Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Bruges

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

öncelikle yönetmenimizin(martin mcdonagh) ilk uzun metraj filmi. bunu göz önüne almak zorundayız tabi. bu doğrultuda filmi yaklaşık 15 kez falan izlemiş olan ben, yönetmenimizin önünde saygıyla eğilmekten başka birşey yapamıyorum zaten.

birde kısa filmi var. orada da brendan gleeson oynuyor. onuda izleyin derim. fena rahatsız ediyor.

herneyse.

in bruges'u nasıl ele alabilirizki ? sanki dokunmadığı durum yok. mükemmel bir harmanlama. ostsi başucu albümüm.

3 güzel insan var elbette işin ucunda oyunculuk olarak. saygıyla eğiliyorum önünde ustam, brendan gleeson.

ve ve ve o müthiş adam, karizma, o ki lord voldemort'a en güzel anlayışı katmış, uç rollerin adamı ralph fiennes.

colin farrelin performansı ise takdire şayan. bu filmle gözüme girdi.

film aslında aynı zamanda bir bruges belgeseli. filmi izledikten sonra bruges a gitmek istedim. sandalla bende gezi yapmak istedim. bende kuleye çıkıp ken gibi "piuuvv" diyerekten atış yapmak isterdim.

ah ah..

bu film dağladı beni be.

bana göre filmin doruk noktası, en güzel betimleme anı

sabah lan sabah

sabah olupta ray in uyanması. o an da düşünmesiyle gözünden akan yaş. ardından ken in silahı almaya gitmesi. o sırada köprüyü gösterip azımıza sıçan müziği ile tam bir sabah, evet lan sabah dedirten durum vardırki anlatamadım bile. işte öyle.

bu arada yuri dayının hakkını yememek lazım. fena soğuk hissettirdi bana o cafcaflı pijamalarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Masakari said:

Abartılmış film. Bir dünya tesadüf var. Bizden biri yapaydı "Ne biçim film bu ? Bu kadar rastlantı anca Türk filminde olur." diye çemkirecek olanlar film yabancı olunca "Çok güzel film, tam bir baş yapıt" diyorlar.

bizden biri yapsa diye birsey yok ama. Bizden biri bu filmin 10 da birini yapamiyor zaten sorun orda.
gayet guzel bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

spooo seyretmeyen açmasın

Bir kere kızın sevgilisi ile esas oğlanı vurmaya gelen adamın aynı satıcıdan silah alması. Hadi bu işleri yapan adam sayısı fazla değildir anlarım ama ikisininde aynı zamanda aynı yerde olması ve kızın sevgilisinin esas oğlanın resmini hitman de görüp ahahaaa bu herif benim suratımı dağıttı iştee eheheheeh olayı.

esas oğlanın restorantta suratına patlattığı adamın tren tren dolaşıp bizimkinin bindiği trende bunu bulup tutuklatması. Sanki post apo fps ya middle of nowhere de tek çıkış imkanı o tren.

Sonlara doğru bizimkiler kafede iken gelişen olaylar kızın sevgilisinin bunları görmesi, hitman i görmesi ve ahahahaha bak adamlar burada eheheeh demesi

gözümüze sokup durulan domdomlar cücenin ölüş şekli ve ölürken üzerindeki kıyafet.

Falan filan.

Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Bir kere kızın sevgilisi ile esas oğlanı vurmaya gelen adamın aynı satıcıdan silah alması. Hadi bu işleri yapan adam sayısı fazla değildir anlarım ama ikisininde aynı zamanda aynı yerde olması ve kızın sevgilisinin esas oğlanın resmini hitman de görüp ahahaaa bu herif benim suratımı dağıttı iştee eheheheeh olayı.

esas oğlanın restorantta suratına patlattığı adamın tren tren dolaşıp bizimkinin bindiği trende bunu bulup tutuklatması. Sanki post apo fps ya middle of nowhere de tek çıkış imkanı o tren.

Sonlara doğru bizimkiler kafede iken gelişen olaylar kızın sevgilisinin bunları görmesi, hitman i görmesi ve ahahahaha bak adamlar burada eheheeh demesi

gözümüze sokup durulan domdomlar cücenin ölüş şekli ve ölürken üzerindeki kıyafet.

Falan filan.

Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Falan filan.

işte biz buna film diyoruz. senaryo. yazan nasıl istiyorsa öyle yazıyor. gerçek hayattaki gerçek olayları birebir gözümüze sokmak zorunda değil. bu şey gibi ya ruby sparks izleyip ABİ ÖYLE SAÇMA ŞEY Mİ OLUR KİTAP KARAKTERİ CANLANIR MI? demek gibi bir şey yani şu yaptığın o yüzden boşu boşuna uzun uzun yazmışsın so so so sorry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...