Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,9495566&galeriid=3857 etkileyici.açılmış olaiblir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 4chanda derinlemesine incelenmişti bunlar =) yalnız, 15 bucks for sex isn't normal derken, sanki daha yüksek bi fiyata normalmiş gibi bi anlam çıkmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 türkiyede pek yaygın değil. burda speed olarak anılıyor. bence bu tür anti-reklamlar istenilenin aksine etki doğuruyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 valla beni caydirdi, yine de yapmazdim zaten de etkiledi demek istedim yani heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 en cok evde uretilen uyusturucu hatta patliyo felan paso bu ahaha papel lafida supermis ya buckin cidden karsiligi hic udusunmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bao said: türkiyede pek yaygın değil. burda speed olarak anılıyor. bence bu tür anti-reklamlar istenilenin aksine etki doğuruyor genelde. propagandanın kalitesine bağlı o. Yabancılar özellikle Amerikalılar bu işte çok başarılı. Biz tabii ki geriyiz o konuda. "Dumansız Hava Hareketini Destekliyorum" dan öteye geçmez bizim işler ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sir said: 4chanda derinlemesine incelenmişti bunlar =) yalnız, 15 bucks for sex isn't normal derken, sanki daha yüksek bi fiyata normalmiş gibi bi anlam çıkmıyo mu? ona takildim ben de, hani sex for 15 bucks isnt normal olsa neyse de, boyle olunca biraz abuksu geldi genel olarak tiksincmis ama, etkili gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Youtube'de daha açıklayıcı videoları var. "After Meth" olarak aratırsanız. (Ktunnel'de bakın) Türkiye'de yaygın değil diye biliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 niye tiksinç bence oldukça rokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 direk Human to Ghoul ilacıymış yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 beyler araştırırken bi skandal buldum ekşide. http://www.blackpoppy.org.uk/thai.htm Tayland hükümeti önce bu ilaca izin vermiş işçiler az yemeğe daha çok çalışsın diye , sonra herkes ghoul kesilince yasaklamışlar ve bağımlılarıda katletmişler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Volx mi Vol(ume) X mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bunları herkese mail olarak yollamalıdır. uyuştucu kendisi gençlerimizi zehirliyor parası ise dağlarda mehmetçiklere sıkılıyor yollarda mayın olup yüreklerimizi yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 meth cidden feci. hani tek kullanımda dahi beyninizin ebesi ile 15$a ilişkiye girebilir.. tedavisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 off tam vuruyodum resmi gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 başarılı bir kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 gozden vurunca yan etkileri bi nebze olsun azaliyo gecen yil kesfettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bone said: Volx mi Vol(ume) X mi? Konu bu mu? Anlamadın mı yoksa gerçekten ne anlama geldiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 E bilmiyorum sordum işte. İlaç şirketi, reklam şirketi felan olabilir Volx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 meth ucuz ya, allahtan turkiyede pek yaygin degil. yapimi da kolaymi$. gecenlerde discovery de vardi bununla ilgili bir belgesel. Bir tek nerede satildigini soylemedi adamlar. verdigi hazzi, yarattigi iluzyonlari falan anlatirken kendinden gecti program yapimcilari heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 iykh.. Zamaninda Eroin diye bir kitap okumustum. Bir midem bulanmisti aha bu resimler de iki oldu. Kimyasala hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bu işin 1 seferi diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bone said: Volx mi Vol(ume) X mi? vol. x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Penthesilea said: gozden vurunca yan etkileri bi nebze olsun azaliyo gecen yil kesfettik hmm tamam o zaman ._. /not eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar