forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 haber: said: YouTube süresiz kapatılabilir Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, YouTube’da yayımlanan Atatürk’e hakaret içeren videolar için dünya genelinde erişim yasağı talep ediyor. Savcılık kaynakları, sitenin Türkiye’de resmi temsilcilik kurmaması halinde kapatma kararının süreceğini söylüyor. yorum: yeter artık ya bir video yüzünden bütün dünya youtube'a giremiycek
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 @ prudent okudum zaten ona göre yorum yaptım anarşik şöle oldu böle oldu dedim sadece
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Rewendor said: http://www.ntvmsnbc.com/news/448379.asp Adamlar aç kapa aç kapadan yoruldu sıkıldı heralde, rahatlığa bak. İnternet'e açacaktım konuyu başta ama sadece internetle alakalı değil bu, ülkedeki özgürlükten saçma sapan yargı sistemine kadar her şeyi ilgilendiriyor. Saçmalığa bak yahu abi iyide habere göre mantıklı olan kapalı kalması ki.. şahsen çokta umrumda değil youtube açık mı kapalı mı
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Savcılık kaynakları, “Youtube’nin ABD’de bulunan merkez yönetimi bize cevap bile vermiyor. Buradaki tüm işlemleri avukatları aracılığı ile yürütüyorlar, bu da sitenin daha uzun süre ile kapalı kalmasına neden oluyor” diyor. canım ya yesinler sizi, amcamlar cevap vermiyor diye bizimkiler istemese bile daha uzun süre kapalı kalmasına neden oluyormuş. hayır anlamadığım şey internet abi sonuçta nereye kadar kapatıyorsun ki hadi adam derse yooo bana silmiom silmiom bizim görüşümüz de böyle. Türk serverlarında bir site olsa oki git kapat bul adamı cezalandır da tüm dünya da bizim gibi düşünmek zorunda değil ki tüm dünya Türkleri ve Atatürk'ü sevmek zorunda değil ki. düşünün abd de bush'a hakaret eden sitelerin erişimini engellesin fln :F sitelerin yarısı kapanır heralde :F
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi sadece gider forumlarda eleştriyoruz sadece , hepimiz istemiyor bu yasağı ama herhangi bir örgütlenme göremiyoruz bu yasak sistemine karşı. keşke bir örgütlenme ye dahil olabilip bunu protesto edebilsekte , belki sesimizi duyurabilsek. Yoksa herkes aa iyice kapatılıyor *cık cık* diye konuşmaktan başka bişi yapmıyor bu olaylara karşı.Başta ben.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 forgiver said: haber: said: YouTube süresiz kapatılabilir Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, YouTube’da yayımlanan Atatürk’e hakaret içeren videolar için dünya genelinde erişim yasağı talep ediyor. Savcılık kaynakları, sitenin Türkiye’de resmi temsilcilik kurmaması halinde kapatma kararının süreceğini söylüyor. yorum: yeter artık ya bir video yüzünden bütün dünya youtube'a giremiycek savcılık sadece o videoya engel istiyor. allahın mozambiklisi izlemese ölür mü?
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Belki de youtube'a göz dağı veriyorlardır ?
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence devlet/hükümet kontrolü olsun istiyo abi youtube'da.o da medya bu da medya sonuçta
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 PrudenT said: ABİ Bİ LİNKE GİRİP HABERİ OKUYUN DA ÖYLE YORUM YAPIN GÖZÜNÜZÜ SEVİM e madem öyle gitsinler youtube'un serverlarına el koysunlar, siteyi kapatsınlar. bak mesela RIAA mıdır dandirik şirketler suprnova gibi siteleri kapatabiliyordu. ancak biz sadece Türkiye içinde ip ban koyuyoruz. Bu bir ceza mıdır? Cezaysa youtube'a ceza mıdır bize mi? Kendi gözünüzü kapatınca, kafanı kuma gömünce, "ya abi tamam ben silecem yemin ediyorum, lütfen aç gözünü ama ayıp oluyor ama" mı diyecek youtube yöneticileri? kitana said: abi sadece gider forumlarda eleştriyoruz sadece , hepimiz istemiyor bu yasağı ama herhangi bir örgütlenme göremiyoruz bu yasak sistemine karşı. keşke bir örgütlenme ye dahil olabilip bunu protesto edebilsekte , belki sesimizi duyurabilsek. Yoksa herkes aa iyice kapatılıyor *cık cık* diye konuşmaktan başka bişi yapmıyor bu olaylara karşı.Başta ben. cumhuriyet mitingleri düzenliyelim?
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 alıntı yaptığın cümlemle yazdıklarının alakası ne peki?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 insanları linkteki haberi okumadan youtube yasağını eleştirdiği için suçlar bir tavır gördüm de, onun üzerinden söyledim ordakileri. yani kastettiğim "eğer haberdeki gibi çok mühim bir olaysa, o zaman youtube'u bloklamayalım direk tüm siteyi kapatalım".
Reb1rth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 allahın dandik bir oyun firması traileri izinsiz yayınlandığı için kaldırılabiliyorken (alakasız bir örnek değil) bir sürü hakaret ötesi video var ve google bunları silmiyor öyle mi ? Ya bizimkiler gaza gelip onlara video açıyorlar yada işlerine gelmiyor başka açıklaması yok bunun ..
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ya ben de diyorum ki tamam silmese ne olur? herkes Türkleri sevmek zorunda mı? varsın hakaret etsin "küfürlü içerik" adam Türk değilse Türkiyede değilse ne ceza verebilirsin ki + sen amx_ban_ip youtube yapınca o videolar siliniyor mu? videolar silinse milletin görüşü değişecek mi? bence yapılması gereken şey aga gel bak benim böyle bir sorunum var 70milyonluk ülkemde bilmem kaç milyon kullanıcı bilmem kaç milyon tıklama potansiyelim var gel ben siteni kapatmayam bir daha sen de bu videoları temizle hatta ben de yardımcı olayım senin o videoları temizlemene demektir
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ardeth said: said: Millet güneş sisteminin dışına adam çıkardığında biz anca evereste bayrak dikeriz bu hızla. evereste bayrak diktik sanırım. forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Aket-Atum said: savcılık sadece o videoya engel istiyor. allahın mozambiklisi izlemese ölür mü? tek videoya istiyor ama bütün siteyi engelliyor adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 videoyu engellesek ne olcak başka bi isimle koycak,youtube'u kapatsak ne olcak daha bisürü video paylaşım sitesi var çok istiyolarsa sanırım yunandı o cocuk anlaşsınlar yunan hükümeti ile cocuğu yakalatsınlar... manyakmıdır nedir bunlarda nelerle uğraşıyolar isviçreli bilim adamları 1 bizim hukukçular 2 SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 vtunnel yasaklanmadıkça ekime, yasaklanırsa, neyse oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kitana said: abi sadece gider forumlarda eleştriyoruz sadece , hepimiz istemiyor bu yasağı ama herhangi bir örgütlenme göremiyoruz bu yasak sistemine karşı. keşke bir örgütlenme ye dahil olabilip bunu protesto edebilsekte , belki sesimizi duyurabilsek. Yoksa herkes aa iyice kapatılıyor *cık cık* diye konuşmaktan başka bişi yapmıyor bu olaylara karşı.Başta ben. Türk milletinin ne kadar tembel olduğunu öğrenemedin mi? :) biz sadece (çoğunlukla) konuşuruz. iş icraata gelince kimse bişe yapmaz.. Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ninjacloak ftw :P Şaka bir yana, bu yazıdaki kilit kelimeler atatürk'ten ziyade ofis, denetim ve tabii ki vergi. Adamlar paşa paşa paralarını verdikten sonra hiçkimsenin umrunda olmaz içinde ne videolarının olması. Maşallah bizim internet yasamız da ne kadar modernmiş, yurtdışında konuşlanan internet şirketlerinin ülkede temsilcilik açma vergi verme gereksinimi falan. Yakında google groups'a da erişimi keserler vergisini vermedi diye. Aa dur onu yapmamışlar mıydı zaten... Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 said: Diğer ülkelerde bu zorunluluğu yerine getiren YouTube’un, aynı işlemi Türkiye’de de yapması için görüşmeler sürüyor. diğer ülkelerde de zorunlulukmuş ve onlara bir laf etmemiş Youtube demek ki. O zaman diğer ülkelerin de internet yasaları "pek modernmiş" değil mi? Koskoca devlet dandrik bi internet sitesinden ricada mı bulunacak allah aşkına? Kapalı kalsın youtube iyi oluyo böyle. Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Aket-Atum said: Kapalı kalsın youtube iyi oluyo böyle. Yani. Bu lafın üstüne ne desem boş zaten. Eğitimsizliğe mi vursam, vurdumduymazlığa mı, kasıta mı, belli bir kesime çıkarcılığa mı, ortaçağdan kalma düşünce yapısına mı, bilemedim. En iyisi ben bişeye vurmiym okuyanlar kendileri düşünsün. Tabi işin bi de, adamları aç kapa yapa yapa artema muamelesine getirdikten sonra tabii ki de seni ciddiye almazlar kısmı var. Ben youtube'da çalışsam, "puhaha adamlara bak lan bi kapayıp açıyolar siteyi acaba gelecek hafta içinde kaç saat boyu açık kalacak lan" diye iş arkadaşlarımla öğle yemeği dalga konusu yapardım; adamların bu aşamada yapmamaları garip olur zaten. Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 prudent pm atmış bana "bırak yaaa diye" lol illa okurken fotorafımı koymam gerekiyo arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Youtube açık olduğu sürece kanunlar modernize edilmeyecek, kapatılan öbür siteler hakkında birşey yapılmayacak. Konuya dikkati çekmenin bedeli buysa kapansın. xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 İtirafçıların Demek İstedikleri: said: Savcılık kaynakları, “Youtube’nin ABD’de bulunan merkez yönetimi bize cevap bile vermiyor. Buradaki tüm işlemleri avukatları aracılığı ile yürütüyorlar, bu da sitenin daha uzun süre ile kapalı kalmasına neden oluyor” diyor. Youtube bizi iplemiyor said: Öte yandan, internet güvenliğine ilişkin yasa, YouTube’un Türkiye’de güvenlik ve yetki belgesi ile lisans almasını, ofis açmasını ve vergi mükellefi olmasını zorunlu kılıyor. Youtube temsilcilik açsın para cezası keselim! Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 giren giriyor. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3283662-youtube-icin-temelli-kapatylma-tehlikesi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Aket-Atum said: savcılık sadece o videoya engel istiyor. allahın mozambiklisi izlemese ölür mü? tek videoya istiyor ama bütün siteyi engelliyor
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 videoyu engellesek ne olcak başka bi isimle koycak,youtube'u kapatsak ne olcak daha bisürü video paylaşım sitesi var çok istiyolarsa sanırım yunandı o cocuk anlaşsınlar yunan hükümeti ile cocuğu yakalatsınlar... manyakmıdır nedir bunlarda nelerle uğraşıyolar isviçreli bilim adamları 1 bizim hukukçular 2
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 vtunnel yasaklanmadıkça ekime, yasaklanırsa, neyse
oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kitana said: abi sadece gider forumlarda eleştriyoruz sadece , hepimiz istemiyor bu yasağı ama herhangi bir örgütlenme göremiyoruz bu yasak sistemine karşı. keşke bir örgütlenme ye dahil olabilip bunu protesto edebilsekte , belki sesimizi duyurabilsek. Yoksa herkes aa iyice kapatılıyor *cık cık* diye konuşmaktan başka bişi yapmıyor bu olaylara karşı.Başta ben. Türk milletinin ne kadar tembel olduğunu öğrenemedin mi? :) biz sadece (çoğunlukla) konuşuruz. iş icraata gelince kimse bişe yapmaz..
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ninjacloak ftw :P Şaka bir yana, bu yazıdaki kilit kelimeler atatürk'ten ziyade ofis, denetim ve tabii ki vergi. Adamlar paşa paşa paralarını verdikten sonra hiçkimsenin umrunda olmaz içinde ne videolarının olması. Maşallah bizim internet yasamız da ne kadar modernmiş, yurtdışında konuşlanan internet şirketlerinin ülkede temsilcilik açma vergi verme gereksinimi falan. Yakında google groups'a da erişimi keserler vergisini vermedi diye. Aa dur onu yapmamışlar mıydı zaten...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 said: Diğer ülkelerde bu zorunluluğu yerine getiren YouTube’un, aynı işlemi Türkiye’de de yapması için görüşmeler sürüyor. diğer ülkelerde de zorunlulukmuş ve onlara bir laf etmemiş Youtube demek ki. O zaman diğer ülkelerin de internet yasaları "pek modernmiş" değil mi? Koskoca devlet dandrik bi internet sitesinden ricada mı bulunacak allah aşkına? Kapalı kalsın youtube iyi oluyo böyle.
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Aket-Atum said: Kapalı kalsın youtube iyi oluyo böyle. Yani. Bu lafın üstüne ne desem boş zaten. Eğitimsizliğe mi vursam, vurdumduymazlığa mı, kasıta mı, belli bir kesime çıkarcılığa mı, ortaçağdan kalma düşünce yapısına mı, bilemedim. En iyisi ben bişeye vurmiym okuyanlar kendileri düşünsün. Tabi işin bi de, adamları aç kapa yapa yapa artema muamelesine getirdikten sonra tabii ki de seni ciddiye almazlar kısmı var. Ben youtube'da çalışsam, "puhaha adamlara bak lan bi kapayıp açıyolar siteyi acaba gelecek hafta içinde kaç saat boyu açık kalacak lan" diye iş arkadaşlarımla öğle yemeği dalga konusu yapardım; adamların bu aşamada yapmamaları garip olur zaten.
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 prudent pm atmış bana "bırak yaaa diye" lol illa okurken fotorafımı koymam gerekiyo
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Youtube açık olduğu sürece kanunlar modernize edilmeyecek, kapatılan öbür siteler hakkında birşey yapılmayacak. Konuya dikkati çekmenin bedeli buysa kapansın.
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 İtirafçıların Demek İstedikleri: said: Savcılık kaynakları, “Youtube’nin ABD’de bulunan merkez yönetimi bize cevap bile vermiyor. Buradaki tüm işlemleri avukatları aracılığı ile yürütüyorlar, bu da sitenin daha uzun süre ile kapalı kalmasına neden oluyor” diyor. Youtube bizi iplemiyor said: Öte yandan, internet güvenliğine ilişkin yasa, YouTube’un Türkiye’de güvenlik ve yetki belgesi ile lisans almasını, ofis açmasını ve vergi mükellefi olmasını zorunlu kılıyor. Youtube temsilcilik açsın para cezası keselim!
Öne çıkan mesajlar