Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Day the Earth Stood Still * 2008 *

DePeCHe

Öne çıkan mesajlar

http://www.vimeo.com/1291933

1951 yapımı klasikleşmiş bilim kurgu tekrar karşımıza çıkıyor.

Jennifer Connelly
Keanu Reeves
Kathy Bates

Çıkış Tarihi : 12 Aralık 2008

A remake of the 1951 classic sci-fi film about an alien visitor and his giant robot counterpart who visit Earth.

Sosyal ağlarda paylaş

ben eski klasigini merak edip alip izlemistim...o dönemin amerikasinın saftirik anlatımı ve ortamı ile baya ilginc gelmisti.

o saftiriklik gitmis yanına keanu reevesin neo bakışları gelmis..hayirlisi bakalim nasil olacak..hollywood arkada heybetli orkestra muzigi ile falan gazlamis gene..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

spoylır

dün gece tam anlatamadım vaktim yoktu şimdi açıklıyım niye kötü. bir kere filmin son 20dk sına kadar doğru düzgün bişi anlatılmıyor sıkıcı. ilk bölüm bittiğinde sinemadaki herkes biraz erken ara vermedik mi dedi. sanki bişiler olması gerekiyormuş ama olmamış gibi. filmde verilen tek mesaj bir uygarlığın sadece yok olma noktasına gelindiğinde değişebileceği bu yüzden bize bir şans daha verilmesi gerektiğiymişşşşşşşş. görüyormusunuz durumu bir nevi şuanki durumun iyibir şeylere yol açacağı bu yüzden aman bizi eleştirmeyin demeye getiriyorlar. bu hangi düşünce akımıydı materyelistmiydi bilmiyorum insanlığın sadece savaşlarla gelişeceği düşüncesine yakın bişi. filmde amerikan hükümetinin gerzeklikleri bizi deli ediyor ama adam akıllı bir eleştiri getirilmiyor. tüm film bir bebenin babasının öldüğünü anlaması üzerine mi kurulur kardeşim? bu ne saçma olay ya. adam kimseye mesajını anlatamadan biniyor gemiye gidiyor mesaj veren tek şey yanındaki robotun önüne çıkanı yok etmesiyle ortaya çıkıyor. neomuz bir bacıyla üvey oğlu dışında kimseye mesajını iletemiyor insanlık haliyle bir ders almış durumda değil.
bide windows reklamı yaptılar. ayar oldum. filmde ne bok olduysa amerikanın herşeyi gizli halledelim uzaylıda bizim olsun bokuna oldu ve geldiler windows reklamı yaptılar lol
efekler müzik renkler hoş ama benim beklediğim bu değil di ki... olmamış

1/10
Sosyal ağlarda paylaş

aaa rica ederim, LG ve Citizen reklamı da cok guzel sokusturdular son dakikalarda, bukadar olur hatta yani :D ben böle amatorce sponsorluk reklamı gormedim

veledi 3-4 kere cok fena dovmek istedim;
1) babam olsa azını yuzunu kırardı ki bikerem yaa yaa, durduralım onu!
te be gerzek evladım, adamı gordun araba ittiriyo adam oldurup canlandırıyo nası durdurucaksın daha, az otur dusun
2) HES HEREEEE YOUR MAN IS HEREEEEE diye histerik histerik helikoptere cıglık attıgı zaman
3) sinsi gibi babasının mezarına getirip canlandırsana dediginde.
essolusu baban oleli yıl olmus, adam napsın iskelete merhem mi sursun, izledin proseduru, arabadan cekiyosun elektrigi veriosun cesedin beline, neo da emir kulu sonucta napsın orda artık. it nat feeeyr diye sımarık sımarık aglanır mı

Sosyal ağlarda paylaş

Film ne çok kötü ne Fight club gibi felsefi havaya sahip.İzlenilebilecek bir film.

Filmin temelinde en sevdiği kişiyi öldürdükten sonra kendisini de öldürecek cesareti olmayan bir kişinin hayatta kalmak istemesine karşın ortaya koyduğu bahaneler yatıyor.

Ayrıca kızı çok beyendim ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...