Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Somon said: merhaba 4 gün önce fırtınada yağmurun altında ıslanıp, yıldırımlardan korkan bir golden kırması buldum, akşam eve aldım fırtına geçsin diye, veterinere götürdüm sokağa atılmış oldugunu öğrendik belediye kulağına küpe takmış 15 gün önce yaklaşık 1 ay önce atılmış sokağa kısırlaştırmış onlar da. 6 aylık oldugunu söyledi veteriner istanbulda buldum her hangi bir sağlık sorunu yok pire kene vs, uysal havlamıyor sesi çıkmadı hiç, kuru mama yiyor. tuvalet eğitimi var gibi 4 günde eve işemedi sıçmadı dışarı çıkarttıgımda 5 dakika sonra yapıyor tutabiliyor tuvaletini. günde 3 kere çıkartıyorum 15'er dakika sabah akşam üstü geceye doğru. resimlerini koyuyorum; yuva arıyorum. haftaya cumaya kadar bulmam gerekiyor aksi taktirde sokağa geri atamıyacagıma göre okul mokul yalan olacak. Oha itoğlu it çok da güzelmiş. İzmir'de olsan elimden geldiğince yardım ederdim. (2. bir köpeği kalıcı olarak alamasam da en azından sahipleninceye kadar bir şeyler yapmaya çalışırdım.) Facebookta tonla hayvan mayvan sahiplendirme şeysileri var. Oralarda paylaşsana. Biz 3 tane sahiplendirmeyi başardık o sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 deadwoll said: @Namessar, abi mesaj kutun dolmuş. Omlet için ikna etmiş kardeşim ailemi. İletişim bilgilerini falan paylaşalım hala yuva arıyorsanız :> Merhaba, Mesaj kutusunu bosalttım bilgileri hemen iletiyorum. hala yuva arıyoruz. bugun veteriner kucagından bırakmak istemedi, oyle diyeyim :) diger goturdugum kedilere 5 dk den uzun bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Namessar sağolsun İstanbul'u boydan boya geçip getirmiş Omlet'i. Bir kaç tane fotoğrafını yolladı şimdi kardeşim, tam bir hanımefendiymiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Aceace said: Somon said: merhaba 4 gün önce fırtınada yağmurun altında ıslanıp, yıldırımlardan korkan bir golden kırması buldum, akşam eve aldım fırtına geçsin diye, veterinere götürdüm sokağa atılmış oldugunu öğrendik belediye kulağına küpe takmış 15 gün önce yaklaşık 1 ay önce atılmış sokağa kısırlaştırmış onlar da. 6 aylık oldugunu söyledi veteriner istanbulda buldum her hangi bir sağlık sorunu yok pire kene vs, uysal havlamıyor sesi çıkmadı hiç, kuru mama yiyor. tuvalet eğitimi var gibi 4 günde eve işemedi sıçmadı dışarı çıkarttıgımda 5 dakika sonra yapıyor tutabiliyor tuvaletini. günde 3 kere çıkartıyorum 15'er dakika sabah akşam üstü geceye doğru. resimlerini koyuyorum; yuva arıyorum. haftaya cumaya kadar bulmam gerekiyor aksi taktirde sokağa geri atamıyacagıma göre okul mokul yalan olacak. Oha itoğlu it çok da güzelmiş. İzmir'de olsan elimden geldiğince yardım ederdim. (2. bir köpeği kalıcı olarak alamasam da en azından sahipleninceye kadar bir şeyler yapmaya çalışırdım.) Facebookta tonla hayvan mayvan sahiplendirme şeysileri var. Oralarda paylaşsana. Biz 3 tane sahiplendirmeyi başardık o sayede. sahiplendirdik çok üzüldüm giderken. bugun resimlerini attı sahiplendirdigimiz kişiler alışmış onlara çok sevindim sahibimolurmusun.org sayesinde sahiplendirdim bu arada çok güzel bir proje yapmışlar not olsun migrosta %50 indirim var hayvan ürünlerinde paranızın bir kısmını yatırın dostluk maması var 100gr kediler için 50 kuruş jelly bonnie 15 kg köpek 40 lira fln not olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Namessar said: deadwoll said: @Namessar, abi mesaj kutun dolmuş. Omlet için ikna etmiş kardeşim ailemi. İletişim bilgilerini falan paylaşalım hala yuva arıyorsanız :> Merhaba, Mesaj kutusunu bosalttım bilgileri hemen iletiyorum. hala yuva arıyoruz. bugun veteriner kucagından bırakmak istemedi, oyle diyeyim :) diger goturdugum kedilere 5 dk den uzun bakmaz. mutlu olur umarım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Omlet hanım 3 gündür uyuyor. Bir türlü harekete geçiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Evi yadırgamıştır. Benim kedi erkek olduğu için mi bilmiyorum ama en fazla 1 gün sonra alışıyor yeni evlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Benim öteki puşt da öyle. Cuma günü karma aşı yaptırıp uçakla İstanbul'a getirdim c.tesi sabahı, halsizdi biraz. Ama bugün yine terör estirmeye başladı, hiç affetmiyor. Hatta arada gidip Omlet'e pati atıyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 omlet rahatsizlanmis, acile goturmek zorunda kalmislar. asilari yaptirmadan once tum kedilere (omlet sokakta besledigim tek kedi degil) dikkat ederim. zira hasta iken asilatirsaniz ciddi sorunlar yasayabilirler ve asilar da etkisiz olacaktir. once hastaligin tedavi edilmesi sonra asi takvimine devam edilmesi gerekir. omlet rahatsizlik belirtileri gosterdi de farketmedim mi acaba? en son teslim ettigim gun FIV ve losemi asilarini oldu. (bunlarin ilk turunu, bir tur daha yapilmasi gerekecek). veteriner 15-20 dk kadar gozlemledi ve bu arada hem fiv hem losemi icin birer kan testi yaptiktan sonra asi vurdu. veterinerde gecirdigimiz 15-20 dk boyunca hic bir hastalik belirtisi yoktu. cidden uzuldum. benim bir dikkatsizligim sebebiyet verdiyse cok daha ciddi uzulecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 deadwoll said: Hatta arada gidip Omlet'e pati atıyor eheh. ozel mesajdan tarifin Feline Panleukopenia gibi duruyor. tabi bu kotumser ihtimal. hemen ayirin kedileri. karma yapilmadan once kapmis ve kulucka evresinde kalmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Abi gençlik hastalığı olup olmadığından emin değilim. Dediğim gibi bugün ayaklandı, yiyip içiyor; ishali, kusması yok. Hatta şimdi yanından geliyorum, mama yiyordu. Birazdan da vete gideceğiz, 2. antibiyotiğini olacak. Kaldı ki sen Omlet'in iyiliği için elinden gelen her şeyi fazlasıyla yaptın. Tabii ki üzücü oluyor veledin hastalığı ama müteşekkürüz biz, fazlasıyla ilgileniyorsun halen :> Dediğim gibi, umarım gençlik hastalığı değildir ailemizin yeni ferdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 sevindim duyduguma :) biraz pimpirikliyimdir ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Namessar said: sevindim duyduguma :) biraz pimpirikliyimdir ben. Vete gittik aksam antibiyotik ignesini oldu Omlet. Atesi dusmus, keyfi yerinde zaten. Hoplayip ziplamaya basladi, hatta kendi mamasini falan bitirip bizim yemeklere de musallat oluyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Bu arada omlet garip geliyorsa degistirin ismini :p ben Kedilere garip isimler koyarim. Kendi kedimin ismi jelibon.kapinin onunde baktigim baska bir kedinin ( kahve tüy) ismi ornegin latte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Gerçekten çok garip isimlermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ne bileyim, herkesin kedisinin ismi ya super kahraman, ya da boncuk, mavis, sarman vs vs vs. bende ucus serbest isim koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bizim Thor'un bi çok ismi var, evde işit diye çağırıyoruz genelde (sürekli bir şeyleri kırıp döküyordu evde, şşşşt derken işit oldu); ananem boncuk diyor. Omlet'e de ben İstanbul'dayken ufaklık demeye alıştık (Thor'un yarısı kadardı, şimdi semirdi velet), babannem eski kedisinin ismiyle (Hanım) çağırıyor. Ama Omlet ismini benimsedik, ondan 3. tekil kedi olarak bahsederken Omlet ismini kullanıyoruz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Merhaba, Ismi smokin. erkek. tahminen 2-3 aylik civari. su anda kilosu cok cok dusuk. kilo aldiginda guzel bir kedi olacak. Bu kediyi ofisimin oldugu sokakta bildiginiz cansiz ve katI olarak yatarken buldum. hayvani arka bahceme gommek icin elime aldigimda inledi. hemen veterinere kostuk ve tam 15 gun veterinerde kaldi. olumden dondu. veteriner umut vermiyordu, hepimize inat yasadi hayvan. kendisini isteyen olursa istanbul kosuyolundayim. talibi cikarsa atar arabaya dibinize kadar getiririm. ic ve dis paraziti yapildi. karmayi haftaya yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bu sefer isteyen yok anladığım kadarıyla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 alsın biri şunu ya tipe gel, bütün gün hamur gibi oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Cok guzelmis serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Marl0_on said: izmirde bir sürü kedi var, isteyene veririm üçer beşer. ahauaha arkada kalmasın. istanbulda heralde etinden filan yararlanıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hala isteyen olmadı smokin i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Namessar said: hala isteyen olmadı smokin i :( Allahım kendimi zor tutuyorum atlamamak için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 smokin güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar