Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konami pes 2009'un yıl sonunda piyasada olacağını duyurdu. Oyunda ingiltere almanya fransa ispanya ve italya 1. ve 2. ligleri, hollanda birinci ligi olacağı açıklandı. türkiye liglerinin oyunda yer almamasının tek sebebinin orjinal oyun satış rakamlarının çok düşük olmasından kaynaklandığını mail yoluyla belirtti konami sağolsun. grafikler ve oynanabilirliğin tamamiyle yeniden yaratıldığını ilave etmeden duramadılar. 2008'in kötü olduğunu ve 2009'da serinin kaldığı yerden devam ederek futbol oyunlarında çığır açacağını iddia etti. bi kaç ekran görüntüsü de koyduk muydu tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Pes 08 gibi fail olmasın da :) Bıktım PS3'de milli takımlar ile Euro2008 oynamaktan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 WE 12 rulz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yazı tipi iğrenç gene yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Aha PES2008 almayayım o zaman. Wii için de çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mirage espri dimi ? benim okuduğum haberde 'fall 2008' diyodu. kaynak var mı ? bi de bu adamlar ntsc-u ile pal i aynı anda mı çıkarıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Aiko said: yazı tipi iğrenç gene yaa harbiden ya kocaman kocaman bi de lamer gibi. görmüyo mu bu adamlar yaparken bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Pal once cikiyor genelde, bu arada Pes serisi zaten her sene Kasimin sonlarinda cikar (son yillarda kasim'in 21'i civarinda cikmisti hep) yine o sekilde olur, insallah ta guzel olur ya... bence PES 2008 abartildigi kadar kotu degil, halen oynuyoruz keyifle. Stadyumun havasini super vermisler ama, cok cok hosuma gitti +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 HD yüzünden mi bilmiyorum da 2008'in grafikleri rahatsız edici düzeyde parlak geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Grafikler ideal degil evet, clipping problemleri de boldu ve kaleciler de cok maldi ama yine de cok kotu bir oyun denmez bence. Ama 2009 dan umitliyim haydin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yemişim yazı şeklini. Oyun sağlam olsun ve iyi optimize etsinler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Zaten 2008'i apar topar sürmüşler piyasaya. Ps3 de hiç bir şekilde fps düşüşüne rastlamadım daha önce, bunda bir anda çizgi romana dönüşüyo oyun 2 saniye falan, kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oyun kötüydü falan ama yine de çok zevkli ya. Hele yanına bi arkadaşını alıp da Türkiye ile superstar moda Euro Cup yapınca... Aynı grupları yaptık çeyrek finalde Almanya çıktı çok üstün oynadık penaltı falan kaçırdık maçı kaybettik elendik. Gerçekçi yapmışlar hakem çizgiyi geçen topumuzda golü vermedi o kadar gerçekçi yani oyun :D Ki ilk defa bi peste öyle birşey gördüm topun tamamı bariz içerdeydi ve hakem golü vermedi. Tekrar tekrar izledik çizgiye tek piksel değmiyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pes 2008 ps2 versiyonunda da çıkan toplarda bazen aut korner gol taç verilmediği oluyor. hatta ofsaytın verilmediği de oluyor. anlaşılamaz ofsaytlar da cabası. benim şu oyundan tek beklentim artık elle müdahale ve pasif ofsayt öncelikli olmak üzere ofsayta avantaj kuralını da ekleseler artık. adam 400 metre ötede pas attın diye düt duruyor oyun ben karşılasam bile topu defansla. bırak kardeşim oynat r2ye basılı tutup kaçmak zorunda kalıyorum pozisyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mumu said: pes 2008 ps2 versiyonunda da çıkan toplarda bazen aut korner gol taç verilmediği oluyor. hatta ofsaytın verilmediği de oluyor. anlaşılamaz ofsaytlar da cabası. bu olay kasıtlı yapılıyor diye biliorum ben eski oyunlarında da vardı hakem hataları fln çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bi itirazımız yok canım ama bazen gerçek hayatta da olduğu gibi can sıkabiliyor yani. atıyorum 2-0 gerideyken bir golüüzün top çizgiyi gçetiği halde verilmemesi moral bozuyor oyundan düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 PES2008'de Çek cumhuriyeti bildğin imba olmuş. Buglı takım portekizi 5liyoruz Çekler 3lüyo bizi :( Her hava topu gol ve adamlar tek pasta karşı karşıya başka hiç bir takım öyle yapamadı ama bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Dikey oyun haritası (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 O ayarlanıyordur bence isteğe göre yoksa ofsayt manyağı oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 pes 2008 de bariz hatalar var ya. bana surekli faul caliyo playstationi kiricaktim gecen gun. 2. yari basliyo daha 45:00 santra da pas i veriyorum duduk caliyo hakem faul diye lol cildiriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 2008de kaleciler çok salak ya. kornerden kaleciye çarptırarak gol atma şansım %70 falan. takır takır çakıyorum, eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 abi çünkü top öyle bi sekiyo ki sanarsın pinpon topuyla oynuyoruz. böyle bişey olamaz her şeye faul çalınıyor. kendini yere atma hareketini hakeme yedirebileniniz oldu mu? ben 200 kere denediysem bi kere bile başaramadım sürekli sarı kart yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ya aslında pes 2008 olarak tuhaf birşey piyasaya sürceklerine doğru düzgün birkaç ligin lisansını alsalardı yeterdi :P Bakalım dört gözle bekliyoruz pes 2009u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mumu said: böyle bişey olamaz her şeye faul çalınıyor. kendini yere atma hareketini hakeme yedirebileniniz oldu mu? ben. intikal süresine dikkat etmek lazım. yani atmaya karar verip tuşalara basana kadar geçen sürede eğer adamdan uzaklaşırsan kendini atışı bariz gözüküyo. önceden olaya kitlenip, adama iyice sokulup biraz erken basmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kendimi yere atarak penaltı kazandım ben.tamamen şans.arkadaşım da cok kufur etmişti.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar