Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Belözoğlu Fener'de

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Antu'da Emre hakkında bir topic de yazılan bir mesaj acaip hoşuma gitti buraya da kopyalayım dedim.
said:

profesyonel oyuncuların hiç birisi ile duygusal bağ kurmam. Ben Fenerbahçe için para ödeyen‚ lisanslı ürün‚ kombine‚ ligtv alan‚ yenildimi üzülen‚ yendi mi dünyanın en mutlusu olan taraftarım. Para aldığı için Fenerbahçe´mde oynayan oyuncuların hiçbirisi benim kadar Fenerbahçe´li olamaz. Çıkar sahaya işini yapar.

Emre ise nolmuş ? Önceden gs´li ise nolmuşş ?

15 yıldır gerçek Fenerbahçe´li sandığımız Rüştü nerede arkadaşlar ?

2 yılda göklere çıkardığımız Revivo nereye gitti ? Nobre nerde ?

gs formasını kesinlikle giymem diyen Baliç nerde oynadı ?

Bunlar gerçek Fenerbahçeli´lerdi de ne oldu ?

Hiç bir futbolcu ile duygusal bağ kurmayın‚ hiç birisine de düşman gözüyle bakmayın. Onlar para karşılığı hizmet sunan‚ yetenekleri ile geleceklerini sağlayan starlar. Onlar bizler gibi Fenerbahçeli ya da gs´li bjk´li olamazlar.

Merak etmeyin Emre´de gerçek gs taraftarı kadar gerçek gs taraftarı değil.

İçiniz rahat olsun. Sahada futbolunu oynayıp‚ Fenerbahçe´me adam gibi hizmet eden bütün herkese kapımız açıktır.

Fenerbahçe´lilik bizim işimiz‚ futbolcuların değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cok boktan bir transfer olmus zaten emre son 2 yılda düzenli forma falan giyemedi kronik sakatlığı da var. Şahsen Gs ye gelmesini istemezdim, fenerin Emre yi alması da bence gereksiz bir transfer. Yani bir gs li olarak hiç içim cızz etmedi yani aldılarsa güle güle kullansınlar, kullanabilirlerse.

O yüzden sorun deil bu transfer hatta Fenerbahçe adına sorun olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun bir örneği seneler önce Tanju'uyla yaşanmıştı tabi o daha ağır bir travma. Bize gelmediği için çok sevindim açıkçası ama Fenerbahçe'ye gitmesine sevindim mi bilemiyorum; ihtiyacı olan bir pozisyondu Fenerbahçe'nin. Tahminen saçma bir baskı oluşacaktır üstünde, başarılı olacağın düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:
Luinir said:
-Cleglaw- said:
galatasaray noticeble bi takım bile değil ki :p anlam ifade etmiyo gs de oynamış oynamamış

ee o zaman newcastle, inter de oynamış olması da bi anlam ifade etmiyor, onu niye yazmışlar.

o saydığın takımlar anlam ifade ediyor zaten. bence yani. keh keh keh.

sende noticeble bi insan değilsin, yazdıkların bize bir anlam ifade etmiyor ama işte yazıyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne garip adamlarsınız ya. Gs'nin uefa kupasını aldığı sene, emre de kendini göstermiş oldu. hayır gs'de oynamış yazmamış fb yönetimi, siz de gelip hala bok atıyorsunuz. sonra burda gerginlik yaşanmasın diye de edebiyat yapıyorsunuz, ilginçsiniz.

ha hiç de umrumda değil emre nasıl fb'ye gider lan diye. zira kendisi yıllar önce galatasaray formasını iplemediğini yurtdışına kaçarak ispatlamış biridir, aynı Okan abisi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
-Cleglaw- said:
galatasaray noticeble bi takım bile değil ki :p anlam ifade etmiyo gs de oynamış oynamamış

ee o zaman newcastle, inter de oynamış olması da bi anlam ifade etmiyor, onu niye yazmışlar.

pardon. emre newcastle ve inter'de oynadı mı ya ? ben farketmedim kendisini pek noticeble bir oyuncu değil sanırım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Luinir said:
emre bu kadar adam işte...

kaliteli oyuncu ama bayadır kalitesini kullanamıyor fenerde ne olur bilemeyiz, izledikten sonra göreceğiz. yalnız bana biraz pahalı gibi geldi.

Bana da tam tersine ucuz geldi 5.5 Milyon euro. Kassak biz de alırmışız demek ki? Aptallık edip kaçırdık.

sorun o 5.5 değilki 3.5 milyon euroluk kontrat parası kimse vermezdi ona o parayı fenerden başka.Fener sırf kezmana verdiği 3 milyon euroluk kontrat parası yüzünden satamadı sezon arasında
şimdide geleceği malum
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne lan
Fotomac said:
Fenerbahçe yönetiminin Emre haricinde Terim bombasını patlatmaya hazırlandığı da ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin rüya kadro kurup, Terim'e teslim etmeyi düşündüğü belirtildi. Terim'e bir ay önce teklif yapıldığı ve anlaşma sağlandığı, Aziz Yıldırım'ın bu transferleri pazartesi açıklayacağı öğrenildi.

asdasfasf gelsin gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...