Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 sene once bu foruma sunu yazarken oyunun serinin her bir oyununda gittikce daha da dumb down olacagini bilseydim, oturur aglardim herhalde.

Namessar said:

bır de konsol ıcın dızayn edıldıgını de bellı edıyor. pc oyuncuları daha karısık daha detaylı rpg lere alıskın.
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
On 08.11.2008 at 20:26, arcane dedi ki:

Ha bir de Fallout 3 varken bunu oynama bence. Bu da iyi ama o daha iyi.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ya bi insan bu utançla nasıl yaşayabilir

üzgünüm ama bunu yapmalıydım asdasd

Neyse ana konuya dönelim

Necromancer.gif

bl7uJbX.png

Mmmm oynanabilir belki

Mesaj tarihi:

geçen sayfadaki sohbet nostaljik oldu.

şu seriyi nasıl gitgide zayıflatıp sonunda öldürdüler, cidden hala aklım almıyor. remastered yapılacak kadar kesmişler demek umudu.

Mesaj tarihi:

ooo remastered alırım ben ya. güzel seri bence , en çokda 1. oyunda aldığınız kıytırık bazı kararların bile 3. oyunu etkilemesini vs seviyorum ? . Başka import ile bu kadar değişken oyun var mı acaba.

Mesaj tarihi:
10 dakika önce, axedice dedi ki:

1 en iyisiydi ya hikaye olsun karakterler olsun. Gittikçe kötüleşti seri

net bu

2 de konu bile yoktu. 3 tane main quest gerisi daddy issues npc peşinden koşturmaca

of ne kadar kötüydü 2. oyun

Mesaj tarihi:

andromedayı aldım bende originden sonra deneyemedim ama evet releasede batırmıştı sanırım sonra toparlamayamadı. 

Mass effect de hep öyle değil miydi be takımı topla, hepsinin side questlerini yap ki loyalty gelsin sonra son görevi yap bitir. Loyalty yapmadıkların ölüyordu tabi. 3. oyunun ending i tabiki efsane.

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Mass Effect 1 icin roportajda sunu demisler, benim icin butun remastered bitmistir:

Alıntı

But also, BioWare’s designers were preoccupied with making the first Mass Effect a better action game.

“It was really more of an RPG than a shooter,” said Crystal McCord, producer on the remaster, “so what can we do to make that a little more smooth or seamless?”

Benim zaten bu seri ile derdim gittikce rpg den shootera donmesidir. M1 in dinamiklerine dokunacaklarsa ben acar eskileri oynarim. grafiklerinden bir sikayetim yok.

Mesaj tarihi:
53 dakika önce, Darksun dedi ki:

neyse iyi işte zaten 420TL , kendileri oynasın ?. Ben mod vs yükleyip eskileri oynarım daha iyi.

lkdnfldakhfsalhda ben fiyatını ilk defa duyuyorum.

420 mi hahhaahahah ulan valla komedi ya bu insanlar. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

regional pricing görmeyince fiyatı fazla mı sandınız la nuplar hauehuasdf, olm bizim hakettiğimiz fiyat bu işte alabilen alsın

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

10-15 yıllık ai upscale, char downgrade oyuna tam fiyat istemek de tam nintendo tier. “fazla rpg idi ona da ayar çektik” kısmı zaten tam meme yapmalık.

• Yeni Oluştur...