Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 fiscal yeardan bahsediyosa ağustos eylül ekim, ki daha targeting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Sparkcaster said: fiscal yeardan bahsediyosa ağustos eylül ekim, ki daha targeting fiscal değil raad ol. ben tarihi şimdiden söyliyeyim. 29 haziran 2012'de bu oyun çıkar. nedenini diablo fanları bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 2012 kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bu yazdan da ümidimi kestim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 "Activision Blizzard, uzun süredir geliştirilen ve merakla beklenen oyunu Diablo 3'ün bir kez daha ertelendiğini resmen duyurdu! Normal planlarda 2011'in son döneminde çıkması beklenen yapım, 2012'nin ilk çeyreğine ertelenmişti. Bu esnada da oyunun kapalı betası sürüyordu, ki hala daha sürüyor. Yeni açıklamaya göre Diablo 3, 2012 yılının nisan ile haziran ayları arasındaki bir dönemde satışa sunulacak. Çünkü Diablo 3, henüz çıkarılmaya hazır durumda değilmiş!" Ertelendi de hiç yoktan bi tarih aldık çakallardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 4 senede bi oyun bitiremediler. o oyun 4 sene daha bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hayır alacaz 10 saatte bıtecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Adamlar Bnet'te Infernoya kasıyor zaten. Normal filan hikaye yani. Oyunu bitireceğiz, sonra NM, Hell derken item farm tamamen. Gerçi Diablo'nun olayı hep öyleydi, şikayetim yok:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yine ertelenmiş ikinic çeyrekte çıkacakmış. http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/8203-ve-diablo-iii-yine-ertelendi sanırım haziran sonuna kadar göremeyeceğiz. yemin ederim kabak tadı verdi artık. hayır birde bunu daha çok casual oynanış için yapıyorlarsa da yuh yani... hele ki oyun çıktıktan sonda da habire devasa patchlr gelirse batsın bu blizzard... (cry some moar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 diablo 2 den daha iyi olamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 silverhoof said: hayır alacaz 10 saatte bıtecek nası bitecek 10 saatte ya? d2 bitti mi 10 saatte? oyun bitirmekten kastın son boss öldürmekse çok yanlış oyunu oynuyorsun sen malesefç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben 10 saat sadece ana menuye bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Sabah sabah gene aklıma düştü. Blizzard hadi artık ya. Haziran'ı da pas geçersen fena bozuşucaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kaç tl olcak acaba f2p olsa item alsak pay to win negzel olur. nasolsa single oynıcam sadece hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Tahminim Avrupa satışı 49 € olacağı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 haziranda açıklayıp eylül'de çıkartırlar. ya da 2013 eylüle sarkar. daha önce dediğim gibi artık diablo 3 beklemiyorum, 4 gelsin onu bekliyorum. oynamış kadar olmuş diablo 3'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 collectors alsam mı diye düşünürken oyunu almıyoruma kadar indim ben. bulurum biryerlerden 22 sene boyunca normal nightmare hell yapıp gezerim singleda. o zamana 4 çıkar. ayrıca hikaye sanki boka sarıcak gibi bir his var hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hikaye boka saramaz, keza sırf lore ve hikaye anlatımı için Leonard Boyarsky'yi takıma aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 almak yetmiyo ya, editorial departmandada baskı olmaması lazımki adam ada gibi calıssın. yanı 2 kilo yumurtalığı olan adam almakta hem guzel hem sakat, denk geliyo egosu ağır absıyo diablo ne lan ben daha önemliyim diye, zaman geliyo evet burda birikim var sevilen bişi var hadi bakayım üstüne gidiyim diyip editörlerden laf gelincede sie lan işin ustası benım diyebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben hevesimi aldim zaten, ne zaman isterlerse cikarabilirler, acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bi beta da biz oynasaydık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 https://twitter.com/#!/Bashiok/status/169998755679047681 Bahiok said: Ok, listen, cool things will happen before the weekend, ok? So let's all just like, be cool, and things, and before the weekend. I love you. Bir umuttur yaşatan insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 cool things (for US only) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Başıyok! "before the weekend" lan işte, perşembe. Perşembe haftasonu habercisidir bizim buralarda. Tabii şimdi sizde gece yarısı ama ne bileyim. Yalan söylüyosun zaten ya, bi' bok yapacağınız yok. En fazla 2-3 screenshot koyarsın, yeni bi' cinematic eklersin biz de yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar