Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 6-7 benim için en uygunu ama ondan sonraki haftada gelebilirim.Hatta evden izin alırsam fark etmez bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya ne maçı 14ünün ertesi günü öss var daha sonrası uymuyosa çoğunluğa 7sinden yanayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ne öss si ya, öss si olan gelmesin lan partiye falan büyüsün öyle gelsin. 6-7 yokum bir kez daha belirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 beğenmiyorum okulumu bi daha giriyorum olm allala ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla gelirim dicem de kimseyi tanımıyoruz.bide dota oynamayı unuttum.sadece fps oynarım.bide strateji :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oynama kalitemize gore yargılanma durumu varsa ben sogudum =) uzun suredir lan dan oyun oynamamanın verdigi bi gerginlik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bende varım +1 :D vakıt no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 _ILuVaTaR_ said: 27-28 çok bomba olur bence insanlar kaçmazsa istanbuldan onun dışında 20-21 zaten unirock var ondan önceki hafta öss falan olmaz 26-27-28 haziran rock-a var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Geleceğimi söylemiyorum, ama gelebilirim, ama 14 ünde son finalim var. Öncesinde unutun beni, bensiz bf2 olmuyor son tecrübelerinizden hatırlayın, ona göre ayarlayın. ARda alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Syn said: fpsden de mi anlamıon lan anlarım yaow ondan ama gelesim olmadığı için bahane arıyorum üstüme gelme winning yapılırsa gelirim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Xaenin said: Geleceğimi söylemiyorum, ama gelebilirim, ama 14 ünde son finalim var. Öncesinde unutun beni, bensiz bf2 olmuyor son tecrübelerinizden hatırlayın, ona göre ayarlayın. ARda alo. Sanki ağlıyor insanlar Kaan gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 13-14 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 13-14 ya da 20-21 olur zira bu lan partiyi düzenleyen kişiyle aynı okulda olduğum için mutluyum çünkü final tarihlerimiz aşağı yukarı aynı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Alexi_Septimus said: Xaenin said: Geleceğimi söylemiyorum, ama gelebilirim, ama 14 ünde son finalim var. Öncesinde unutun beni, bensiz bf2 olmuyor son tecrübelerinizden hatırlayın, ona göre ayarlayın. ARda alo. Sanki ağlıyor insanlar Kaan gelsin diye. avrupa bekleyiste, acaba kaan lan partiye gidicek mi diye, giderse cildiricaklar, gitmezse yas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Abi Cthulhu geliyorsa şu resmi görmeyen kalmasın. No comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Gokcen'in saclarindan baska bisey goremiyorum o resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet kırmızı çember yetersiz kalmış gökçeni o resimden çıkarman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yalnız 181 numara kerim ise eğer ekranın kralını yapıyo adamın yanından ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 7 de olur 14 te olur, ama 7 daha bi iyi olur. Güneş'e falan uymuyorsa 14 tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Taner Ayanoğlu diyorki 7 sinde kafanıza binerim, sen diyorsun 7 sine olmuyor böyle leventcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 14ünde milletin finalleri bitiyor 14ü daha uygun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 6-7'si de bana uymuyor malesef, yakın arkadaşım göğüs kafesinden ameliyat olacak, içe çöküklük olayından, ziyarete gitmem gerekecek. 13-14 en uyumlusu şu an benim için. Edit : Ayriyetten kesin konuşmayayım, ameliyat saati kaçta olduğuna bağlı, muhtemelen partiden çıkıp direk oraya gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bişey sormak istiyorum, ben daha önce böle bir buluşmada bulunmadım ama burdaki insanlarla tanışmak istiyorum, nasıl oluyor havası, böle kız arkadaşımızı alıp geleceğimiz türden bişey mi yoksa daha böle hobareyy geyik yapalım türünden mi.. tarih içinde 13 cuma daha uygun gibi, hemde cuma mekanlar nispeten daha sakin olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kız arkadaş alma gerisi efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bi dakka bu online oyun yada lan oyun party mi oluyor :S ya ben bildiğin party sanıyorum.. ben ne wow oyanarım ne KO nede başka bişey, böle bildiğin party gibi bişey olucak sandım ben ne safım ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar