Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lol. ilkine 16bit sound card eklemeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 blizzardın d3 için hayvan sys req koyacağını sanmam. dediğim gibi olma ihtimali yüksek bence. ha 512 ram yerine 1 gb ram diyebilirim minimum için, en fazla o yani benim görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 çok optimist olmuş o asdfdf o kadar düşük ekran kartı isterse oynarken gözler bozulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 starcraft 2 için şöyle, bundan fazlasını diablo 3'ün isteyeceğini sanmıyorum: PC Requirements PC Minimum System Requirements*: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better 12 GB available HD space 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users) DVD-ROM drive Broadband Internet connection 1024X720 minimum display resolution PC Recommended Specifications: Windows Vista®/Windows® 7 Dual Core 2.4Ghz Processor 2 GB RAM 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX or ATI Radeon® HD 3870 or better Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 e tamam işte benim dediklerimin az çok oynamışı ram konusunda.. lol mol demeye gerek yoktu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Blizzard optimizasyon konusunda inanılmaz iyi ondan fazla birşey isteyeceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 10 senedir bekliyorum şu oyunu. o yüzden kesin ben askerdeyken çıkar. çok pis söverim blizzard'a. en erken 2012 şubat olur inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 alışamadım şu yeni ww animasyonuna ama fena gözükmüyor gene de. yalnız dmg'ler pvp'de 10'da 1'e filan iniyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 civicuva said: http://www.youtube.com/watch?v=91was59zs1w oha titredim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Artariel said: e tamam işte benim dediklerimin az çok oynamışı ram konusunda.. lol mol demeye gerek yoktu yani yoo günümüzde üst kademe oyunlar sistemi çok pis emerken diablo 3'ü çok düşük bir sistemle çalıştırmak komik olacak. ona lol. bir de "diablo 3 için yeni sistem alacağım" diyenler var, onu düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 neyi dusunelim, belki adamin pcsi 13 yillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya herşey fullde oynamak istiyorum. Zİra sc2 de laptoptan masaüstüne geçtiğimde "betasını aynamışım lan bu oyunun" dediğimi hatırlıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 şu video çok kötü. 2. gününde ağlamaya başlayacak millet pillar ve los abuse yüzünden. ne farkı var wowdaki arenadan şunun? pvp dengesi muhabbetine zırt pırt değişecek skiller. tiksindim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 güzel olacak arena :) armor setleri belirli skillere yönelik olursa binbir karakter build çıkar. off gelsin bir an önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Pillar ve los nası abuse oluyor? Çevreyi avantajına kullanmak değil mi bunlar? Hiç bi zaman anlayamadım şu qqları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abuse olmuyo, yapımcını mallığı oluyo. eğer rakibinin pillar'ı los'u aşabilmek için hiç donanımı yoksa hiç şansı kalmıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Tüm sınıflarda olacak dendi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 of video ne kadar kötü, şu skill glyph oalyında heyecanlanmıştım gitti birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Diablo III İçin Lore Book Kitabı! " Dünyaca ünlü oyun firması olan Blizzard Comic-Con için Diablo III’ün Lore Book kitabını yayınlayacaklarını bildirdi. Bu Lore Book kitabında Deckard Cain’in günlüğü şeklinde hazırlanmış ve oyunun içerisinde oyuncuya yarayacak danışmanlık görevi görecek.Kitap içerik olarak önemli karakterler ve sınıfların tanımlarıda barındıracak.Serinin tüm oyunları ile ilgilide bilgiler içinde mevcut olacak. Katap Diablo III’ün PC versiyonunu ile birlikte çıkması hedefleniyor ve çıkış tarihi tabiki belli değil. " kaynak ; http://www.oyunhabercisi.com/2011/07/22/diablo-iii-icin-lore-book-kitabi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 GM-Newbie said: Diablo III İçin Lore Book Kitabı! " Dünyaca ünlü oyun firması olan Blizzard Comic-Con için Diablo III’ün Lore Book kitabını yayınlayacaklarını bildirdi. Bu Lore Book kitabında Deckard Cain’in günlüğü şeklinde hazırlanmış ve oyunun içerisinde oyuncuya yarayacak danışmanlık görevi görecek.Kitap içerik olarak önemli karakterler ve sınıfların tanımlarıda barındıracak.Serinin tüm oyunları ile ilgilide bilgiler içinde mevcut olacak. Katap Diablo III’ün PC versiyonunu ile birlikte çıkması hedefleniyor ve çıkış tarihi tabiki belli değil. " kaynak ; http://www.oyunhabercisi.com/2011/07/22/diablo-iii-icin-lore-book-kitabi/ Hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 KAS KAS KAS KAS KAS olacak işte yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oyunda türkçe olacakmış, giray özil yazmış. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=110006R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ama bunu yapma blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oo hemen başvuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar