DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://www.vimeo.com/1291933 1951 yapımı klasikleşmiş bilim kurgu tekrar karşımıza çıkıyor. Jennifer Connelly Keanu Reeves Kathy Bates Çıkış Tarihi : 12 Aralık 2008 A remake of the 1951 classic sci-fi film about an alien visitor and his giant robot counterpart who visit Earth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Berbat bi film olacak gibi ya, konuyu tamamen değiştirmişler sanki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Vimeo videoyu kaldırmış .Buradan da seyredilebilir. http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=836&item=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bikaç sahne war of the worlds'ü anımsattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Fragmanı biraz daha albenili yapabilirlermiş. Şimdi böyle olunca pek ilgimi çekmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hollywood şimdi telaşta "AAA KAAN BEĞENMEDİ FRAGMANI NE YAPSAK Kİ ŞİMDİ!!!" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 War Of The Worlds gibi eski bir filmin tekrar çekimiymiş. 1951'deki filmi izlememiştim hiç, izlemek lazım evet. Sonra da oturup bekliycez bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fena değil gibi.bu tarz filmler oyunculuktan görsellikten falan bi şekilde izlettirio kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben eski klasigini merak edip alip izlemistim...o dönemin amerikasinın saftirik anlatımı ve ortamı ile baya ilginc gelmisti. o saftiriklik gitmis yanına keanu reevesin neo bakışları gelmis..hayirlisi bakalim nasil olacak..hollywood arkada heybetli orkestra muzigi ile falan gazlamis gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 oooo kesin izleyecem bunu demin gördüm fragmanını güzel olcaktır kesin Jon Hamm de oynuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sinemada fragman ilk başladığında öyle başlamıştı ki aha matrix devam edio galba demiştim. sonra dünya durmasından falan bahsetti, hayallerim yıkıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 olmamış çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. filmin mesajı o kadar kötü anlatılmış ki eski filmi açıp bir kere daha izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Eski filmin bi espirisi vardı. Umarım suyu çıkmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 imdb'deki neredeyse tüm yorumcular filme berbat demiş.. çok üzüldüm yaf. güzel bi sci-fi izleyemiyoruz ne zamandır. bu da tırt çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 spoylır dün gece tam anlatamadım vaktim yoktu şimdi açıklıyım niye kötü. bir kere filmin son 20dk sına kadar doğru düzgün bişi anlatılmıyor sıkıcı. ilk bölüm bittiğinde sinemadaki herkes biraz erken ara vermedik mi dedi. sanki bişiler olması gerekiyormuş ama olmamış gibi. filmde verilen tek mesaj bir uygarlığın sadece yok olma noktasına gelindiğinde değişebileceği bu yüzden bize bir şans daha verilmesi gerektiğiymişşşşşşşş. görüyormusunuz durumu bir nevi şuanki durumun iyibir şeylere yol açacağı bu yüzden aman bizi eleştirmeyin demeye getiriyorlar. bu hangi düşünce akımıydı materyelistmiydi bilmiyorum insanlığın sadece savaşlarla gelişeceği düşüncesine yakın bişi. filmde amerikan hükümetinin gerzeklikleri bizi deli ediyor ama adam akıllı bir eleştiri getirilmiyor. tüm film bir bebenin babasının öldüğünü anlaması üzerine mi kurulur kardeşim? bu ne saçma olay ya. adam kimseye mesajını anlatamadan biniyor gemiye gidiyor mesaj veren tek şey yanındaki robotun önüne çıkanı yok etmesiyle ortaya çıkıyor. neomuz bir bacıyla üvey oğlu dışında kimseye mesajını iletemiyor insanlık haliyle bir ders almış durumda değil. bide windows reklamı yaptılar. ayar oldum. filmde ne bok olduysa amerikanın herşeyi gizli halledelim uzaylıda bizim olsun bokuna oldu ve geldiler windows reklamı yaptılar lol efekler müzik renkler hoş ama benim beklediğim bu değil di ki... olmamış 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bugün yarın izlemeyi düşünüyordum ama bu kadar kötüyse verilen paraya yazık, artık indirip izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Cok ümitliydim bu filmden. Spoiler okumamak icin zor duruyorum. Genelde begenilmeyen bilmleri begenme gibi bi huyum var. Ins buda öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Duygusal Uzaylının Dünya Rehberi tadında olmuş. Konusu havada kalmış işlenmemiş pek. Hatta konusu yok gibi bişey :D Efekt kullanımı emeğe saygı babında 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 fragman berbat zaten, hayatta para vermem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Marveloth said: Cok ümitliydim bu filmden. Spoiler okumamak icin zor duruyorum. Genelde begenilmeyen bilmleri begenme gibi bi huyum var. Ins buda öyle olur. bende ümitliydimde sinamadan çıkarken elim ayağım titriyordu. resmen eski filme ihanet zaten 1den fazla puan verenler ona hürmeten veriyor euheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Değişik bir alien filmi. Onlar da duygusal tabi. Boş zamanınız varsa gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sinemada uykum geldı ızlerken tbag ı oynayan herıfın sahnelerı guzeldı bıtek ama o sahnelerın toplamıda 5 dakıka bıle degıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 aaa rica ederim, LG ve Citizen reklamı da cok guzel sokusturdular son dakikalarda, bukadar olur hatta yani :D ben böle amatorce sponsorluk reklamı gormedim veledi 3-4 kere cok fena dovmek istedim; 1) babam olsa azını yuzunu kırardı ki bikerem yaa yaa, durduralım onu! te be gerzek evladım, adamı gordun araba ittiriyo adam oldurup canlandırıyo nası durdurucaksın daha, az otur dusun 2) HES HEREEEE YOUR MAN IS HEREEEEE diye histerik histerik helikoptere cıglık attıgı zaman 3) sinsi gibi babasının mezarına getirip canlandırsana dediginde. essolusu baban oleli yıl olmus, adam napsın iskelete merhem mi sursun, izledin proseduru, arabadan cekiyosun elektrigi veriosun cesedin beline, neo da emir kulu sonucta napsın orda artık. it nat feeeyr diye sımarık sımarık aglanır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oha madmen oynuo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Film ne çok kötü ne Fight club gibi felsefi havaya sahip.İzlenilebilecek bir film. Filmin temelinde en sevdiği kişiyi öldürdükten sonra kendisini de öldürecek cesareti olmayan bir kişinin hayatta kalmak istemesine karşın ortaya koyduğu bahaneler yatıyor. Ayrıca kızı çok beyendim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar