Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Blizzard Activision-Blizzard olduktan sonra aslında onun da kar amacı güden bi şirket olduğu gerçeği daha belirgin oldu. Eskiden az da bi ışık vardı, tamam bu adamlar bok gibi para kazanıyolar ama oyuncuyu kendine küstürmezler derdim. Şu an o tılsım yok nedense. Belki ben abartıyorumdur bilemiyorum ama, şu RMAH falan bariz endüstrileşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 2001'e girdikten sonra "Biz bunu beklemiyorduk, uçan arabaların olması lazımdı" diye isyan eden adamın bakış açısıyla bakarsak evet, user satisfaction konusunda sınıfta kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Kaede said: bu sırada oyun iyi değil ama oynayıp da "ya biz 10 sene bunu mu bekledik şimdi?" diyecek adam sayısı çok azdır fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 en azından d2 havasında olsun. remake d2 niyetiyle oynarız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Oynadınız mı oyunu da "iyi değil" diye fix veriyorsunuz ben de bu hipsterlığı idrak edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Arkadaş quote alırken kötü kelimesini silip yerine iyi yazmış. Kaede'nin asıl yorumu farklıydı yani aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Oyuna iyi ya da kötü demek, böyle genel bir yargıya varmak için erken bile değil. Zira daha ortada oyun yok bile. Blizzard oyunlarının beta'dan release'e hem içerik hem tweak anlamında ne kadar geliştiğini düşünürsek böyle "oyun iyi", "oyun kötü" etiketleri bomboş yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ben pek bişi beklemiyodum. beklediğimdende fazlasını buldum. grafikler cok tatlı, animasyonlar cok iyi, barbarın hıssıyatıda sahane. d2 de d1 de öle ınanılmaz güzel oyunlar değillerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 oyun iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Kojiroh said: Blizzard Activision-Blizzard olduktan sonra aslında onun da kar amacı güden bi şirket olduğu gerçeği daha belirgin oldu. Eskiden az da bi ışık vardı, tamam bu adamlar bok gibi para kazanıyolar ama oyuncuyu kendine küstürmezler derdim. Şu an o tılsım yok nedense. Belki ben abartıyorumdur bilemiyorum ama, şu RMAH falan bariz endüstrileşme. bide soel dusunun, ya oyunu bioware yapsaydi? day1 dlc, witch doctor only 9.99$! steelbooktan ibaret CE, icinde day1 dlc ile 3-4 item var RMAH yok, onun yerine EA den booster alicaksiniz, boosterlar lesser evil pack 0.49$ prime evil pack 0.99$ dan satista, ilkinden max mavi rare dusuyor bir adet randon, ikinciden legendary dusme sansi var bi tane yancilarin hepsi kilitli ve romance edilebilir, yeni yancilar icin booster alin! awesome button, basinca isiklar cikip tum dusmanlar oluyor tyrael ile diyaplo eski sevgiliymis, gay romance everywhere origin yuklemeden oynanmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 oyun gene piyasadaki oyunların 95% inden daha iyi de olay o değil diablo diyince akan suların durması lazım ama d3de hep böyle bişey kokbuloklamış oyunun diablo kalitesinde olmasını atmosfer mesela çok garip müzik ses artwork falan şahane ama voice acting kötü, diyaloglar klişe ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Item peşinde koştursun yeter, dahasına gerek yok. Deli gibi item çeşitliliğdir tek beklentim. Farming'in hastasıyız nihayetinde. Bir de infernosu kazık gibi zor olsun da (en dandik npc'ler 2 hamlede yesin bizi) 2-3 kişi girip kakara kukara yapmak da eğlenceli olur. Beklentiler böyle olunca oyun tatmin edici Beta'da oynadığım/gördüğüm kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bazı efektlerde kötü ve karıstırıyo ekranı bu arada. bazılarıda cok iyi ve cok temiz. dealy reach, cleave falan sahaneyken mesela, bash ve o elektirikli monk vurusu gereksiz kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ha Bioware apayrı bi şey zaten, inanılır gibi diil şu an geldiği nokta. BG2'nin menü müziği aklıma geldiğinde bile tüylerim diken diken oluyo. Ama Diablo/Mephisto gay wincest fena fikir değilmiş mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Kaede said: oyun gene piyasadaki oyunların 95% inden daha iyi de olay o değil diablo diyince akan suların durması lazım ama d3de hep böyle bişey kokbuloklamış oyunun diablo kalitesinde olmasını atmosfer mesela çok garip müzik ses artwork falan şahane ama voice acting kötü, diyaloglar klişe ötesi Abi her diyaloğu seslendirdik, über diyaloglar var diyen oyunları da gördük (sw:torak) Ben betayı oynadım, oyun bayağı keyifli, eski diablo havasını bozmamışlar ve ne bileyim act1'da decard cain'i kurtardığımız kadar bile sürmüyor beta, 3-4 spell var, çoğu özellik yok. İnsanlar neye göre kötü diyor, beklentilerim karşılanmadı diyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 neye göre olabilir oynadığımız kadarına göre tabiki ama bazı şeyler retailde değişmiyecek belli. diyaloglar ve seslendirme acaip cheese yani öyle böyle değil journallar şahane ama mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 oyundan degil bence bizlerden, sonucta d1 - d2 sonrasinda bir cok H&S, ardindan bir cok mmorpg vs derken ture cok yakiniz. yoksa oyunun eksigi oldugunu dusunmuyorum bende. eksigi yok fazlasi yok (ki zaten turun gelismesi oturmus durumda tum diger etkenlerle birlikte - H&S ler, action mmolar, wow, item based oyunlar rpgler, levellemeye dayali itemizasyon , ah bilesenlerinden olusmus mmolar vs de vs.) - turun iyi orneklerinden olacak bizde it gibi oynayacagiz ama heyecanimiz nasil olacak orasi soru isareti. buyuk ihtimal sanki 10 senedir bekledigimiz degilde 10 senedir oynuyormusuz bunu gibi hissedebiliriz. en azindan eskiler icin boyle dusunuyorum, yoksa 10-15 yas araliginda devrim olacaktir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kanuni ye katılıyorum bende ama inş böyle "10 senedir oynuyormuşuz ve olması gereken" hissimden daha fazlasını "vereceğine" inanmak istiyorum oyunun. Çıkınca görücez yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 seslendirme ve diyalogların nesi kötü anlamadım ki, hack and slash oyun sonuçta, diablo 2 de ne diyalog ve seslendirme vardı, hayır gerek de yok yani zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Oyunun rp kısmında azalma olmuş dedim. Oyun RPG demişim gibi sanki garip garip tepkiler vermek nedir anlamadım. RP deyince aklınıza direk 17 seçenekli questler falanmı geliyo. Karakterinin statını senin belirleyebilmen bile bana göre roleplay öğesi. Talentte yokmuş duyduğum kadarıyla. Muhtemelen socket, talisman olaylarınıda laçka yapacaklar. Sonuçta arkadaşın dediği gibi oynarken dibimiz düşecek ama 2008 ingame videodan sonra naptınız diye sormadan edemeyeceğim. Torchlight ve path of exile gibi oyunlardan farkı yok şuanda bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 agdfsdgsf peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 lol oyunun %5'ne bakıp, eleştiren Hıncal Uluçlar çıkmış yine ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yok canım okadar da değil, gene kendi klasmanında kalite akacaktır birşekilde. Tabiki şu şöle olsaymış falan diyeceğizdirde genede oyunun tamamını gördüğümüzde Hell yea genede iyi yapmışlar beeeeeeeeeeeeeeeee diyeceğizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sparkcaster said: seslendirme ve diyalogların nesi kötü anlamadım ki, hack and slash oyun sonuçta, diablo 2 de ne diyalog ve seslendirme vardı, hayır gerek de yok yani zaten bayağı bayağı vardı seslendirme uzun uzun? ha olmasa da 2012'de olmaması acayip olurdu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar