fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Emniyet Türkiye’ye dinledi Emniyetin, cumhurbaşkanlığı ve genel seçim döneminde güvenlik gerekçesiyle tüm Türkiye’yi dinlediği ortaya çıktı. ANKARA - Bu dönemde Türkiye genelinde, e-posta, SMS mesajları, faks yazışmaları ve girilen web siteleri takip edildi. Emniyet birimlerinin 25 Şubat- 25 Temmuz 2007 tarihleri arasında Türkiye genelinde bütün ev ve işyeri telefonları,tüm hatlı cep telefonlarını, SMS mesajlarını, e-mail ve faks yazışmalarını takip ettiği belirlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek’in 25 Nisan 2007’de Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne izleme izninin uzatılması için başvurduğu da öğrenildi. Başvuruda cumhurbaşkanlığı, genel seçim sürecinde, DHKP/C, PKK gibi yasadışı örgütlerin gerekçe gösterilip “izleme izni” istendi. Mahkeme, sadece kamuya ait telefonlar ile kamu görevlilerinin resmi ve özel telefonlarını kapsam dışında tuttu. Polisin bu tarihten sonra yeniden süre uzatımı için başvurup başvurmadığı ya da dinlemenin otomotiğe bağlanıp bağlanmadığı henüz bilinmiyor.
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bu haber NTVMSNB'den alınmıştır. Yıllar önce bütün konuşmalar dinleniyor dediğimde "hadi lenn..., paronayak, devlet düşmanı, komünist vs. " diyen bütün arkadaşlara ithaf olunur.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bol bol küfür yazalım emniyete... şş emniyet bunu okuyosun biliyosun artizlik yapma yiyosa delikanlı gibi gel üye ol foruma!!
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bir ara zaten bir eylem vardı, telefonu açar açmaz bilimum terör, narkotik vs ile ilgili laf edip sonra konuşmaya başlıyorduk. Bu esas olarak Echelon'a karşı bir eylemdi ama olsun hepsi aynı nane.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aslında bi kaç kişinin telefon ve sms konuşmaları lazım bana rica etsem verirler mi?
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 welkam tu törkiş ripablik of seküriti
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 madem dinliyo bunlar neden beni arayıp arayıp ne zaman geliyon adliyeye diye soruyolar. bak sinir oldum. dinliyomuşun işte avukatımla konuşmalarımı. sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 anlamıyorum bu teroristler de salak değildir herhalde telefonda lay lay lom konuşmuyorlardır zaten türkiyenin bu konuda böyle bir geçmişi varken (daha öncede dinlenmişti hani)
Zep Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hadi lenn..., paronayak, devlet düşmanı, komünist vs.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu dinleme olayı gerçekse işimize yaraması halinde o kayıtlardan istediğimiz bilgiyi alma hakkına sahipmiyiz ?
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ardeth said: anlamıyorum bu teroristler de salak değildir herhalde telefonda lay lay lom konuşmuyorlardır zaten türkiyenin bu konuda böyle bir geçmişi varken (daha öncede dinlenmişti hani) onu teror uzmani amerikanyalilara sor vize basvuru formubnda "amerikaya terorist eylem yapmayami geliyosun?" diye soruyorlar afdasdfadsfasdfds teroristin zekasina biz gene daha az hakaret ediyoruz
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oha ne mesajlarım ne itiraflarımı emniyet okudu yani böööhööö
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Türk Devleti, bir yaşındaymış gibi genç ve dinamik, 1000 yaşındaymış gibi köklü ve sarsılmaz; Atatürk'ün izinde, 17 devlet kurmuş bir milletin mirası arkamızda, Muassır Medeniyet seviyesi hedefi önümüzde, kararlı adımlarla ilerlemektedir. Devletimizin ali menfaatleri uğrunda can vermeye hazır biz gençler; vatan aşkı ile yanmaktayız. Daha önce aksini yazmışsak foruma kesinlikle şaka amaçlı olup; lütfen ciddiye alınmasın. Değerli Emniyet Müdür'üm, saygılar sunarım efendim.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ombakkombak said: Türk Devleti, bir yaşındaymış gibi genç ve dinamik, 1000 yaşındaymış gibi köklü ve sarsılmaz; Atatürk'ün izinde, 17 devlet kurmuş bir milletin mirası arkamızda, Muassır Medeniyet seviyesi hedefi önümüzde, kararlı adımlarla ilerlemektedir. Devletimizin ali menfaatleri uğrunda can vermeye hazır biz gençler; vatan aşkı ile yanmaktayız. Daha önce aksini yazmışsak foruma kesinlikle şaka amaçlı olup; lütfen ciddiye alınmasın. Değerli Emniyet Müdür'üm, saygılar sunarım efendim. hahah
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kimden ya da nasıl ogrenilmiş bu olay acaba o yazmıyo sanırım...
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bunun sadece türkiye de mi olduğunu düşünüyorsunuz :) bunun çok daha vahim örnekleri var, adam başka ülkeleri dinliyor kimsenin haberi olmadan.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 fedaykin said: Bu haber NTVMSNB'den alınmıştır. Yıllar önce bütün konuşmalar dinleniyor dediğimde "hadi lenn..., paronayak, devlet düşmanı, komünist vs. " diyen bütün arkadaşlara ithaf olunur. o değil de ben şeyden şüpheleniyorum. Vakit tayfası gibi Fetullahçı tayfalar emniyeti kullanıp bütün telefonları, epostaları, faxları, interneti, data sistemlerini felan dinliyor. Tamam iyi güzel, kendi derin devletini yaratıp Ergenekon diye nitelendirdikleri insanları yoketmeyi amaçlıyorlar. Gazeteciler, Askerler, Polisler, Elçilikler vs dinleniyor. Ancak bunu yapan Fetullah, Milli Görüş vs tayfasının, bu bilgileri PKK ve teröristlere de sızdırdıklarını düşünüyorum. Bundan şüpheleniyorum. PKK'yla işbirliği içerisinde olduklarınıdan şüpheleniyorum. Bu dinleme olaylarından en çok onlar yararlanacaktır, paslaştıklarını düşünüyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ombakkombak said: Türk Devleti, bir yaşındaymış gibi genç ve dinamik, 1000 yaşındaymış gibi köklü ve sarsılmaz; Atatürk'ün izinde, 17 devlet kurmuş bir milletin mirası arkamızda, Muassır Medeniyet seviyesi hedefi önümüzde, kararlı adımlarla ilerlemektedir. Devletimizin ali menfaatleri uğrunda can vermeye hazır biz gençler; vatan aşkı ile yanmaktayız. Daha önce aksini yazmışsak foruma kesinlikle şaka amaçlı olup; lütfen ciddiye alınmasın. Değerli Emniyet Müdür'üm, saygılar sunarım efendim. AHAHAHAHAH aah öldm gülmekten ahahahah
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 pkk feto dın kardesı ne beklıyorsun tabıkı aralarında bılgı paylasımı terazı rep olacak kaldıkı ıkısınınde ıplerı aynı kısılerın elınde
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 anahtar kelime girip ona göre takip yapılıyor benim bildiğim tüm türkiyeyi istesen bile dinleyecek altyapı yok zaten
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 msnde rahip yazılmıyomuş! DOOM! sonumuz geldi ben demiştim
Öne çıkan mesajlar