Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 5 sene once bu foruma sunu yazarken oyunun serinin her bir oyununda gittikce daha da dumb down olacagini bilseydim, oturur aglardim herhalde. Namessar said: bır de konsol ıcın dızayn edıldıgını de bellı edıyor. pc oyuncuları daha karısık daha detaylı rpg lere alıskın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 On 08.11.2008 at 20:26, arcane dedi ki: Ha bir de Fallout 3 varken bunu oynama bence. Bu da iyi ama o daha iyi. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ya bi insan bu utançla nasıl yaşayabilir üzgünüm ama bunu yapmalıydım asdasd Neyse ana konuya dönelim Mmmm oynanabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 2-3 iyi de 1 i cok zor bitirdiydim cok yasli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 1 en iyisiydi ya hikaye olsun karakterler olsun. Gittikçe kötüleşti seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 4. oyunu origin vermisti bir ara et doner fiyatina ama normal bir gunde origin acmadigim icin kaldi oyle, 2 sene falan oldu herhalde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 geçen sayfadaki sohbet nostaljik oldu. şu seriyi nasıl gitgide zayıflatıp sonunda öldürdüler, cidden hala aklım almıyor. remastered yapılacak kadar kesmişler demek umudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 ooo remastered alırım ben ya. güzel seri bence , en çokda 1. oyunda aldığınız kıytırık bazı kararların bile 3. oyunu etkilemesini vs seviyorum . Başka import ile bu kadar değişken oyun var mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 10 dakika önce, axedice dedi ki: 1 en iyisiydi ya hikaye olsun karakterler olsun. Gittikçe kötüleşti seri net bu 2 de konu bile yoktu. 3 tane main quest gerisi daddy issues npc peşinden koşturmaca of ne kadar kötüydü 2. oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 2 çok kötüydü ya. bütün oyun 1 oyundaki party memberları topluyorduk sonra da bitiyordu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 bu arada andromedanın aşırı gömüldüğünü düşünüyorum. gayet decent bi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 andromedayı aldım bende originden sonra deneyemedim ama evet releasede batırmıştı sanırım sonra toparlamayamadı. Mass effect de hep öyle değil miydi be takımı topla, hepsinin side questlerini yap ki loyalty gelsin sonra son görevi yap bitir. Loyalty yapmadıkların ölüyordu tabi. 3. oyunun ending i tabiki efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 facia görünüyor video thumbnail'deki femshep. remastered'a pas, hatıramdaki gibi kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 dandik gozuken yerleri lens flare ile gorunmez yapiyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 borderlands oyunundan fırmala gibi olmuş femshep >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Mass Effect 1 icin roportajda sunu demisler, benim icin butun remastered bitmistir: Alıntı But also, BioWare’s designers were preoccupied with making the first Mass Effect a better action game. “It was really more of an RPG than a shooter,” said Crystal McCord, producer on the remaster, “so what can we do to make that a little more smooth or seamless?” Benim zaten bu seri ile derdim gittikce rpg den shootera donmesidir. M1 in dinamiklerine dokunacaklarsa ben acar eskileri oynarim. grafiklerinden bir sikayetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Ahahahahah resmen ME1'i sevme nedenimizi ortadan kaldırıp serinin diğer oyunları gibi daha sıkıcı ve sıradan nasıl yapabilirizi tartışıyorlar ya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Y SO MAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 lan ben de diyodum zamanında oynamadık şu oyunu remaster gelsin oh oynarız. limonu güzel sıktılar ilk günden üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 neyse iyi işte zaten 420TL , kendileri oynasın . Ben mod vs yükleyip eskileri oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 53 dakika önce, Darksun dedi ki: neyse iyi işte zaten 420TL , kendileri oynasın . Ben mod vs yükleyip eskileri oynarım daha iyi. lkdnfldakhfsalhda ben fiyatını ilk defa duyuyorum. 420 mi hahhaahahah ulan valla komedi ya bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Fiyat Tum oyunlar ve tum dlc ler icin cok normal hic oynamayan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 normal olmayan asıl bize çektikleri fiyat zaten, dolar 7 mi ne 60 dolar oyun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 (düzenlendi) regional pricing görmeyince fiyatı fazla mı sandınız la nuplar hauehuasdf, olm bizim hakettiğimiz fiyat bu işte alabilen alsın Şubat 4, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Hep de ucuz olmasin be ya. Alistiniz 50£ lik oyuna 100 lira vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 10-15 yıllık ai upscale, char downgrade oyuna tam fiyat istemek de tam nintendo tier. “fazla rpg idi ona da ayar çektik” kısmı zaten tam meme yapmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar