fenris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 @Llama onu spoiler a al. ben sormuştum arkada, cevap vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 okudum onuda.. ne bilem bana hiç yokmuş gibi geldide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 an itibariyle izlemeyi bitirdim ve direk millete tavsiye etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yok kız normalde var, yani tren olayına kadar sanal anlamda internetten felan yazışıyorlar, beraber oynuyorlar oyunu vs. Cepteline yolladığı video da var. Ama oğlan istasyona vaktinde gidemiyor ve kızı bulamıyor, devamında gelişenler ise tamamen hayal ürünü, ancak bu hayalden güç alıyor. Filmdeki bir çok sahne gerçek olmasa da, büyük bir kısmı olduğu gibi aktarılmış, en azından dil kursunda bize anlattıklarına uyuyor, gerçi hikayeyi tam bildiğim de söylenemez. Neyse belçika'ya giderseniz anlatılan bir kaç hikayeden biridir, diğeri ve en etkilendiğim yaşadığım şehir üniversitesinin ormanlarında gerçekletirilen seri tecavüzler idi. ama bu hikaye filmde daha iyi bir şekilde anlatılmış, tecavüz olayı ise yazılı metin olarak bile etkileyici idi. Bilmiyorum, bizlerin de var mı böyle hikayeleri, gerçi olsa bile sanırım kimse filmini çekmez : ). Film Belçika'da çekilmiş, aksanlar ve istasyon tanıdık :) Bu filmi de orjinal dilinde izleyebildiğim için çok memnun kaldım valla, hatta izlediğim en iyi flaman yapımı filmdi diyebilirim. Daha önce de hollandaca bir film izlemiştim ama o hollanda yapımı idi. Neyse içerde geçen “Aan lawaai kunt ge iets doen. Ander lawaai opzetten” cümlesine bayıldım, gürültüye karşı birşeyler yapabilirsiniz, başka bir gürültü oluşturursunuz dediği yer, şu evden çıktığında müzik açtığı an, çok hoşuma gitti. :D Tabi hollandacası kulağa daha hoş geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 cocuk trene zamanında gidio trene binio hatta kıızın yanına oturuyor ve trenden iniyor.istasyonda tam intahar ederken kız arkadan çıkıyor .burdan sonra başlio bence kızın hayali...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kız olayı bi garip valla herkez kendi kafasına göre yorumlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 spoiler kızı gerçekten görüyor, kıza trenin penceresinden bakarken, kızın gitmesiyle gerçeği sonlanıp hayaller başliyor.. budur yani bence. ayrica, kızda böle farklı bi çekicilik vardı aşık olunası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 meraktan ben de kurdum archlord, oyun bedava ve oyundan hiçbir beklentim yok. sadece vakit geçsin diye öyle noob noob 1 saat takılıp çıkıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Çok güzel film hatta elemanın performans ayakta alkışlanacak cinsten.Tavsiye edilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 noldu no life lar ilginizi mi çekti film :D evet ben de seyrettim, hoştu kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dün seyrettim bende bu filmi. çok güzeldi, çok bi koydu bana. :( sanırım otistik bi sevgili istiyorum şimdi. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sıkıldım ben filmi izlerken. beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ağlamaktan gözlerim kan çanaına döndü... çok güzel bi film olmuş gerçekten... dedii gibi gerçek hikayedenmi alınmış?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 gerçek hikaye malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 o zaman çocuun hakkını vermek lazım... ters köşeye güzel göndermiş... bu arada önceki sayfada tam bi emo filmi die bişi yazlımış... bak işte orda sana katılmıorum... emo birine çiçek bile versen "bu hayat acımasız, bu çiçein dikelneri var" der ve depresyonunu büyütür... ama burda Ben in üstüne harbi harbi gidilmiş...ben olsam, banada böle yapılsa bende ölmeyi seçerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ahuaha ne duygusalı çok kötü filmdi, yarısında uyuyakaldım hatta.. Konusu da ilginç değil bence, mmorpg oynayan otistik çocuk okulda eziliyor, oyun hayatıyla gerçek hayatı tezat bilmemne.. Pek orjinal bir yan bulamadım konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ahaha bunun aynısını stv'de gördüm, beşinci boyut'ta. süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ''Dutch'' ne kadar rahatsız bir dildir öyle. Gerildim filmi izlerken sadece konuşmalarından. Film de idare eder gibi. İyiydi, ama çok sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 izlemeyenler için uplıyorum bu akşam 22 de cnbc-e de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok güzel filmdi ben oyunu merak ettim buldum patlamış ama herhalde euıeuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 en güzel yanı, çocuğun hap alışı sonrası kendine olan güveni ve inancıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben dedim bu cocuga uyuşturucu lzm kendine gelcek diye.öyle oldu bi yerde :) güzel filmdi.biz insanoglu acımasızız.böyle bi tip buldukmu kendi eglencemiz için affetmiyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ayıp değil ulan ağlıyordum az kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Dün izledim ben de cnbcede, tek bir nokta dışında sürükleyici ve güzel bir filmdi. Nasıl lahn, herhangi bir online oyundaki female karakterlerin %90ının aslında erkek olmasını geç hadi, bir de üstüne öyle fıstık gibi bir kız olcak scarlite :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.cnbce.com/Filmler/Hakkinda.aspx?FilmId=691 Bu gece 22.00'de CNBCE'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar