paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Sam said: troika maalesef combat dengesi konusunda her oyunlarında başarısızdı, bloodlines'da da ateşli silah buradaki tech kadar anlamsızdı aynı şekilde. dünyanın bize anlatılan geçmişinde teknolojinin büyü kullanımını ve büyücüleri hallaç pamuğu gibi savurduğunu düşünecek olursak dediğinin alakası olduğunu sanmıyorum. Ancak o teknoloji yok olmuyor muydu ? Hatta unutulmuyor muydu ? (ki yıkık şehre gidiyorduk) Baya uzun süre oldu oynamayalı,yanlış hatırlıyorsam mazur gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Offtopic - Bloodlines Bloodlinesda ranged silah kullanımı clana göre melee silahtan daha iyiydi? Oyunun başındaki dandik 6patlarla yapmıyorsundur sam umarım karşılaştırmayı hehe paparnoz said: Ancak o teknoloji yok olmuyor muydu ? Hatta unutulmuyor muydu ? (ki yıkık şehre gidiyorduk) Baya uzun süre oldu oynamayalı,yanlış hatırlıyorsam mazur gör. Yok oluyor ama binlerce yıl sonra yeniden ortaya çıkıyor bi şekilde. Zaten vendigrotha gittiğinde görüyorsun, arcanumun mevcut teknolojisi vendigrothun zamanında ulaştığı teknolojinin yanında taş devri kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sam said: troika maalesef combat dengesi konusunda her oyunlarında başarısızdı, bloodlines'da da ateşli silah buradaki tech kadar anlamsızdı aynı şekilde. dünyanın bize anlatılan geçmişinde teknolojinin büyü kullanımını ve büyücüleri hallaç pamuğu gibi savurduğunu düşünecek olursak dediğinin alakası olduğunu sanmıyorum. Jaegerspas XV'dan aldığım tadı hiç bişeyden almadım. Belki Tal'mahe'Ra Blade... Ama yok lan Jaegerspas XV daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 magic ile teknoloji arasında oyunda olan uçurum gibi bir farkı bilinçli olarak hedeflemeyecekleri her şekilde aşikar. ranged silahlar vampirlere filan vurmuyordu, melee çatır çatır kesiyorken. haliyle anlamsız oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Oyunu ranged silahlarla bitirdim hiç melee skillim yoktu? Vurmuyordu derken? Hayır baya iyi vuruyordu bide. Sam umarım ikinci bir "alpha protocolde adamları vuruyorum ölmüyorlar ranged combat SUX" vakası değilsindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ranged ile gayet bitiriliyordu oyun, tabi, Earth Golemlerde falan zorluyordu ama, o kadar da kötü değildi. Sanırım sniper tarzı bir silahla bitirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 firearms kötü değildide büyü cok güclüydü. bide bazı craftlar cok tırttı.ç automotonlar falan. bombalar güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu oyunu Magic Allergy yahut 100 Tech aptitude ile bitiren var mı? Tulla'daki kolyeyi nasıl giydiler ya da giymeden nasıl geçtiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Valla, ben oyunun sonlarına doğru baya sıkılmıştım. Büyü akademisinin orda, birinin babasını buldum sanırım, adamın kafasına sıktım, direk Hell'e gönderdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Nigger_of_the_sand said: Bu oyunu Magic Allergy yahut 100 Tech aptitude ile bitiren var mı? Tulla'daki kolyeyi nasıl giydiler ya da giymeden nasıl geçtiler? baya bi alternatif yollar var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bir gazla indirmeye başladım, yarım yamalak oynamıştım eskiden. Tavsiyelere açığım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 verebileceğim en iyi tavsiye, erkenden eye gear yapabilmeye başlaman. ah bide o parayla daha çok şey yapılabilseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 En son oynadığımda dev golemler vardı melee karakterle girdiğim anda dayağı yiyip kalıyordum ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben bu oyuna sanırım 4 kez başladım. Her seferinde "bu sefer ilerlicem belki zevkli gelir" diye kendimi zorladım. 1-2 saatten fazla oynayamadım ama. Oynasam harbi sarcağını biliyorum ama olmuyo işte. Bi atmosfer eksikliği var. En son deneyeli en az 3-4 yıl oldu gerçi ama yine denemeye de çok üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 başları sıkıcı bayağı, hiç sarmıyo da biraz ilerlediğin zaman hikayeye karışıyosun filan o zaman da bırakamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 atmosfer namına grafiklerin biraz azaltıcı etkisi var ama bu kadar saran rpg az bir kere kaptırınca. axedice said: Oyunu ranged silahlarla bitirdim hiç melee skillim yoktu? Vurmuyordu derken? Hayır baya iyi vuruyordu bide. Sam umarım ikinci bir "alpha protocolde adamları vuruyorum ölmüyorlar ranged combat SUX" vakası değilsindir :P vampirlerin filan damage reduction'ı var menzilli silahlara, bunu şimdi benden öğrenmiyorsundur umarım? (:P) p.s: alfa prokotol'de çatır çatır taradım herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Harm dışında necromancyde ilerlememe gerek var mı? Onun dışında protection ve disarm verdim level 5 oldum. Willpower ve int dışında spellcastere gereken stat var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sırf spellcasterım diyorsan gerek yok tabi de mesela thievery diplomacy hatta dodge vs. bi skill dalı daha alıp ona veren attribute a da gidebilirsin. Necromancy de 2. lvldaki büyü bi iki yerde bilgi veriyor ama çok önemli değil, 4. lvldaki undead yapma olayı da fena değil ama summonlar varken değmiyor. Sam said: bloodlines'da da ateşli silah buradaki tech kadar anlamsızdı aynı şekilde. Sam bi karar ver. Tamamen anlamsız mıydı, yoksa threshold mu vardı? Bu arada bloodlinesdan bahsediyoruz biz arkadaşlar. Biraz offtopic gittik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 üşenmesem samin "konuyu dağıtmayalım" mesajlarından birini alıntılayacam ama neyse :/ int aynı anda aktif tutabileceğin büyü sayısını arttıyor. willpower mana regen veriyor. öyle öngereksim olmak dışında direk bir katkıları yok sanırım (statları max yapınca gelen bi bonus var belki ordan bişi oluyordur) magick aptitude 50 ve üstüyse biraz con ve dex abanmanın vakti gelmiştir. o dex her türlü maxlancak, con da baya yukarılara çekilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 "aynı şirketin bir diğer combat gameplay'i dengesiz oyununda da teknolojik silahlar zayıftı" denince offtopic oluyor diyorsanız bu perhizde lahana turşusu yemeyiniz başka başlıklarda rica ederim. axedice said: Sam bi karar ver. Tamamen anlamsız mıydı, yoksa threshold mu vardı? Bu arada bloodlinesdan bahsediyoruz biz arkadaşlar. Biraz offtopic gittik ama. bence anlamsızdı. keyif için oynanır mı? oynanır. arcanum'da automaton enginar oynamış insanım ki sözlükte anlamsız kelimesinin karşısında resmi var elite platemail ile mechanized arachnid'in birleştiği yerde. azmin karşısında dağlar durmaz. ama evet anlamsız, şayet duruma objektif ve sadece değerlendirme maksadıyla bakıyorsak. mook öldürmek zaten bahsetmeye değecek bir mücadele değil. mücadele olabilecek rakiplerin de direnci mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 valla cok etkiliydi firearmslar, sadece oyunun basında, blood buff acıp meleeye girersen cok dövüyodun. biraz firearm kasarkan birazda onu destekliycek ıvır zıvır büyün varsa param parca ediyodun herseyi silahlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben topik seçiyorum ya. Epic tier oyunlar var bide shit tier var. Epic tier oyunların topikleri temiz olsun isterim http://images.wikia.com/callofduty/images/e/e5/Trololo-guy.gif Bloodlines ın ranged combatına dönersek, bahsettiğin threshold çok önemsiz, combat shotgunın mermilerini yediklerinde vampirler de çatır çatır toz oluyor. Patchsiz arcanumun tech/guns karakterlerinin dengesizliği ile bloodlinesda meleenin avantajı (ki bazı moblara karşı celerity olmadan kesinlikle avantaj değil) çok küçük. Dolayısıyla oyunda guns/ranged noktasında bi sorun yok ve sen de haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hahah bloodlines da ranged anlamsız mı, bunu bir de steyr aug mermisiyle ölmüş vampirlerin tozlarına sorun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dilekçe yazıp gönder, incelerim isteğini bir ara axe. ya da katanayı değiştirmeden herşeyi sıfır maliyetle doğruyorsun. patch =/= mod ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Valla onu bunu bilmem arcanum süperdir.5-6 kere bitirdim her bitirdiğimde farklı bi eğlendim.Oyunda çeşitlilik çok bol.Yanınıza değişik companionlar alın virgili sallayın bi kerede görün bakalım neler olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar