moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oh yeni indirdim deneyem hemen yorum yazacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oha kaç saat olmuş neyse bayağı bir ilerledim ben sevdim oyunu yanlış duymadıysam jack bauer'in sesi ilen oynuyoruz ya da bizim komutan jack bauer neyse severim zaten kendisini oyun boyunca sesini duymak güzel en son airfield'i aldım dinlencem az kaç saat olmuş + multi server bilen var mı aga pls server pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 2 Bölüm oynadım . Cod4 den sonra tamamiyle hayal kırıklığı. Cod4 ün tırnağı bile olamayacak sıradan bir fps olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mp si hayal kırıklığı olmuş smgler aşırı güçlü ortamlar çok karambol war haricindeki moblar anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 konusu nedir bu oyunun tam olarak ? ikinci dünya savaşı , ama hangi saldırılar? hangi cepheler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 US Marine'lerin Japonya adalarına saldırışı ve Nazi işgali altındaki Rusların, kendilerini savunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 single beklediğimden iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkadi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 cod serisine yakışır bir oyun olmuş. cod4 ile aynı motorla güzel iş çıkarılmış film edasında çok hoşuma gitti. beğenmeyenler çıkabilir ama cod4 den kötü olması gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 rus görevine geldim. şimdiye kadar iyi gidiyordu muhtemelende öyle devam eder. Tabi multisi nasıl bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oyun aciliyor ama goruntu yok ses var. cozemedim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 az once bitirdim, cok iyi oyun. oyle sardi ki, o gazla devrim yapar adam. oyle i$te.. cod4 te ruh yoktu. Kimi neyin için öldürdügün önemli sonucta. Rus gorevleri gaz üzerine zaten. Hani amerikanlar gicik edebiliyo da, ruslar cok iyi. kötü olan tek $ey, hardda bile cok rahat bitiyo. Hala aim alamiyo AI. Tek yapabildigi butun adamlarin sana focuslamasi. total game time 5 saat. multi beta da guzeldi, reel multiyi de gormek lazim. Oyundaki en iyi silah bariz STG44. imba. Onun di$inda garand da iyi. Mg 42 ye double+impact perkliyip kullaninca da ayri bi imba oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 en zor seviyede "defeat the sniper" kısmındayım. rus görevlerinin ilk başı yani. delirtti lan sniper beni. nerden kafamı çıkarsam vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Esh, Cardları topladın mı 13/13? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 single playerda mi? kart mart gormedim valla, cok hizli ilerledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Solo'da evet, Card değil zaten. Ben de şans eseri farkettim. Autorun ekranında çıkan, "Tüfek üstünde miğfer"ler varya, her görevde 1 tane var onlardan, ana yoldan farklı yerlerde. Topladığında işte "Ace of Spades collected, Five of Diamons collected" gibi yazılar çıkıyor. 1/13 2/13 diye ilerliyor. Private Matchleri açıyormuş, multi'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hardcore cu oldugum icin hud ve compassiz oynamayi tercih ederdim. hardda bile yoktu, impossibleda adam indirmekten usanacagim icin sıkılma faktorunu hesaba katarak acmadim. multisini hacklerler yakinda, oynariz pa$a pa$a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=V4AbVgEaVrA watch?v=V4AbVgEaVrA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oyun an itibari ile kurulmakta sabırsızlıkla beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Single baya iyi, atmosfer falan inanılmaz da yine aşırı kısa yapmışlar sanırım ya. Şuradayım: Jack Bauer'i öldürdüler :/ Ondan sonraki rus bölümündeyim, ki onda da bir son bölüm havası var dialoglarda falan. Bu arada uçaklı bölüm yine (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Spoil me tender jack bauer sensin, ölen makinali tufekci. Ruslari iyi yapmi$lar valla, gerisini bilmem. Silah tepmeleri multiden cok daha farkli. Hiç tepmiyo hemen hemen cogu silah. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sen Jack Bauer değilsin, Private Miller'sın. Jack Bauer, Captain Ölen Sergeant Seargent ölüyor, Jack Bauer onun yerini alıp, ilk olarak Airfield görevinde sizi yönlendiriyor. Tabi oyunun sonraki bölümlerinde ölüyorsa Jack, onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tamam da, jack bauer private miller zaten. Ölen sarge, onun yerini aliyosun i$te, oyun zaten ondan sonra ba$liyo, hep en önden giden sen oluyosun, bi de zavalli polanski var onu yolluyosun oraya buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Rodebach mı ne, o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yok bu oyun benım laptopda oynanmıyacaga benziyor. kasım kasım bir hal oldum masa üstümü anneme verdiğim güne küfür etmeye başladım yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar