Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Day the Earth Stood Still * 2008 *

DePeCHe

Öne çıkan mesajlar

Filmi seyrederken zaman çabuk geçti bayağı ama pek beğenmedim filmi özellikle o zenci velede(ki kendisi will smith'in oğlu) kafa atasım var. Jenifer Connelly çöyle bir köşeye çekip vursaydı suratına 2 tane filmden baya bir mutlu çıkardım ^^.
Film mesaj vericem diye çok kasmış bence o yüzdende olmamış. Efektler falan o kadar kötü değildi ama. 5/10.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gittim, vasat bir filmdi. Konu klasik kaçmış baya, ne olup biteceği çok belli oluyor. Teknik bakımından fena değil, görsel efektler ' eh işte ' seviyesinde. Keanu abimiz güzel oynamış rolünü, bir kere bile gülmüyor filmde bu arada çok pis spoiler verdim açık bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

bitiş bk gibi olduğu için film kötü geliyor. Bide Şu şehirlerin yıkılışlarına çatışmalara fln daha bi ilgi özen gösterebilirlerdi. vede tüm CommandConquer oynayan çocuklar aşırı gelişmiş ünitelerin EMP ile dağıldıgını bilir ki Keza Klaatu da EMP çaktı dünyaya.

Yani Amerikan ordusunun elinde hiçmi EMP silahı yok. Bizde bile var. =d
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
1950'lerden beri amerikanin sakladigi gercekler adli topic'te kaybolduktan sonra bu filmin konusu iyi geldi.

Kotu film degildi, superde degildi ama orta-iyi arasi diyorum ben.

vermek istediği mesaj çok iyiydi bence. Zeitgeist izleyen bilir.

Ayrıca adamın o profesörle olan diyaloglarına hayran kaldım süper sahnelerdi...
Sosyal ağlarda paylaş

belkide filmin en anlamlı sahneleri uzaylının profesörle yaptığı söyleşi idi. Yanlız bide profesör şey dedi ya onu ikna etmek için çabalama onu ikna et kendi kullan fln ! ahghjdas

koptuk orda sinemada çünkü hepimiz yanlış anlamışız. Dedim şimdi gidicek bak uzaylı hiç böylesini gördünmü fln(:D
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan said:
bitiş bk gibi olduğu için film kötü geliyor. Bide Şu şehirlerin yıkılışlarına çatışmalara fln daha bi ilgi özen gösterebilirlerdi. vede tüm CommandConquer oynayan çocuklar aşırı gelişmiş ünitelerin EMP ile dağıldıgını bilir ki Keza Klaatu da EMP çaktı dünyaya.

o şey emp ile cortlamaz elektronik değil. garip bişiydi nano teknolojinin aşmış bir versiyonu herhalde ama emp kesmezdi ondan eminim.
+neomuz emp çakmadı. dünyanın yok oluş işlemini iptal etti karşılığında tüm teknolojiyi durdurdu mekanik şeyler bile gitti saate dikkat et. size bir şans veririm ama bedeli büyük olur dediydi bende hatunu alıcak fln bekliyodum olmadı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:
Ancalagan said:

bende hatunu alıcak fln bekliyodum olmadı :P

HhahahHHAhahahhha
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:
Ancalagan said:

o şey emp ile cortlamaz elektronik değil. garip bişiydi nano teknolojinin aşmış bir versiyonu herhalde ama emp kesmezdi ondan eminim.
+neomuz emp çakmadı. dünyanın yok oluş işlemini iptal etti karşılığında tüm teknolojiyi durdurdu mekanik şeyler bile gitti saate dikkat et. size bir şans veririm ama bedeli büyük olur dediydi bende hatunu alıcak fln bekliyodum olmadı :P

Arkadasim sen spoiler nedir bilmezmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...