maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bir dll hatası veriyor xp de. Onun için gereken dll i bulup koydum system klasörüne bu sefer oyun açılırken geçersiz işlem yürüterek kapandı. Bende eeeh diyip sildim. Vista olan laptopta oynadım ne japon olarak tommy , svt gibi diğer factionların silahlarını almayı ne de maplerde nasıl clan maçı yapılabileceğini anlayamadım. Güzel iş çıkardılar ve tamamen öldürdüler codu. Sağ olsunlar var olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 100+ ms le oynanmior su oyun ya :( keske bi turk server i olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Miraul said: 100+ ms le oynanmior su oyun ya :( keske bi turk server i olsa 88.255.172.73:28960 64 kişilik tr server, boştu gerçi ben baktığımda ama dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 rezil bir oyun daha cod2>cod4>cod5 tek atar tek atıyor ama öldürmüyor pistol çek peşinden afda http://www.gotfrag.com/cod/forums/thread/373490/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Multiplayeri COD4'ün WW2 versiyonu pek bir yenilik yok ama ben zaten memnundum COD4'üm MP'sinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 öglen türk serverlrinde 25 pingle oynamak mevcut. mp si böyle şey gibi olmus sanki filmdeymişiz gibi biyeri savunuyomusuz gibi ama dün ilk macı falan attık. WAR modda falan inanılmaz zevkli oldu SD biraz baydı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 SD sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 black screen sorunu hala çözülmedimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 mevcut değil mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bu nedir nasıl çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Madboy sağolsun çözdüm. İlk 5 dakikam, sprint tuşunun bozuk oldugunu fark ediyorum. İkinci olarak da, oyunu genel olarak oynama hızı daha yavaşlamış gibi, daha fazla dikkat etmen gerekiyor falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Güzel oyun olmuş. Single oynamak için sabırsızlanıyorum. Atmosferi çok iyi vermişler. Tebrik etmek lazım. İşteki makinada ati kart var black screen problemi yaşadım oyanayamadım. Evde nvidia var kurduğum gibi oynadam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ZaugnaKhaldun said: bu nedir nasıl çözülür bu hatayı nasıl çözdünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 muhtmelen son çıkan directx driverlarını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 directx 9c 2008 august u cekiceksin yada o dosyayı dll-files.netten bulup system32 icine atıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 DX9C august update.. hangi sunucularda oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 daha dogrusu yerli sunucu var mi hardcore olan? düz oyun sarmiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sesler çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sesler cok iyi? Rezalet sesler rezalet. Neyse full versiyonu cikti zaten ;), test ederiz sesleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oyun çok iyi full versiyonu oynadım şimdi grafikleri harika yapmışlar.multi xfire den yarın oynanır sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 lan ne ara çıktı başım döndü crysis:warhead fo3 red alert 3 ve sc 3 de yolda daha unuttugum 2-3 oyun daha bu sene iyice asosyal olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Warhead'i bitirdim, şimdi CoD5 oynayalım, sonra FarCry2 bitiririm, bir arada CoD4'ü bitireyim kaldığım yerden, sonra belki Bioshock'a bakarım, zaman kalırsa da Fallout 3 oynarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 LathspeLL said: Sesler cok iyi? Rezalet sesler rezalet. _Hi Sayanora ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 torrente düşmüş reloaded ayhh tutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar