progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Filmi seyrederken zaman çabuk geçti bayağı ama pek beğenmedim filmi özellikle o zenci velede(ki kendisi will smith'in oğlu) kafa atasım var. Jenifer Connelly çöyle bir köşeye çekip vursaydı suratına 2 tane filmden baya bir mutlu çıkardım ^^. Film mesaj vericem diye çok kasmış bence o yüzdende olmamış. Efektler falan o kadar kötü değildi ama. 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 giderim diyodum ama hakkaten herkes kötü diyor. artık evde izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gitmeyi düşünüyodum ama, nasıl yorumlar gelmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Az önce bitirdim seyretmeyi 1951 versiyonunu. O bu yeni versiyondan daha güzeldi. Birde renkli olsa çok daha güzel olacaktı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ben de beğenmedim, birşeyler yapmaya anlatmaya çalışmışlar ama yarım yamalak olmuş hepsi. Tbag rolüne cuk oturmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bu tarz filmleri seviyorum ya.sinemada izlencek filmler değil ama.oturup evde izliceksin.mesela the happening i ben sinemada izlesem beğenmezdim.ama evde oturdum izledim beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Klaatu Berada Niktoooooo (Nerden duydum diye hatırlamaya çalışıyorum buldum sonunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bugün gittim, vasat bir filmdi. Konu klasik kaçmış baya, ne olup biteceği çok belli oluyor. Teknik bakımından fena değil, görsel efektler ' eh işte ' seviyesinde. Keanu abimiz güzel oynamış rolünü, bir kere bile gülmüyor filmde bu arada çok pis spoiler verdim açık bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 1950'lerden beri amerikanin sakladigi gercekler adli topic'te kaybolduktan sonra bu filmin konusu iyi geldi. Kotu film degildi, superde degildi ama orta-iyi arasi diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 NeroWarden said: Klaatu Berada Niktoooooo (Nerden duydum diye hatırlamaya çalışıyorum buldum sonunda) evet evildead ! =)) fakat aslen evildead o sözler bu filmin orjinalinden çaldı. Uzaylı ölürken robotu durduran şifreleri söylüyodu sanırım . bunlarda onlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 iyi başlayıp kötü bitti film. ya da ben zevk almadım. bi arkadaşımın gazıyla gitmiştim abi git izle süper dediydi. ne para ne de zaman harcanıcak filmler arasına girdi benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bitiş bk gibi olduğu için film kötü geliyor. Bide Şu şehirlerin yıkılışlarına çatışmalara fln daha bi ilgi özen gösterebilirlerdi. vede tüm CommandConquer oynayan çocuklar aşırı gelişmiş ünitelerin EMP ile dağıldıgını bilir ki Keza Klaatu da EMP çaktı dünyaya. Yani Amerikan ordusunun elinde hiçmi EMP silahı yok. Bizde bile var. =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 LathspeLL said: 1950'lerden beri amerikanin sakladigi gercekler adli topic'te kaybolduktan sonra bu filmin konusu iyi geldi. Kotu film degildi, superde degildi ama orta-iyi arasi diyorum ben. vermek istediği mesaj çok iyiydi bence. Zeitgeist izleyen bilir. Ayrıca adamın o profesörle olan diyaloglarına hayran kaldım süper sahnelerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 belkide filmin en anlamlı sahneleri uzaylının profesörle yaptığı söyleşi idi. Yanlız bide profesör şey dedi ya onu ikna etmek için çabalama onu ikna et kendi kullan fln ! ahghjdas koptuk orda sinemada çünkü hepimiz yanlış anlamışız. Dedim şimdi gidicek bak uzaylı hiç böylesini gördünmü fln(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ancalagan said: bitiş bk gibi olduğu için film kötü geliyor. Bide Şu şehirlerin yıkılışlarına çatışmalara fln daha bi ilgi özen gösterebilirlerdi. vede tüm CommandConquer oynayan çocuklar aşırı gelişmiş ünitelerin EMP ile dağıldıgını bilir ki Keza Klaatu da EMP çaktı dünyaya. Yani Amerikan ordusunun elinde hiçmi EMP silahı yok. Bizde bile var. =d o şey emp ile cortlamaz elektronik değil. garip bişiydi nano teknolojinin aşmış bir versiyonu herhalde ama emp kesmezdi ondan eminim. +neomuz emp çakmadı. dünyanın yok oluş işlemini iptal etti karşılığında tüm teknolojiyi durdurdu mekanik şeyler bile gitti saate dikkat et. size bir şans veririm ama bedeli büyük olur dediydi bende hatunu alıcak fln bekliyodum olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Milamber said: Ancalagan said: bitiş bk gibi olduğu için film kötü geliyor. Bide Şu şehirlerin yıkılışlarına çatışmalara fln daha bi ilgi özen gösterebilirlerdi. vede tüm CommandConquer oynayan çocuklar aşırı gelişmiş ünitelerin EMP ile dağıldıgını bilir ki Keza Klaatu da EMP çaktı dünyaya. Yani Amerikan ordusunun elinde hiçmi EMP silahı yok. Bizde bile var. =d bende hatunu alıcak fln bekliyodum olmadı :P HhahahHHAhahahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 EMP'ye dayanan laptopları bile var hükümetlerin, o alet mi EMP yiyecek ya yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 film kötüydü bee yani tamam mesaj verdilerde film kötüydü bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Milamber said: Ancalagan said: bitiş bk gibi olduğu için film kötü geliyor. Bide Şu şehirlerin yıkılışlarına çatışmalara fln daha bi ilgi özen gösterebilirlerdi. vede tüm CommandConquer oynayan çocuklar aşırı gelişmiş ünitelerin EMP ile dağıldıgını bilir ki Keza Klaatu da EMP çaktı dünyaya. Yani Amerikan ordusunun elinde hiçmi EMP silahı yok. Bizde bile var. =d o şey emp ile cortlamaz elektronik değil. garip bişiydi nano teknolojinin aşmış bir versiyonu herhalde ama emp kesmezdi ondan eminim. +neomuz emp çakmadı. dünyanın yok oluş işlemini iptal etti karşılığında tüm teknolojiyi durdurdu mekanik şeyler bile gitti saate dikkat et. size bir şans veririm ama bedeli büyük olur dediydi bende hatunu alıcak fln bekliyodum olmadı :P Arkadasim sen spoiler nedir bilmezmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hayır hayır ^^ Filmi genel olarak beğenmiyenler fazlalıkta ama ben beğendim.dediğim gibi sadece son bölümlerine daha çok özen gösterebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Katiliyorum, sonu filmi kotu yapiyor. Baslangic oldukca iyiydi, sorun bitisinde. Bitisi duzgun olsaydi insanlarin pozitif dusunceler icinde filmden ayrilacagini dusunmekteyim. Filmi basi nedeniyle ve profesor sahnesi icin tekrar izlemek isterim ama sonuna gelmedende kapatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bence film güzeldi. yani sonu çok mu iyiydi, hayır. ama filmin geneli güzeldi. profesör yönetiyor özellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 izleidm güzeldi ama sinemada izlenirmi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Korsana hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 izlemekle izlememek arasında kaldım ama keanu hatrına izlerim diyorum hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar