Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Belözoğlu Fener'de

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bence Emre kendini düşünmeli sonuçta da kendisini düşündü.GSnin efsane futbolcularına neler yaşattığını bilen bilir.Bu sadece Gs de deil Beşiktaş , Fenerde böyle.Yaşlanınca yöneticiler yüzüne bile bakmaz.Kendi işine , geleceğine bakması önemli olan.Yok gsliyim yok FBliyim boş iş ben futbolcu olsam kendi geleceğime(parama) bakarım.Futbolu bıraktıktan sonra isterse GS amigosu olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

amma tartıştınız ha. kime ne isteyen istediği yere gitsin boşverin. biz senelerce tümere küfür ettik de ne değişti? adam senede 3.5 milyon euro alacak niye gelmesin fenere? 4 sezon burada oynasa paraya para demeyecek. hem türkiyede oynayacak. gs bu paranın yarısını bile veremezdi. artı iyi adam. çok da katkı yapacak fenere. bu sezon alex yaymazsa 20 golü geçer gibime geliyor görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

ben fenere gelmesine dil de avrupadan dönmesine uyuz oldum adamın, o kadar kaç sene avrupada oynamışsın, bir birikimin var ne dönüyorsun be adama oyna 3-5 sene daha jubilene yaklaştın sıralarda dönersin, fener çok mu bişey katacak senin futboluna nedir yani

ps: bu arada beşiktaşlıyım yani iki tarafla da alakam yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...