arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 ama ne zaman tavsiye eden? 2008'de tavsiye edenler icin zaman asimi gibi bir sey olmali. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 arcane, 15.06.2008 04:56 tarihinde dedi ki: Beğendim, tavsiye ediyorum. sdfs 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 O vakitler bana da tavsiye edilmişti de backlogda kaybolup gitmişti. Bugün iyi yaşlanmadı diyorsanız backlogda “post apo durumunda izlenecekler” klasörüne kaldırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 ya adamların weird romance çekesi varmış da "abi şimdi bu aralar gizemli sci-fi konsepti çok tutuyo öyle bi şey olsa aslında" diyip etrafına lavaş sararcasına scifi sarmışlar, hiç gerek yok ben bir daha adını duymamak üzere yokettim sdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Walter bishop karakteri güzeldi, o zamanlar öyle diziler yeni çıkıyordu benim ilgimi çekmişti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Guzel diziydi, oyle aman tanrIm denilecek bir sey yoktu ama. Izleyeli 10 yili gecti bu arada ama bahsettigin seyi tahmin edebiliyorum, dizi aciliyor izledikce. Walter Bishop 100/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 (düzenlendi) @Xenocide Diziyi çeşitli nedenlerle beğenmemeyi anlarım da fazla cinsellik iması olduğunu söylemen biraz tuhaf geldi. Tamam, Anna Torv gayet güzel kadın, ama öyle seks objesi olarak sunulması gibi bir durum yoktu. Sen kadına tutulmuş olabilir misin? Temmuz 31, 2023 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 dizi ortalama bi diziydi orası tamam ama seksapellik vurgusu fln ben de hatırlamıyorum. gerçi kadının farklı bi cringe i vardı tam anlatamadığım. böyle enerjisi düşük bayık bi hali vardı. o dönemde sci-fi ne olsa tüketiyorduk seçenek azdı. bugünün şartlarında daha dandik olacağını tahmin edebiliyorum. daha önce hiç izlemeyen kişi star wars ı bile şimdi izlese dandik gelir. günün şartlarında açtığı çığır ve duygusal bağla alakalı değerlendiriliyor bazı şeyler. örneğin heroes vs gibileri de severek izliyoduk döneminde ama geçen 2-3 bölüm baktım eşim izlememiş diye direkt kapadık. çok dandikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Cinsellik seksapellik gibi değil de türk dizilerindeki gibi anlamsız bakışmalar, birbirlerine salak salak trip atmalar gibi şeyler vardı sanki. O zamanlar bile sövüyodum o sahnelere ama izliyorduk bi şekilde, şu an çekemem ya sara sara izlerim. O dönem için çok iyiydi ya, paralel evrenler cart curt iyiydi zaten de özellikle walter bishop ın eski anıları, saçma deneyleri ve son halindeki oyunculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Anna Torv'un az bir tripleri vardi da, dizi yerin dibine sokacak kadar degildi. Severiz kendisini o ayri. Metaplotu tam toplayamamislardi dizinin problemi oydu hatirladigim. Colony de oyleydi mesela. Ama izlememis olsam oturur izlerdim, verdigi gizem hissiyati yeterdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 2-3 sezonlari iyi sonrasi eh bir dizi aslinda. ama kesinlikle kotu degildir. izleyecek bir sey yoksa izlenilir, cok kotu yaslanmamis aslinda dizi dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar