Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ehehehe paticikteki ilk doğum günün kutlu mutlu olsuuuun afushuuuuuum!! nice senelereeeeeee,seni tanıdığıma o kadar mutluyum kiiii. iyi ki varsın,iyi ki wampirellamsın ,iyi ki kediciğinim! :D mucuks mucuks!
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ehi kedi açıcaktım da sen açarsın die bekledim xD pastanız bizden afush hanım kızımız :D
Afush Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ehe oley seviyorum sizi kedimmm *muah* ve semihciiiim(:P) p.s.pardon zilyonuncu doğum günü mesajı oldu ama..
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Madcat said: Ehehehe paticikteki ilk doğum günün kutlu mutlu olsuuuun afushuuuuuum!! nice senelereeeeeee,seni tanıdığıma o kadar mutluyum kiiii. iyi ki varsın,iyi ki wampirellamsın ,iyi ki kediciğinim! :D mucuks mucuks! =/ Kutlu olsun.
Afush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Boach "gratz!" tan sonra kendimi leval atlamış gibin hissettim. Diğer herkese de pek bi tşekkür..mutluluk vs..
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi nevi level atlamış sayılırsın yau =) insan ömrü ortalama 70 sene bide öle düşün =D
Öne çıkan mesajlar