Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben X

Afush

Öne çıkan mesajlar

Yok kız normalde var, yani tren olayına kadar sanal anlamda internetten felan yazışıyorlar, beraber oynuyorlar oyunu vs. Cepteline yolladığı video da var. Ama oğlan istasyona vaktinde gidemiyor ve kızı bulamıyor, devamında gelişenler ise tamamen hayal ürünü, ancak bu hayalden güç alıyor.

Filmdeki bir çok sahne gerçek olmasa da, büyük bir kısmı olduğu gibi aktarılmış, en azından dil kursunda bize anlattıklarına uyuyor, gerçi hikayeyi tam bildiğim de söylenemez.
Neyse belçika'ya giderseniz anlatılan bir kaç hikayeden biridir, diğeri ve en etkilendiğim yaşadığım şehir üniversitesinin ormanlarında gerçekletirilen seri tecavüzler idi. ama bu hikaye filmde daha iyi bir şekilde anlatılmış, tecavüz olayı ise yazılı metin olarak bile etkileyici idi.
Bilmiyorum, bizlerin de var mı böyle hikayeleri, gerçi olsa bile sanırım kimse filmini çekmez : ).

Film Belçika'da çekilmiş, aksanlar ve istasyon tanıdık :) Bu filmi de orjinal dilinde izleyebildiğim için çok memnun kaldım valla, hatta izlediğim en iyi flaman yapımı filmdi diyebilirim. Daha önce de hollandaca bir film izlemiştim ama o hollanda yapımı idi.

Neyse içerde geçen “Aan lawaai kunt ge iets doen. Ander lawaai opzetten” cümlesine bayıldım, gürültüye karşı birşeyler yapabilirsiniz, başka bir gürültü oluşturursunuz dediği yer, şu evden çıktığında müzik açtığı an, çok hoşuma gitti. :D Tabi hollandacası kulağa daha hoş geliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
o zaman çocuun hakkını vermek lazım... ters köşeye güzel göndermiş... bu arada önceki sayfada tam bi emo filmi die bişi yazlımış... bak işte orda sana katılmıorum... emo birine çiçek bile versen "bu hayat acımasız, bu çiçein dikelneri var" der ve depresyonunu büyütür... ama burda Ben in üstüne harbi harbi gidilmiş...ben olsam, banada böle yapılsa bende ölmeyi seçerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...