Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcanum hakkında

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

troika maalesef combat dengesi konusunda her oyunlarında başarısızdı, bloodlines'da da ateşli silah buradaki tech kadar anlamsızdı aynı şekilde. dünyanın bize anlatılan geçmişinde teknolojinin büyü kullanımını ve büyücüleri hallaç pamuğu gibi savurduğunu düşünecek olursak dediğinin alakası olduğunu sanmıyorum.

Ancak o teknoloji yok olmuyor muydu ? Hatta unutulmuyor muydu ? (ki yıkık şehre gidiyorduk) Baya uzun süre oldu oynamayalı,yanlış hatırlıyorsam mazur gör.
Sosyal ağlarda paylaş

Offtopic - Bloodlines

Bloodlinesda ranged silah kullanımı clana göre melee silahtan daha iyiydi? Oyunun başındaki dandik 6patlarla yapmıyorsundur sam umarım karşılaştırmayı hehe

paparnoz said:

Ancak o teknoloji yok olmuyor muydu ? Hatta unutulmuyor muydu ? (ki yıkık şehre gidiyorduk) Baya uzun süre oldu oynamayalı,yanlış hatırlıyorsam mazur gör.

Yok oluyor ama binlerce yıl sonra yeniden ortaya çıkıyor bi şekilde. Zaten vendigrotha gittiğinde görüyorsun, arcanumun mevcut teknolojisi vendigrothun zamanında ulaştığı teknolojinin yanında taş devri kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

troika maalesef combat dengesi konusunda her oyunlarında başarısızdı, bloodlines'da da ateşli silah buradaki tech kadar anlamsızdı aynı şekilde. dünyanın bize anlatılan geçmişinde teknolojinin büyü kullanımını ve büyücüleri hallaç pamuğu gibi savurduğunu düşünecek olursak dediğinin alakası olduğunu sanmıyorum.

Jaegerspas XV'dan aldığım tadı hiç bişeyden almadım. Belki Tal'mahe'Ra Blade... Ama yok lan Jaegerspas XV daha güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu oyuna sanırım 4 kez başladım. Her seferinde "bu sefer ilerlicem belki zevkli gelir" diye kendimi zorladım. 1-2 saatten fazla oynayamadım ama. Oynasam harbi sarcağını biliyorum ama olmuyo işte. Bi atmosfer eksikliği var. En son deneyeli en az 3-4 yıl oldu gerçi ama yine denemeye de çok üşeniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

atmosfer namına grafiklerin biraz azaltıcı etkisi var ama bu kadar saran rpg az bir kere kaptırınca.
axedice said:

Oyunu ranged silahlarla bitirdim hiç melee skillim yoktu? Vurmuyordu derken? Hayır baya iyi vuruyordu bide. Sam umarım ikinci bir "alpha protocolde adamları vuruyorum ölmüyorlar ranged combat SUX" vakası değilsindir :P

vampirlerin filan damage reduction'ı var menzilli silahlara, bunu şimdi benden öğrenmiyorsundur umarım? (:P)

p.s: alfa prokotol'de çatır çatır taradım herkesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf spellcasterım diyorsan gerek yok tabi de mesela thievery diplomacy hatta dodge vs. bi skill dalı daha alıp ona veren attribute a da gidebilirsin.

Necromancy de 2. lvldaki büyü bi iki yerde bilgi veriyor ama çok önemli değil, 4. lvldaki undead yapma olayı da fena değil ama summonlar varken değmiyor.

Sam said:

bloodlines'da da ateşli silah buradaki tech kadar anlamsızdı aynı şekilde.

Sam bi karar ver. Tamamen anlamsız mıydı, yoksa threshold mu vardı? Bu arada bloodlinesdan bahsediyoruz biz arkadaşlar. Biraz offtopic gittik ama.
Sosyal ağlarda paylaş

üşenmesem samin "konuyu dağıtmayalım" mesajlarından birini alıntılayacam ama neyse :/

int aynı anda aktif tutabileceğin büyü sayısını arttıyor. willpower mana regen veriyor. öyle öngereksim olmak dışında direk bir katkıları yok sanırım (statları max yapınca gelen bi bonus var belki ordan bişi oluyordur)

magick aptitude 50 ve üstüyse biraz con ve dex abanmanın vakti gelmiştir. o dex her türlü maxlancak, con da baya yukarılara çekilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

"aynı şirketin bir diğer combat gameplay'i dengesiz oyununda da teknolojik silahlar zayıftı" denince offtopic oluyor diyorsanız bu perhizde lahana turşusu yemeyiniz başka başlıklarda rica ederim.
axedice said:

Sam bi karar ver. Tamamen anlamsız mıydı, yoksa threshold mu vardı? Bu arada bloodlinesdan bahsediyoruz biz arkadaşlar. Biraz offtopic gittik ama.

bence anlamsızdı. keyif için oynanır mı? oynanır. arcanum'da automaton enginar oynamış insanım ki sözlükte anlamsız kelimesinin karşısında resmi var elite platemail ile mechanized arachnid'in birleştiği yerde. azmin karşısında dağlar durmaz. ama evet anlamsız, şayet duruma objektif ve sadece değerlendirme maksadıyla bakıyorsak. mook öldürmek zaten bahsetmeye değecek bir mücadele değil. mücadele olabilecek rakiplerin de direnci mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben topik seçiyorum ya. Epic tier oyunlar var bide shit tier var. Epic tier oyunların topikleri temiz olsun isterim

http://images.wikia.com/callofduty/images/e/e5/Trololo-guy.gif

Bloodlines ın ranged combatına dönersek, bahsettiğin threshold çok önemsiz, combat shotgunın mermilerini yediklerinde vampirler de çatır çatır toz oluyor. Patchsiz arcanumun tech/guns karakterlerinin dengesizliği ile bloodlinesda meleenin avantajı (ki bazı moblara karşı celerity olmadan kesinlikle avantaj değil) çok küçük. Dolayısıyla oyunda guns/ranged noktasında bi sorun yok ve sen de haksızsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...