Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.10 patchi için bi buçuk sene gecikme olduunda da 21. yüzyıldaydık, oyunun (açıklandığı zaman) çıkış tarihinden en az bi kaç ay sonra cıkıcağını herkes tahmin edebilir sanırım :)
Mesaj tarihi:
2009'un 29 haziran'ı filan olabilir, gamespot anasayfasında bariz eli kaymış filan adamların.

2009'u geçireceklerini sanmam, bütün grafikleri duke nukem forever misali değiştirmeleri gerekir heh. sc2 ya da wotlk ile arayı fazla açmalarına gerek yok pazarlama açısından, hepsi ayrı tür.

"içerik yaratma aşamasındayız" diyorlardı, bir yıl yeterli olur herhalde.
Mesaj tarihi:
Bu game spot gibi siteleri kaynak gösteren kişilere bayılıyorum ben ya.

Adamlar her oyun duyurulunca, 2 ay ile 6 ay bir süre sonraya kıçlarından süre atıyorlar, sonra onu güncelliyip duruyorlar. Onlara kalsa TBC 2006 şubatta , WoLK 2008 şubatta çıkıyordu.
Mesaj tarihi:
Yukarlarda dedigim gibi, Blizzard bu isi cok guzel yapiyor. Su anki bilgisayarlarda rahat rahat calisir oyun (X3100 kullanan laptoplarda bile (Macbook larin hepsi misalen)), ama iyi grafik kartli bilgisayarlarda cok guzel calisir.

Adamlar Mac icin de cikarticaz diyip X3100 grafik kartini support etmezlerse adam gibi cok musteriye ulasamazlar.
Mesaj tarihi:
simdi farkettimde , mesela silahı savurduğunda kenarda duran flamalar / bayraklar , silahın yaratttığı rüzgar ile savruluyor böyle ince detaylar varsa grafik engine de bence harika bir oyun olacaktır diablo 3 (bitmemiş bir oyunun texturele kaplamalarına bok atanları ztn ciddiye almamak lazim.)
Mesaj tarihi:
Mac desteği olduğuna şükretmek yerinde olur çünkü bootcamp'le uğrasmayacak en azindan adam gibi karti olan Mac sahipleri.
EDIT:Bu arada o bayrak ve çevre ile etkileşim için Havok fizik motorunu kullanıyorlar.
Mesaj tarihi:
üf gecikmişim

Sc mmo hakkında,
çıkar hemde çok yakında çıkar.
Neden kendine rakip yapsın blizz?
Pazarı ele geçiricek arkadaş :p WoW dan kaçan buyrun Sc mmo ya gelecek =).

Bide ben hastası oldum barbarın
ama assasin tarzı bi class isterik
Mesaj tarihi:
bi gods and heroes gercegi var ki, neredeyse tamamen bitmis oyunu iptal etti adamlar =), yani oluyo bu tip seyler... ama blizzard iptal eder mi veya diablo yu iptal eder mi, orası pek olası degil eheh...
Mesaj tarihi:
Luinir said:
görürsünüz.. iptal edilince "AGA LUİNİR KAHİNMİSİN BE, OHA HARBİ SAĞLAMIŞSIN" yazarsınız. eh bende attığım mesajı uplatırım.

iptal edilmezse de bu mesajı her gün uplarım ama?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...