Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Collin McRae Dirt (4 değil :P)


Gimli

Öne çıkan mesajlar

Konusunun açılmamış olması çok dikkatimi çekti. Elime taze geçti bu oyun ve gerçekten şunu söyleyebilirim ki bu sefer olmuş.

Oyun fiziği çok hoş, özellikle araba fiziği muazzam. Çok başarılı ses efektleriyle birleşince insana gerçekten araba kullanma hissi yaşatıyor. Herkese tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ooo çok iyi bir oyundur ama sadece 5 dk dayanabildim. laptopta o kadar aşırı kastı ki. 15 fps te falan oynadım bi süre. en alta getirip hdr kaldıran yamayı falan çektim anca öyle biraz. sesler, grafikler falan çok iyiydi. (bi kere en yüksek ayarlarda da açtım nası acaba görüntü diye de, harbi iyi yani)
laptop acer 5920g, 8600GS, 2GB RAM, T7500
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o kontrollerin zorlugu grafikler yuzunden öyle oluyo bendede amd 5600 işlemci, 2gb 800mhz ram, 512mb GDDR3 HD2600XT ekran kartı var full yapıyım dedim oynanıs bakımından sorun yokmus gibi gozuktu ama kontroller cok kotuydu sonra etraftaki seyircileri kaldırdım az bişey oynama yaptım duzeldi süper oldu. Tavsiye ederim herkese süper bi oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maelstrom said:
el freni kullanıcaksın zaten o yollarda

direksiyon ile el frensiz oyananabiliyor. ancak ben 540 derece yerine 400'lik dönüş açısının daha gerçekçi tepki verdiğini düşünüyorum

diğer ayarları ise
overall strength %95

(zemini böyle daha çok hissediyorsunuz)
spring effect %22
damper effect %16

centering spring strenght %72 ve enabled


gaz ayarları falan da var tabii ama bu direksiyon ayarlarına göre standartlar da iş görür veya sizin keyfinize göre ayarlarsınız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...