Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Elective Mod ile bildiğim kadarı ile oyunun sana sunduğu talent sistemi yerine istediğin yere, istediğin skilli atayabiliyorsun. O kadar Betam var ( şöyle bi' havayı süzmeler falan) hiç denemedim, benim eksikliğim... Tüm haritayı dolanarak falan beta sonunda 9-10 oluyorsun. lvl 13 olmak isteyen ---> farming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o skill sınıflandırmaları noobları oyuna alıştırmak için. elective mode seçersen kafana göre takılabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 güzelmiş o zaman, ona bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 rus versionu 3 hafta sonra cikiyormus. beklerim vermem 60 eyyro bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Oyunun dilini değiştirebiliyoruz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sadece key oldugunu düsünüyorum. sonucta tek server ve istedigin client indirip oynayabilirsin. ayrica oyun cikmadan emusu cikan bir oyuna dil ayari hicte zor olacagini sanmiyorum. olmadi kendim kasar bisiler programlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 CE alamazsam zaten go go go ruscu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 In Rusçu We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Seele said: rus versionu 3 hafta sonra cikiyormus. beklerim vermem 60 eyyro bu oyuna. sürekli oynuycaksan değer 60 dolara, sürekli oynamayacaksan zaten almalık bi oyun da değil, singleplayerı güzel bir oyuna ayır paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Bone said: Seele said: rus versionu 3 hafta sonra cikiyormus. beklerim vermem 60 eyyro bu oyuna. sürekli oynuycaksan değer 60 dolara, sürekli oynamayacaksan zaten almalık bi oyun da değil, singleplayerı güzel bir oyuna ayır paranı. Bonedur bu dağlarda oyunun ve oyuncunun gardaşı çok lirik geldi dayanamadım sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 dogalgazda olduğu gibi oyunda da rusyaya muhtacız artık devletin duruma el koyması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 SenariouS said: çok lirik geldi dayanamadım sdfasdf bugün şair günündesin bakıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ... beta patch 15, we will also be performing a character wipe. Please note that this wipe will also affect gold, items, achievements, auctions, followers, and artisans. nvm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 SenariouS said: Bone said: Seele said: rus versionu 3 hafta sonra cikiyormus. beklerim vermem 60 eyyro bu oyuna. sürekli oynuycaksan değer 60 dolara, sürekli oynamayacaksan zaten almalık bi oyun da değil, singleplayerı güzel bir oyuna ayır paranı. Bonedur bu dağlarda oyunun ve oyuncunun gardaşı çok lirik geldi dayanamadım sdfasdf Şu geride kalmasın of gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Caladorn said: ... beta patch 15, we will also be performing a character wipe. Please note that this wipe will also affect gold, items, achievements, auctions, followers, and artisans. nvm xD ne zaman oluyor ki bu? ondan sonra oynayalım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 türkçe dil desteği varmış oyun dosyalarının içinde :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ps3 e de cıkacakmıs ama aynı anda mı raflara gelir yoksa ps3 için rötarlı mı gelir bir bilen var mıdır aydınlatsın bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Bone said: Caladorn said: ... beta patch 15, we will also be performing a character wipe. Please note that this wipe will also affect gold, items, achievements, auctions, followers, and artisans. nvm xD ne zaman oluyor ki bu? ondan sonra oynayalım oyunu. Oldu bile ? Az önce girdim benim karakterler uçmuş, onu yazmıştım güncellemeden önce, reset olsa birileri bahseder diyordum falan. Diğer ihtimal maintance esnasında benim karakterler de gg ~_~ http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3483871477?page=1 patch 15 başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Charların hepsi uçtu gitti dün gece B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 arkadaş bi tane yardım sever paylaşmaz mı betasını ya nasıl iştir facebook çöplüğe döndü dilencem diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Dün gece 10 gibi ilk defa bi siteye beta key için iki karaladım. bugün 17 gibi beta key gelmiş kazanmışım. lan keşke piyango falan alsaymışım hakkımı heba ettim bi oyun için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 anaaa küfür ettiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 borderlands dlcsindeki gibi bi olay yapsalardı keşke böyle wave wave moblar gelcek her round güçleşen, arada loot düşcek felan güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 http://f1203.hizliresim.com/v/m/3p326.png Sımdı olay bu kadarmıdır? dun aksam ındırken 23424 kere hata mesajı verdı bazen basdan basladı kendı kendıne tam anlayamadım dogrumu oldu olmadı dıyemı? dosyayı acıp da ordakı Diablo 3 setup tıklayınca ana konsul acılıyor bu kadarmı yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bu kadar mı ile kastettiğinin ne olduğuna bağlı http://www.youtube.com/watch?v=Kxt2Esc6bYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar