Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 nyaa down? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dünden beri evet magnet link kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Meido Cafe Channel'ı hepinize tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=7nZwQyK8E_c&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ing altyazili stream icin; bu bir bu 2 bu 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.ji-hi.net/ ve bakabt kapanmis galiba ?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yoo, kapalı değil. bakabt.me olmuştu haziranda falan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Yahu Demonoid kapandığından beri çizgi roman indirebileceğim bir kaynak bulamıyorum. Genllikle Le Grand Duc (Red kit'in ki değil, havacılıkla ilgili olan), Transmetropolitan vs. gibi batı orjinli çizgiromanları arıyorum. Hatta en basitinden Marvel, Dark Horse gibi yayınevleininkilere dahi ulaşmak mümkün olmayabiliyor. Tavsiye edilebilecek, çizgi roman üzerine bir torrent sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 türkçe altyazı ile izleyebileceğim bir site yok mu? animefreak'te death note türkçe altyazı seçeneği görünüyor ama video playerda iki farklı eng sub var mesela. türkçeye geçecek bi yer göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yükske çözünürlükte stream eden güzel yer neresi var? animesi bol animehere.com ve animeshippuuden.com biliyorum bi ama shippuuden şirkette açılmıyor animehere in de çözünürlüğü çok düşük :/ siz tavsiye edin ben açmaya çalışayım yada proventia filitre nasıl atlatılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bunlarin HQ dedigi camur, Crunchyroll ve Hulu disinda yok ama onlar da parali HD icin. Otekiler HD dese de camur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 420 olsun o zaman eheh iş yerinde açsın da, adamlar bu makinaya k-lite kodec pack yüklemişler evde indrdiklerimi bozuk açıyor hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Portable VLC: http://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable Herseyi acarsin bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 gerge.. istanbula gel.. öpücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ne yapacagim belli oldu bu arada, bulusma yerini sen ayarla diyorum o yuzden. Cumartesi sabahi asya tarafinda olacagim, gece de o tarafta kalacagim. Bulusma kacta biter, toplu tasim kacta biter bilmiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://kissanime.com/ artık burdan izliyorum ben yenilerin hep 1080psi var ancak adblocku kapatmazsan izletmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi şöyle one piece bütün bölümleri tr altyazılı indirip arşiv yapim diyorumda , bunu yapabilceğim bi site varmı güncel yada bildiğiniz herhangi başka bi yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 one piece'i indirip tr alt yazıları da ayrı indirirsin. gömülü olması şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Tablet v.s icin Hd Anime izle uygulamasi var download secenegi ile. Hala guncelleniyor ama en cok izlelenler var ve download edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 benim bir derdim var galiba. seitokai yakuindomo izleyeyim dedim, ilk sezonunu izlememiştim. neyse, baktım horriblesubs yok. 720p uygun boyutlu bir sub buldum. elysium iyi gibi de hatırlamıştım. bir baktım 5. bölümde sıçış olmuş görüntü falan renklenerek kayıyor. ayako indirdim. onun dili de fazla basit ve "açıklayamayıcı" geldi. şimdi deadfish indirdim. güzel gibi. sanırım deadfish olarak arşivleyeceğim. uzun lafın kısası hangi sublar iyidir hangileri kötüdür. var mı böyle deneyimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.nyaa.se/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=%5BHorribleSubs%5D+Seitokai+Yakuindomo+S2 Crunchyroll acik ara en iyi firma. Ceviri isinde de epey iyiler. Horrible ama garip bir sekilde kalite olarak daha kotu CR'den goruntu konusunda. Sanirim CR kendi oynaticilarina optimize calistigi ve Horrible o stream'i duz indirip mkv'nin icine attigi icin. Eger CR'ye para vermeyeceksen (Hola ile cok rahat kullanabilirsin ki kullanmasan da bu sezondan verdikleri 50 anime simulcast'inin 28 tanesi Turk IP'si ile izlenebiliyor. US'a kapali bir animemiz bile var) tavsiyem altyaziyi CR'den alip raw encode eden gruplardan birini bulman, yoksa Horrible indirmen. Horrible'in bir avantaji da bir script uzerinden calismalari, yani anime CR'den ciktiktan yarim saat sonra filan dusuyor. Onceden sunu yazmistim, bu sezona uyarladim: Ben CR çevirilerinin en iyisi olduğunu düşünüyorum, kıyaslayında özellikle ortaya çıkıyor. Lokalizasyon var, evet; ama bu çeviriyi kötü yapmaz, tarz ve alışkanlık meselesi sadece. Lokalizasyon olayında bence iyi bir dengeleri var. bazı serilerde aşırıya kaçıyorlar ama giderek o olay da azalıyor, genelde çok küçüklere hitap eden ya da Naruto gibi aşırı popüler şeylerde yapıyorlar artık onu; zaten sadece anime izleyicisinin izleyeceği 1 ya da 2 sezonluk şeylerde o kadar kötü olmuyor. vidyoyu ve çeviri metnini bir hafta - on gün önce alıyorlar, prof çevirmenler kulaktan anlamaya kasmadan çeviriyor. Diğer grupların bunu geçmesi pek olası değil yani. Ama CR bu sezon mesela şimdilik 50 simulcast yapıyor, arada bazen fail oluyor ama çok az oluyor artık. 3-4 yıl önceki performanslarıyla eleştirmemek lazım, çok geliştirdiler kendilerini. Horrible'de OP/ED'nin genelde olmamasinin nedeni de Japonya'da Anime'nin ve OP/ED'nin telif hakkinin ayri ayri olmasi. Bazen yapiyorlar ama genelde fazla masraf filan diyip bulasmiyorlar. Su konuda uzun uzun tartismistik CR vs. all konusunu Dei ile: http://forum.paticik.com/read.php?10,6357201,6357394 O zamandan bu yana gecen yaklasik 2 yilda CR cok daha gelistirdi kendini, hatta gecen yeni ortak aldi 100m$'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 okudum şimdi de, benim sorum genelde tercih ettiğim subı bulamazsam hangilerini tercih etmeliyim gibiydi. stream izlemek istemiyorum. böyle sublara puan verilen; şu anime için horible 5 yıldız, blbalba 4.3 yıldız gibi birşey var mı. anidb en iyi yer sanırım bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 best shit ever sesi kısın açmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 swf harikaymış +emeğe saygı oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Xenus said: best shit ever sesi kısın açmadan harikaymis harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 fansub arşivi bir site vardı. hatırlayan var mı? gözümden kaçmış bookmarklarda http://kitsunekko.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar