arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ok herkes mass effect alsın. cepleri dolunca geleneksel RPG yapacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ooo süper argüman sam.kendini aştın bu sefer. peki o mesajlardan sonra (yapılan elitizm den sonra diyelim yada) sözü geçen oyunların satışı mı düştü? ne zarar gördüler? hangi oyunlar bunlar ya? kaldı ki kotor sulandırılmış bi rpg değil ki... kotor u kim adamdan saymadı?saymasa ne olur saysa ne olur?kotor bundan zarar mı gördü? bananebanae öyle işte yaaaa öyle banane lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kotor1 i adamdan saymıyor değilim, ama Star Wars:Torment'a kıyasla yeto bi oyundu işte. Hikayesi ve dialogları daha sığ. Rpgleri önce hikaye ve dialoglara göre değerlendiriyoruz malum. Bide eski rpglerin eskide kalmış olmasının nedeni elitizm vs. değil piyasa şartlarının değişmiş olması. Konsollar yaygınlaştı türler harmanlandı teknoloji gelişti pazar büyüdü. Artık oyun yapmak daha pahalı ve finansör şirketler/dağıtıcılar yatırımları daha verimli olsun diye haliyle çok satacak türlere yöneliyorlar. Elitizm falan hurafe yani yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 şurada mass effect'i geçtim anlı şanlı denilenleri bile orijinal alan kaç kişi vardır, mesele burası değil zaten. o dediğim de argüman filan değil, o sorunun cevabının nereye varacağı zaten belli heh. kotor, arcanum filan bunları da beğenmeyenler var şurada. olay beğenmemek de değil, "vay efendim vaktinde neler vardı, bunlar adam mı" demek. viktor'un dediği olayı zaten okuyan eden insan görür. elbette sulandırabilirsiniz isterseniz, batı rpg'leri tedavülden kalktığında up'layıp hep beraber güleriz. (:P) limbo of the lost rpg'si çıkarır o tipler ona başlık açarız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Tartıştığınız şeye bak. Single player oynayan yok artık. MMO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Aa evet lan. Beyler saçmalıyoruz hepimiz, rpg devri bitti artık mmolar satıyor. Mendoza bu aydınlatıcı bilgi için sana teşekkürlerimi sunuyorum (tu) Eee bu mesajla yeni sayfaya geçmiş bi anlamı kalmadı ki şimdi.. Pff. Neyse, obvious troll is obvious diyip devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mmosetbiriktirme türü evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 of sam verecek cevabın yok, laf salatası yapıp kurtulmaya çalışıyosun.biz okumayan, görmeyen insan olduk öyle mi? ne güzel...arcanum rp bakımından eleştirilen bi oyun değildiki...kim elitistlik yaptı ona? söyleyecek bişeyin yok, konuyu saptırıp duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 arcane var arcanum'u beğenmeyen, rp'sini mi beğenmiyor ismini mi kıskanıyor onu bilemeyeceğim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hmmm yani arcane bitirmiş crpg yi.şüpheleniyodum zaten halinden, tavrından crpg alemini bitirebilecek elitist, ergenekoncu bi hali tavrı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konu nerden geldi bilmiyorum ama ben de beğenmiyorum Arcanum'u. Sanırım 4-5 kere başlamaya heves ettim. Her seferinde "Bu sefer hemen bırakmicam, neymiş bakalım bu beğendikleri" diyerekten girdim oyuna. Her seferinde de bir iki saatten fazla dayanamadım. Ne olduğunu bilmiyorum ama oyunda bana itici gelen bir şeyler vardı. Arayüzden midir, başlangıç kısımları mı çok bayıktı bilemicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ya herkes herşeyi beğenecek diye birşey yok.senin durumunun elitistliklede alakası yok zaten.aslına bakarsan öyle bişeyde yok. arcanum un satışları o kadar kötü değildi yanılmıyorsam.troika kapatıldığında yapılan röportajda "şu anda bile fena satmıyor" demişlerdi. kim neyi sulandırmış bu arada sam? okumayan, görmeyen, konuyu sulandıran insanlarız...hepsi bi soru sorduk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 valla bg2 kotor kotor 2 torment fo 1/2 seviyesinde değil oyun kesinlikle. üsttekilerin hepsini en az 3er kere filan bitirmişimdir. ama.. ME güzel oyun, grafikleri coşmuş, seslendirmeler çok başarılı. hikaye fena değil. ve çok detay kasmışlar backstory yapçaz diye onu da başarılı buluyorum. ha bide orijinalini almıyorsanız oyunların konuşmayın bile, hani oblivionun kopyasını alın ama adam gibi rpglerin (ki ME de gayet düzgün bir rpg, her ne kadar diyalogları normalden daha düz olsa bile) orijinalini alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mirage said: Konu nerden geldi bilmiyorum ama ben de beğenmiyorum Arcanum'u. Sanırım 4-5 kere başlamaya heves ettim. Her seferinde "Bu sefer hemen bırakmicam, neymiş bakalım bu beğendikleri" diyerekten girdim oyuna. Her seferinde de bir iki saatten fazla dayanamadım. Ne olduğunu bilmiyorum ama oyunda bana itici gelen bir şeyler vardı. Arayüzden midir, başlangıç kısımları mı çok bayıktı bilemicem artık. benim cok hosuma gitti. uzay gezintisi havasini cok guzel vermisler. keske boyle bir dunyada eve online + star wars galaxies tadinda bir oyun olsa diye dusunmeden edemedim. seviyorum boyle uzay oyunlarini. freelanceri da sevmistim mesela. biraz kotu bir oyun ama gorev aralarindaki videolar yuzunden sanki mass effect ayarinda bir oyun oynuyormus gibi hissetmistim :D eger uzayda kosusturmayi sevmiyorsan, o yuzden itici gelmis olabilir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bone adam arcanum u sevmedim demiş; ME i değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ha ozur dilerim o zaman :) basta arcanum olarak okumustum, arcanum olarak dusunmustum, ama nedense kafam mass effecte gitmis, oyle alakasiz bir post atmis olmusum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 play.com'dan ısmarladım Mass Effect'i. 2 haftaya falan gelir. Oynayınca yazarım yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mirage said: play.com'dan ısmarladım Mass Effect'i. 2 haftaya falan gelir. Oynayınca yazarım yorumları. 1- Orada Türkiye'ye shipping var mı? 2- Kaça geliyor sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Yok sanırım. Ben Almanya'ya yollattım. EU içi ücretsiz yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Play.com nedir bilmiyorum ama Gameseek.co.uk, sendit.com veya game.co.uk siteleri Türkiye'ye gönderiyor. PC oyununu alcaksan Türkiye'de de satılıyor, ben Mavishop'un sitesinden istemiştim yolladılar kargoyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 turkiyeden arsivlik orjinal oyun almam kutusu icin aliyorum zaten aral heralde maliyeti ucuzlatabilmek ve fiyatlari indirebilmek icin kutulari baskiyi filan turkiyede yaptiriyor artik cok kalitesiz buluyorum, daha kaliteli dvd kutusu kullanan korsancilar var bu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Arşivlik oyun nedir abi? Nolcak kutu falan maksat yapımcılar ve yerel dağıtıcı para kazansın biz de rahat oyun alabilelim internet minternet uğraşmadan. Bide despot moda bakmayın siz, ME o dandik kopya koruması yüzünden sonuna kadar korsanı hakeden bi oyun. Orjinalini almayın aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Viktor said: turkiyeden arsivlik orjinal oyun almam kutusu icin aliyorum zaten aral heralde maliyeti ucuzlatabilmek ve fiyatlari indirebilmek icin kutulari baskiyi filan turkiyede yaptiriyor artik cok kalitesiz buluyorum, daha kaliteli dvd kutusu kullanan korsancilar var bu memlekette Sen Aral'ın yaptığına dua et. Adamlar Orjinal versiyonlardan neredeyse hiç bir farkı olmadan üretiyorlar. Ancak Sold Out mudur ne öyle birşey var, bazen İngiltere'den istediğim oyunlar Sold Out şirketinden üretilip geliyor, onlar tamamen sinir bozucu. Paketi orjinal değil, içinden kullanım kılavuzu çıkmıyor, kurduğun oyun da sold out şirketinin programı altında oynanıyor. Sanki bedavaya almışsın da adamların reklam yapmaya ihtiyacı varmış gibi bir durum mevcut. Aralın kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum, bazen oyunları İngiltere'den getirtiyorum, Aral'ın hazırladığı kutulardan pek bir farkları yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 en son ne zaman aldin? ben yeni oyunlari diyorum turkce baskili olan kaplar iste aral bunlari sirf dvd oalrak alip kitapcigini ve kapagini kendi basiyor ben begenmiyorum kullandigi malzeme kalitesini vs o senin dedigin sold out geyigi coook eski oyunlar icin oluyor genelde bi yurtdisindan getirdigim oyunlara bakiyorum birde yeni baskilara ihh daha kaliteli kapak basan korsanlar var maliyetleri azaltip oyunu ucuzlatmak icin cok iyi bir yontem sirf dvd olarak getirip ustunu burda tamamlamak tesekkur etmekte lazim tabide ben orjinal oyunlari sirf arsiv icin aldigimdan memnun kalmadim, disardan getirtmeye devam edicem ha arsivden kastim en sevdigim oyunlarin kullanilmamis gicir kutularinda yanyana dizili olmasi orjinal aldigim bir oyunu kopya ile oynamaya devam ederim sirf eskimesin diye tuhaf bir adamim, dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 en son age of conan siparis vermistim. turkiyeden aldigim oyunlarla ayni kalitede. ha dvd kutusu olayini sevmiyorum ben, eskiden buyuk kutulu oyunlar vardi, icinden not defteri, poster, sticker vs bir suru sey cikiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar