Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konusunun açılmamış olması çok dikkatimi çekti. Elime taze geçti bu oyun ve gerçekten şunu söyleyebilirim ki bu sefer olmuş. Oyun fiziği çok hoş, özellikle araba fiziği muazzam. Çok başarılı ses efektleriyle birleşince insana gerçekten araba kullanma hissi yaşatıyor. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aşırı kasmıştı bende (x1950gt) kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aynen deli kasmıştı direk shift+delete yaptım. o kadar gb da indirdiydik be. hööö. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Çok zordu oynaması ya. Grafikler olsun fizikler olsun hasar modellemesi olsun hepsi mükemmeldi. oynayamadım ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 merak edip denemiştim, kontroller kasmıştı ama. belki uzun zamandır yarış oyunu oynamadığımdan da olabilir, ama biraz fazla savruluyor gibi geldi bana arabalar. farklı alternatif yolları kullanma imkanı eğlenceli, ama bu kontrollerle o yollara sapmak dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 el freni kullanıcaksın zaten o yollarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 grafikler ve sesler altını çizerek belirteyim muhteşem. diğer kısımlara ayrıntılı yorum yapacak kadar oynamadım ama iyi bi ses kartı ve 7.1 hoparlörde size boyut atlatıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya ben bu oyunu göremedim bile daha :P yazık bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ooo çok iyi bir oyundur ama sadece 5 dk dayanabildim. laptopta o kadar aşırı kastı ki. 15 fps te falan oynadım bi süre. en alta getirip hdr kaldıran yamayı falan çektim anca öyle biraz. sesler, grafikler falan çok iyiydi. (bi kere en yüksek ayarlarda da açtım nası acaba görüntü diye de, harbi iyi yani) laptop acer 5920g, 8600GS, 2GB RAM, T7500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o kontrollerin zorlugu grafikler yuzunden öyle oluyo bendede amd 5600 işlemci, 2gb 800mhz ram, 512mb GDDR3 HD2600XT ekran kartı var full yapıyım dedim oynanıs bakımından sorun yokmus gibi gozuktu ama kontroller cok kotuydu sonra etraftaki seyircileri kaldırdım az bişey oynama yaptım duzeldi süper oldu. Tavsiye ederim herkese süper bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bana oynaması aşırı zor gelmişti, 1-2 denedim bıraktım. ki önceki colin mcrae'leri amele mod bile olsa oynayıp parkur bitirebiliyordum en azından. son colin mcrae oyunu olması nedeniyle daha da üzüntü verici. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 2. zorluk seviyesi anca benim seviyemde olabildi. 5 zorluk seviyesi mi ne var, ciddiyim ezik hissediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 adam öldü hala oyunu çıkıyo. tupac gibi adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ölmeden önce çıktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 maelstrom said: el freni kullanıcaksın zaten o yollarda direksiyon ile el frensiz oyananabiliyor. ancak ben 540 derece yerine 400'lik dönüş açısının daha gerçekçi tepki verdiğini düşünüyorum diğer ayarları ise overall strength %95 (zemini böyle daha çok hissediyorsunuz) spring effect %22 damper effect %16 centering spring strenght %72 ve enabled gaz ayarları falan da var tabii ama bu direksiyon ayarlarına göre standartlar da iş görür veya sizin keyfinize göre ayarlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Oyun kesinlikle direksyonla oynanmalı. Ne yazık ki bende yok. Grafik performansı önemli oyunda, su gibi akan bi performansta oynamak lazım araba üstünde ful kontrol elde edebilmek için. Birazcık kastı mı, klavyenin hassasiyeti de azalmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 PrudenT said: ölmeden önce çıktı oyun niye bozdunki beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben adamı bozarım orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 amd 4200, 2gb ram, x1950gt kartımla sürünüp oynayamamıştım. q2c 9550, 4gb ram, gtx260 kartımla tekrar deniyorum, hele bir insin oyun. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 valla ben x1950gt'nin yerine hd3850 almıştım takır takır oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abicim dirt 2 geliyo siz ne diyonuz burda yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mr_Hand said: abicim dirt 2 geliyo siz ne diyonuz burda yeaa. geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar