DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ofsayt fabregasın golü bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ofsayt gibi gözüktü banada ama adam gibi açıdan bisefer gösterdiler oda yanıltıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Çok zevkli maçtı ya :) İspanya'dan beklemezdim böyl güzel bir futbol ama rakipleri de zayıftı hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 niye beklemezdin abi, taş gibi takım işte ötesi var mı =) rusya da zayıf değil bence, bir lider ve son vuruşları iyi bir adam lazım sadece, arshavin ve pogrebnyak olsa çok farklı işler yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Oha 88 den sonra kapadım ben. 4 mü oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İlk maçlar itibari ile Hollanda - İspanya finali çok yakışıklı olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hollanda İspanya finali mümkün değli yalnız, yarıfinal belki :) Hollanda dağıtır, İspanya kesinlikle İtalya'dan daha iyi değil. Pirlo, Ambrossini falan Xavi İniesta kadar iyi topçular aynı zamanda pres de yapıyolar. Toni ise İspanyol forvetlerini üçe katlar :) Neyse bi şekilde eşleşicek bu takımlar nasılsa , o zaman bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 "Olurdu" yazmamın sebebi de olamayacak olması zaten =) Yarı finalde erken final olucak kazanan kupayı alır gibi. Diğer taraftan Portekiz - Almanya yarı finali, ardından finalde Almanya - Hollanda bekliyorum. Hollanda kupayı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben onu senden önce final istiyorum diyen arkadaşlara nazaran şeyettim :) Yarı final ve final tahminlerine de katılıyorum. Ama yine de ekliyorum Türkye sürpriz yapabilr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 aktiftablet said: Toni ise İspanyol forvetlerini üçe katlar :) ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Doruk, bugün çok pozisyon harcadılar. Torres bayağı hızlı am ao kadar. Toni'nin yerinde olsalardı dünkü maçta adları okunmadı bu adamların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İspanya'nın orta sahası çok karışık. Forvetleri çok iyi ama iyi atak yapamıyorlar takım olarak. En aşağı 6-7ye varırdı bu maç biraz daha becerikli olsalar. İtalya bildiğin pis defans futbolunu oynuyo, umarım elenir gider baştan. Benim favorim Almanya bu turnuvada. Adamlar yıllardır aynı oyuncularla aynı şekilde oynuyor, çok sağlam bir takım. Hollanda 2. sırada. Portekiz bir garip. Bize mi güç gösterisi yapmak istemedi anlamadım ama daha iyi bekliyodum. Ronaldo bir şey yapamadı mesela. Quaresma sahada bile yoktu. Fransa - İtalya çekişmesi eğlenceli olacak, kim elencek diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 toni almanya'nın papaz takımlarına karşı çok kolay gol buluyor, alman stili bunu gerektiriyor zaten, uzun boylu ve az tekniği de olan adam orada çok iş yapıyor. ama o kadar da abartılacak bir adam değil, torres ve villa ile kıyaslamam bile, teknik ve mental özellikler bakımından kat kat üstündeler toni'nin. raul'un kadroya alınmadığı bir takımın iki as forvetinden bahsediyoruz. artı toni de kaçırdı, bunların kaçırmasının nedeni laubaliliğe vurmalarıydı 3-0dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Torres ve Villa ikisi de Toni'den iyidir diye düşünüyorum ben. En azından dünkü maçtaki Toni'den. Bu arada Rusya bizden daha kötü oynadı bence turnuvanın en kötü takımı bunlar biz değiliz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Rewendor said: İspanya'nın orta sahası çok karışık. Forvetleri çok iyi ama iyi atak yapamıyorlar takım olarak. En aşağı 6-7ye varırdı bu maç biraz daha becerikli olsalar. İtalya bildiğin pis defans futbolunu oynuyo, umarım elenir gider baştan. Benim favorim Almanya bu turnuvada. Adamlar yıllardır aynı oyuncularla aynı şekilde oynuyor, çok sağlam bir takım. Hollanda 2. sırada. Portekiz bir garip. Bize mi güç gösterisi yapmak istemedi anlamadım ama daha iyi bekliyodum. Ronaldo bir şey yapamadı mesela. Quaresma sahada bile yoktu. Fransa - İtalya çekişmesi eğlenceli olacak, kim elencek diye :) Abi adamların 3 topu direkten döndü, bütün maç boyunca bizi kendi sahamıza yığdılar, defanstan çıkan adamları gol attı. Belki bizle oynadıkları için çok güçlü göründüler ama portekizin normal futbolu buysa almanyadan da hollandadan da daha çok favoriler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 italya - almanya final oynar. maç başlıyor bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bizle oynadıkları maçta bizim saçmalamamız sayesinde bu kadar iyi gözüktüler bence. Bizi sahamıza hapsetmediler, biz atak yapmayı beceremedik. Turnuvanın en kalitesiz ve vasıfsız futbolunu oynuyoruz. Yani bizi bu kadar ezmek önemli bir şey değil ki? Hiçbir şekilde güç gösterisi de sayılmaz. Şu takıma adam gibi bir teknik direktör lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Katılıyorum F.Terim ne yazikki bu kadroyu duyguları ile kurdu mantık 0, ne yazikki burada bazı arkadaşlarda duygularıyla yorumluyor öncelikle üstümüzdeki takım formasını çıkarmamız lazım her ne kadar rakip takımın oyuncusuda olsa iyi kötü ama seviyeli bi şekilde yorumlamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hadi isveç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Böyle devam et İsveç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yunanistan sürekli kendi yarı sahasında pas yapıyor. Rakip takımı ve bizleri sinir etmek için herşeyi yapıyor. Bu adamların katli vaciptir onu anladım. Sinir herifler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Selçuk Yula'yı her ne kadar sevmesemde Yunanistan'ın ender ataklarından birine yaptığı şu yorum hoşuma gitti: "Tipik Yunanistan uyuttu uyuttu uyuttu, şimdi golünü atıp gidecekti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bayık bir ilk yarı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sırf bu herifler için basketboldaki şu yarısahadan çıkma tarzında bi kural gelsin istiyom :D Uyuz adamlar ya .. İsveç bi tane atsa görcem ben onları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bunlar 2 gün maç yapsa, gene berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar