Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi çok mala bağladılar ya birbirlerini tanımamalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 fringe'i sildim ya, daha da izlemem. Peter ve olivia romance'i diziyi bildigin öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bizim at ağızlı hatunu , 2 kere geçti, birinde yamuklusunu kurtarmak için, diğerinde Walter'ın kankasıyla muhabbet ederken kaçırıldığı zaman, yani adamlare feci ince görmüş bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 CthuLhu said: abi çok mala bağladılar ya birbirlerini tanımamalar falan. reset meset Baktılar senaryo iyice boka sarıyo reset attılar işte, böylece ister ölüyü dirilt, ister ilişkileri değiştir. İlk iki sezonu gayet güzel olmasına rağmen 3. sezonu dünya dizi tarihinin en kötü sezonlarından biriydi Fringe'in (kendi sezonları arasında değil, yayınlanan gelmiş geçmiş tüm dizilerin tüm sezonları arasında en kötü). muhtemelen o yüzden böyle bi resete ihtiyaç duydular işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ratingler çok kotu durumdaymış. yine iptal yolu gozuktu galiba diziye. geçen sene iptal etmediler artık bu sene kesin ederler bole giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 rew yine beğenmedi!!! adam bir gün aslında sadece romantik komedi beğendiğini, bilim kurgudan falan nefret ettiğini anlayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Rewendor said: (kendi sezonları arasında değil, yayınlanan gelmiş geçmiş tüm dizilerin tüm sezonları arasında en kötü). ahah naptın sen ya o kadar degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yalnız rage yemeyeyim diye bişi söylemedim ama 4. sezonun ilk bölümü açtım.o kadar gerizekalı bölümdü ki atlaya atlaya bile bitiremeden quit attım madem rewendor girdi olaya arkasından dalayım bende haha 3. sezon sonu bırakmıştım diziyi ama bi şans vermek istedim.yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 dasaaa said: rew yine beğenmedi!!! adam bir gün aslında sadece romantik komedi beğendiğini, bilim kurgudan falan nefret ettiğini anlayacak bence. abi bilim kurgu seviyorum da, tam tersine bilim kurgu kisvesi altında böyle komedi sunduklarında kızıyorum. sayfanın derinliklerinde 3. sezonun neden kötü olduğunu yazmıştım diye hatırlıyorum. Tek başına "madem kafamın içinde hiç tanımadığım bilmediğim birini gördüm, o halde neden durup dururken onun beni öldürecek adam olduğunu düşünmüyorum ki? Hatta muhtemelen o adamın beni öldürecek adam olduğunu söyledikten sonra yağlı ballı ekmeğimden ısırayım ki değişik bi hava olsun" sahnesi bile yerin dibine sokmaya yeter :D Onun dışında tutarsızlıklar, ruh mıknatısı gong komedisi, o vıdı vıdı sesle konuşma, gereksiz chosen one konsepti falan oyy ki ne oyy yani. İlk iki sezonu çok iyi, ona lafım yok. Ama gördüğünüz üzere reytingler de yerdeymiş, demek ki herkesin ortak fikri bu :D (Bu arada dizi tarihinin en kötü sezonu kısmını aoe taunt atmak için bilerek abarttım, o kadar da değil kısmına katılıyorum eheh :) Tepki ölçeyim dedim. Ama 10 üzerinden 2nin üzerinde not alamaz benden, ilk iki sezon sırasıyla 8-7.5 alırdı.) Edit: Hatta mesajımı da buldum, başka başlıktaymış, onda da puan vermişim hatta :P http://forum.paticik.com/read.php?11,5812355,5812734#msg-5812872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bok ettiler güzelim diziyi ne guzel salak salak cinayetleri olayları inceliyorlardı izliyorduk şimdi bi konuya takıldılar nasıl çıkacaklarını onlarda bilmeden ilerliyorlar gibi geliyor. Umarım manyak bi senaryo vardır kafalarında yoksa yazık olur cillop gibi diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Quel-Thul said: fringe'i sildim ya, daha da izlemem. Peter ve olivia romance'i diziyi bildigin öldürdü Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 nihayet sağduyulu pati halkından destek buldum sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yeni sezon iyiydi ne oldu ne oldu herkes kapatmış en iğrenç bölümü olivia nın dedektif olduğu,70lerde, walterın rüyası olarka geçen bölümdü hala kabus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abrams'ın içinde olduğu yeni bir felaket daha geliyor. Bu adam dizi yapmasın yapacaksa da 2 sezonluk yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abrams hiçbi projesini düzgün bitiremedi zaten, adam süper ortam hikaye falan kuruyo ama sonra sapıttıkça sapıtıyo. Alias (ki yine en tutarlı ortak çizgide giden serisi oydu adamın) bile sonlarda abesleşti uçtu iyice, Lost zaten malum, çok bozdu, önünü alamadık, şimdi de Fringe'i katlediyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Rerore said: yeni sezon iyiydi ne oldu ne oldu herkes kapatmış en iğrenç bölümü olivia nın dedektif olduğu,70lerde, walterın rüyası olarka geçen bölümdü hala kabus gibi o bölümü ben atlamıştım ya.sonuna kadar izlemeye dayanamazdım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi sırf şu diziye harcadığım 67 saat boşa gitmemiş olsun diye izliyorum resmen. 2. bölümü 4 günde anca izledim yarıda kapata kapata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 iyi ki 3. bölümden sezip bırakmışım diziyi j.j. abrams kurbanları sizi gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Aluriel said: aşk meşk olayı girdiği an bozulmuştu zaten dizi. dhaa da adam olmaz demiştim. bok gibi bi 4. sezon olcak bence. çok önceden söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Rerore said: yeni sezon iyiydi ne oldu ne oldu herkes kapatmış en iğrenç bölümü olivia nın dedektif olduğu,70lerde, walterın rüyası olarka geçen bölümdü hala kabus gibi Lütfen hatırlatma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Baya kötüydü bölümler ya , ileri ala ala izleyebildim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 John Noble insan değil ya. doruk yaptı bu bölüm oyunculukta resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 olaylar baya karışık hale gelmiş kimse birbirini tanımıyo fln da.. öbür taraftaki broyles ölmüştü ?? sarı olivia nın o tarafta hapsedilme olayı hala var ama kaçarken broyles yardım etmediyse nası kaçtı ? broyles yardım ettiyse niye ölü değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 son 3dkyı çıkar tamamen gereksiz bir bölüm canlanacak 1-2 bölüm sonra belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 geleceğe dönüş filminin teorileri kople yok oluyor bu dizide ona üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar