladım. "15 gün önce mezun olmuş trafik polisi 21 yaşındaki çocuk" dediğin kişi mafyaya karışamaz mı? mafyaya karışmış olmak için bir kaide felan mı var? kendisi karışmamış olsa bile ailesi karışmış olabilir. ha bir de illa ölen "15 gün önce mezun olmuş trafik polisi 21 yaşındaki çocuk" mafyaya karıştı demiyorum ki. ordaki polislerden herhangi birinden hıncını çıkartmak isteyen birisi de olabilir. belki vefat eden polislerden biri değildir bile. el-kaide olabilir diyorsun ama yukarda sıraladım yahu, el kaide üyeleri özel eğitim görüyor ve bildiğin sıradan bir örgüt değil, tinercileri toplayıp ortalığa salmıyorlar. 11 Eylül'ü hatırlatırım, son derece organize ve hazırlıklıydı. Sırf ben demiyorum bunu, yukarda da biri yazmış ona da bak, aşiret kaynaklı olabilir diye.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 zamanlaması çok manalı nedense. akp kapatılıyor, paşalar içerde, kuddusi okkır öldü derken amaaan boşver onları.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Aramis said: mafya olurmu abi ? mayfa kafayimi yedi gidip amerika buyuk elciligine sıkmaya calisacak. o adamlar oraya direk ölmeye gitmiş. birileri kaos yaratmak istiyo, birileri gundemde olan olaylari bu olayi baglamaya calisiyo apacik ortada. illa %100 mafyadır demedim zaten. "Amerika tarafından kiralanmış, sırf ordaki polisleri öldürüp kaçması emredilen, kaos ve karmaşa başlatacak adamlar" da olabilir. Bu şekilde Türkiye'de iç işlere karışabilir ya da belki de Türkiye üzerinden İran'ı vurma bahanesi yaratabilir. Direk bir müdahelesi olmasa bile BOP için bir malzeme bile kullanabilir. Bu tip şeyler de mümkün. Başka şeyler de olabilir. Ancak El Kaide üzerinden yaratılan senaryoların, bu olayla alakalı olmadığını açıklamaya çalıştım.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Abi bencede El Kaidenin işi değil bu kadar basit bi eylem yapıp isimlerine bok sürdürmezler.Yaptıkları eylemleri biliyoruz hepimiz.Bu bahsi geçen grup bu İspanyada metroya saldıran ve 200 kişinin ölümüne sebep olan saldırıları yapan grup-CNN Turk te duyduğum-.Ayrıca abi bence mafya işide değil yani en başta bende bireysel husumet olabilir diye düşündm ama böle de ne bilim olabilirde olmayabilirde aslında. Ama bone'a katılıyorum El Kaide adamı değil El Kaide militanlarını çok iyi eğitiyor diye biliyorum ideolojik olarak ve teorik olarak ..
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Valeron said: Abi bencede El Kaidenin işi değil bu kadar basit bi eylem yapıp isimlerine bok sürdürmezler.Yaptıkları eylemleri biliyoruz hepimiz.Bu bahsi geçen grup bu İspanyada metroya saldıran ve 200 kişinin ölümüne sebep olan saldırıları yapan grup-CNN Turk te duyduğum-.Ayrıca abi bence mafya işide değil yani en başta bende bireysel husumet olabilir diye düşündm ama böle de ne bilim olabilirde olmayabilirde aslında. Ama bone'a katılıyorum El Kaide adamı değil El Kaide militanlarını çok iyi eğitiyor diye biliyorum ideolojik olarak ve teorik olarak .. isimlerine bok sürdürme hangisi ya. adamlar karizma için mi yapıyor eylemlerini. ortalıkta el kaide adına atılacak tek bir kurşun bile adamların istediklerine ulaşmasına yardımcı oluyor. basit bir mafya yada sıradan bir saldırı değil bu bana göre. tamam çok basit hazırlanmış gözüken ama türkiyenin içinde bulunduğu gündemi, iran ın yaptığı füze tatbikatlarını vs düşünürseniz kaos ortamı yaratmak için gerekli olan hertürlü hareket gerçekleşmiştir bugün. tüm dünya basını zaten türkiyedeki gelişmeleri dikkatle izlerken üstüne birde bu saldırı geldi. ABD konsolosluğuna yapılan bir saldırı. saldırı yapanların afganistan a girip çıktığı söyleniyor. daha ne olsun birilerinin ekmeğine gene kat ve kat yağ sürüldü. sorun bundan sonra türkiyenin hangi bataklığa çekilecek olması. korkum ABD nin orta doğuda yapacağı diğer operasyonlara türkiyeyide dahil etme çabası. nede olsa türkiyede türk polisine saldırıldı. birileri şimdiden intikam tam tamlarını çalmaya başlamıştır bir yerlerde.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi El Kaide gibi Uluslararası alanda 1 numaralı Terör örgütü olan bi yapı öyle 2 tane mermiyi üstüne alınmaz. Orda bi patlama olsaydı derdim belki El Kaide diye ama böle basit bişeyide kabul etmezler ... ayrıca provakasyon amaçlı olduğuna şüphem yok onu tartışmıyorum.Gündemi değiştirmek amaçlı olabilir İranla ilgili olabilir herşey olabilir onlara eyv ..
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Olayı bir terör örgütüne yıkılması amaçlanmış bir eylemden öte birşey göremiyorum olarak ben. Terörist dediğinin o duvardan içeri bu yöntemlerle girmesi mümkün değil. Hepside biliyordu bunu eminim.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 iran neden böyle bişeyi türkiyede yapsın ki daha yeni adam buluştu iyi güzel şeyler dedi
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 amerika türkiyeyle hep buluşup ii güzel şeyler dio nie böle şeler oluo o zmn ?
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bunu git kendi gazetecilerine söyle. İlginç bir yaşam formu Ross Wilson'a olayın Ergenekon ile bağlantılı olup olmadığını sordukta sonra burada daha çok dalgası geçilir her kabız oluşun Ergenekondan bilinmesinin. Horizon said: Bleda2 said: araba yersenekon unmuş zaten Cidden baydınız her konu başlığı altına , konuyla iligli birşey demeden iki kelime yazıp ortamı cıvıklaştırmaya ve post kasmaya çok meraklısınız. Gidin garbıçta istediğiniz konu başlığını sulandırın.
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 iki götü p.o.kluyu korumak için öldü 3 genç insan...
frenquit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 konsolosun ne gunahi var onu anlamadim ona laf etmek niye peki
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Radical said: iki götü p.o.kluyu korumak için öldü 3 genç insan... sansürleme tarzına hayran kaldım. seçimin başarılı
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Radical said: iki götü p.o.kluyu korumak için öldü 3 genç insan... sansürleme tarzına hayran kaldım. seçimin başarılı Ayrıca, o 2 insan da senin gibi insan.
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 adamlar bina değil kale yapmış yav http://www.haberturk.com/haber.asp?id=84932&cat=200&dt=2008/07/09 bu da videosu; http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=36613&k_A=haberturk
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 belki birden fazla ekip kombine bir saldırı yapacaklardı ama bu saldıranlar satış falan yedi. bu şekliyle mahallede canı sıkılınca minareye çıkıp aşağı atlayan arızalı gençlerin işine benziyor hakkaten.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oha bıde o konsolosluk "korunma ıcın" ıstınyeye tasınmıstı. Demek ki korunamıyormuş. Bu arada alt not, el kaide teror orgutu dııl arakadaslar. Bi fikir gibi bişi, tamam başı var ama sen aynı seylerı dusunuyorsan takıyosun bombaları gıdıosun en yakın amerıkanvarı yerde patlıosun olayı bu, eylemcılerın bırbırıyle baglantısı felan olmuo gibi bişi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Saldırı Amerikan Konsolosluğuna değildi allahaşkına akıl var mantık var herifler 11 eylül den sonra tepeye taşıdılar Konsolosluğu. Oraya hangi akıl silahla saldırır hadi bomba falan eyvallahta. Polis noktasına saldırıldı açıkca belli bu Konsolosluk olarak yansıtıldı.Onların amacıda buydu zaten.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hedefi sivil insanlar da olan belki de en buyuk terör ürgütü El Kaide. Suark said: oha bıde o konsolosluk "korunma ıcın" ıstınyeye tasınmıstı. Demek ki korunamıyormuş. Bu arada alt not, el kaide teror orgutu dııl arakadaslar. Bi fikir gibi bişi, tamam başı var ama sen aynı seylerı dusunuyorsan takıyosun bombaları gıdıosun en yakın amerıkanvarı yerde patlıosun olayı bu, eylemcılerın bırbırıyle baglantısı felan olmuo gibi bişi
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o degil simdi cahil amerikalilar bu olayin üzerine "turkey = arabic country,fakin müslims,use our supersonic powerful atom bombs and delete them from map!" falan moduna girerler.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o durumu yarım zekalı, düşünemeyip herşey üstüne genelleme yapan, amerikalı vatandaşlar söylüyor. %75 i 300 kilo , %25 i nerd. açıkçası durumun el kaide üstünde olduğunu yorumlayan çok kişi olacaktır. saldırı "Türkiye'de" bulunan Amerikan konsolosluğuna yapılıyor , eğer herkes dediğin gibi düşünüyorsa , twin towers ı da bush yıkmıştır.
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 O konsolosluklardakilerin ne günahı var dediklerim umarım olayı biliyorlardır.Herifler kapıyı kilitlemiş.Eğer içeri alsalarmış polisleri ölü sayısı 1 olacakmış... Girin milliyet.com.tr'ye görün...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kapı saldırıda otomatik kapanıyormuş.. yani öyle bilerek kapanma olayı yok suratlarına karşı
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Polisi içeri almasını değil ama çatışma soınrası müdehale yapmamalarına sinirlendim ben. Muhtemelen içerde çok ciddi bir sağlık kısmı vardır ama dakikalar boyunca yerde kan kaybetmiş polislerimiz.
Öne çıkan mesajlar