Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 uyumlulukta denediniz mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 denedim. önce renkler normal geliyo sonra bi anda karışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 simdi söyle oluyor.. uyumlulk sekmesini acıyorsunz.. 5 tane var orda alttaki 3 taneyi tickleyin.. sonra yönetici olarak bla bla var onun altnda onu da secin.. uygula diyin sonra ekrana sag tıklayin çözunurlulgu degstr deyin ama bişey yapmadan pencereyi minimize edin.. sonra yine sag tıklayin özellestr diyip masaustu arkaplanini duz siyah secin bunu da uygulamanza gerek yok.. sonra oyuna girin GL&HF Edit: xp service pack 2 secili olucak tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi o renklerin karışması xp zamanı da oluyodu bende. özellikle altta winampta şarkı değşince oluyodu nedense hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ona kucuk hortumlar yarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 DeBuffAndHeal said: Quel-Thul said: varsa kankan co-op eglenceli olur bayaa, yoksa solo gogo ikiside win7de çalışıyo bu arada diablo1 de warrior acmanı oneririm, zaten zor oyun bayaa, sorc falan acarsan butcher'ı geçemenwin7'de açıyorumda renk sorunu var onu nasıl düzeltcem? abi daha geçen gün yükledim aynı sorunu yaşadım, sonra battle.netten baktım diablo1 support sayfasına, bi registry fix'i vardı onu indirip çalıştırınca düzeldi, ama şimdi bulamıyorum ilginç bi şekilde :/ yarın tekrar bakarım ayık kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 lan ben yukariya bosuna mi yazdm ??? :D sayfa basi bide haa utanin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi yazmışın da ben .reg dosyası indirdim bitane çift tıkladım oldu daha pratik degil mi senin çözümünden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bulamıyormussn ya o yüzden dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 huun said: sc2 patlak çıktı, inşallah bu da patlak çıkar da acımıza ortak gelirsiniz.sc2 nin nesi patlak tamam zergler aşırı nerflenmiş tosslar aşırı imba olabilir ama güzel oyun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 huunun kafası basmadı sc2 ye ağlıyo. bw'de btün zamanı işcilerle binalara tıklatmakla geciyodu avutuyodu kendini öle. sc2 fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 huun said: sen nelere bakmamı tavsiye edersin peki? sc2 zaten sc1in grafik patchi gibi bişey abi. öyle olcağı da belliydi zaten. d2'den sonra d3 yapmak aynı şey diil ama. adamlar sıfırdan yeni bi action rpg yapıyolar. zaten defalarca tekrarladılar "oyundaki herşeyi göstermiyoruz, çıktığında kendiniz keşfedin istiyoruz" diye. daha açıklamadıkları bi sürü bombaları vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bi sürü şeyi de değiştirip baştan yaptık filan diyolar. çıta baya yüksek benim gözümde ama hayal kırıklığına uğramam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yakın bekleyin zaten şefim sc2 gibi fazla bir şey beklemiyorum ben hikaye vs.. zaten şart. Güzel bir Battle net ve itemasyon beklentilerim arasında...Itemasyon korkutuyor açıkcası yine sıkışıp kalırız 50 item arasında,rune olayıda fazla bir tat vermedi bana okurken ama görüceğiz. Blizz kesinlik ile yeni bir oyun şeklinde yaratmayacak buna emin olmak lazım.Eski diablo az makyaj yeni hikaye new age gg. Bak SC2 yıllardır beklenen oyuna sc1 ile aynı ne ünite nede oynanan oyun nede izlenen turnuva sc1 den farklı. Diablo 3 2 exp.SC 2 1 exp sonra 15 yıl daha bekler yeni gelecek böyle gider bu hikaye :P Sabah karamsarlık üstümde galiba haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Eskisi gibi ağzımızın suyunu akıtarak oynatsın , parmak kası yaptırsında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Gelecek mayısa kadar çıkmaz ise çok sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 itemasyona çok önem veriyoz filan demişlerdi. orda d2den wowdan farklı bişeyler bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 diablo 3 çok kötü olsa bile oynuycam ben. witch doctor var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 fede said: itemasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ÇIKTI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben o dedi diye dedim yoksa ben eşya sistemi derdim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Akhlaur said: ÇIKTI ! ÇIKDIŞARIIIIIIII! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Snake said: huun said: sen nelere bakmamı tavsiye edersin peki? sc2 zaten sc1in grafik patchi gibi bişey abi. öyle olcağı da belliydi zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 şu konseptlerin gerçek olduğu bi oyun istiyorum arkadaş ya. böyle ağzının suyunu akıtacak şekilde çiziyosun, sonra oyunda ekranın yarısını bile doldurmayan patata bi diablo çıkıyo karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @snake konuyla alakalı değil ama disciples 2 oynadın mı hiç? eğer oynamadıysan ve o tarz görüntüleri istiyorsan başka bir alternatifin yok direk al oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar