Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Mayıs Banwave

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Cons said:
Absolut said:
BG botların çözüm kolay. Bir tane mouse klavye ekle oraya ve cıkan kodu mouse ileher seferinde yeri değişerek tıklaması lazım olsun BGye girmesi için. Böylece sabah bırak akşam 15k honor olayı olmaz en fazla oyun basına botlar olabilir.
LvL kasan botları nasıl engellerler bilmiyorum.

aynen. veya her öldüğünde kodu yazman gerekebilir öyle dahada iyi olur

Rapidin kedili köpekli kodlarına döner o sdfsdjf.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
BG botların çözüm kolay. Bir tane mouse klavye ekle oraya ve cıkan kodu mouse ileher seferinde yeri değişerek tıklaması lazım olsun BGye girmesi için. Böylece sabah bırak akşam 15k honor olayı olmaz en fazla oyun basına botlar olabilir.
LvL kasan botları nasıl engellerler bilmiyorum.

Blizzard bunu yaparsa, 1 gün içinde iptal etmek zorunda kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Banlananların %85i çinli oldugundan çok fayda eden bir çözüm değil banlamak. Bir şekilde bot honor ve gold ve xp farmı engellemesi lazım. Yani adam 1 günde 3 accountluk gold farmlıyor ise istedigin kadar banla adamı etkilemez.

Aslında en güzelini EVE Online yaptı o konuda.

Eve şu ana kadar hep tek server gitmişti tüm dünya tek servera bağlıydı. Zaten koca bir galaksi olduğundan herkese de yetiyodu. Herkes memnundu halinden vs vs (Bu arada bizzat çok deneme şansım olmasa da çok güzel oyundur Eve de)

Taa ki EVE online da çine açılmaya karar verene kadar. Tüm oyuncular öyle bir tepki koydu ki "serverımızda chinese grinder istemiyoruz bot istemiyoruz" diye, bu postanın altından kalkamayan firma yıllardır tek server oyununda ilk defa 2. bir server açtı çinliler için, çinlilere özel. Normal servera bulaşmasınlar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir mount 5k gold olunce ister istemez insanlar yönleniyor çinlilere. Makul fiyatlarda olsa kimse gold falan almaz. 5kgolg yapmak kolay diyenler olucak ama bu herkes için oyle degil. Ben 5k gold yapana kadar baya süre oyunu bırakıp sadece chest run ve mining kastım normal mount ile hatta arada engineering fulledim. Ne oldu sonunda 5k gold yaptım canım çıktı bi mount aldım o gunden beri tek gold kasmadım yani bıktırana kadar gold topladım. bir daha benzer bi olay olursa gider alırım çinliden zaten gunde 3 saat ya oynuyorum ya oynamıyorum onda da gold kasamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Epic mount epic olduğu için pahalı. Oyunlarda değerli şeyler dagıtılırsa yapacak şey, hedef sayısı azalır. Blizzard insanları oyunda tutmak, birşeylerle meşgul etmek zorunda.

Yalnız ciddi ciddi gurur duyar gibi "ben illegal program kullandım, blizzardı böyle kekledim" modunda gezen patiler var, garip. Perma lazım zaten şöyle bütün şüpheli acclere. Diğer oyuncular level alsın, bglerde honor diye sürünsün, sen otur, savaşlara katkıda bulunma, gelen honorı leechle. Kralsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Guru duymak ayrı sistemin izin verdiği bir açığı kullanmak ayrı. Zamanında leechte yaptım goldda aldım. Blizzard adam gibi coeyazsaydı gold almaya muhtaç etmeseydi bot kullandırmasaydı. İstese bi tane bot olmaz honor leechleyen. Gold olayı ise param var zamanım yok bu kadar. Bazısı oturur gunlerce para kasar oyunda bende realde kasıyorum para :)
Sosyal ağlarda paylaş

Honer leech yapanlara çok küfrederdim. Ama nezamanki huntera set düzmek için kasmaya başladım gördümki adamlar haklı. Günlerce aynı şeyleri tekrarlamak bir noktadan sonra insanı bayıyor. Hele günde sadece bir kaç saat girebilenler için durum daha da kötü. Gold yada honer mı kassın yoksa eğlenmek için oyun mu oynasın. Üstünüzdeki itemlar düzgün değilse eğlenemiyorsunuz zaten. Günde 2-3 saat kastığınız honer da gold da fazla bir işe yaramıyor.

Sonuç olarak ben ce burda bunları tartışmak faydasız. Bence pvp ve oyun sistemi wowdan daha iyi bir oyun piyasaya çıktığı an wow devride kapanacak. Şimdiden bile WoW'u kapatıp AoC'ye geçmeyi düşünen pek çok arkadaşım var. WoW'dan daha iyi midir bilmiyorum, ama daha iyi olmasa bile insana bir değişiklik getireceğinden daha tercih edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay yakalamasında değil yaptırmamasında bunu anlamadığı için hala devam ediyor honor leech.
Oyuncuların birbirini şikayeti üzerine kurulu bir honor bot engelleme sistemi illaki hatalı olur.

deviant said:
blizzard blizzard yakalayamazki ehe ehe
allahım yarabbim bide övünülmüyormu
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Guru duymak ayrı sistemin izin verdiği bir açığı kullanmak ayrı. Zamanında leechte yaptım goldda aldım. Blizzard adam gibi coeyazsaydı gold almaya muhtaç etmeseydi bot kullandırmasaydı. İstese bi tane bot olmaz honor leechleyen. Gold olayı ise param var zamanım yok bu kadar. Bazısı oturur gunlerce para kasar oyunda bende realde kasıyorum para :)

Trajik.
Sosyal ağlarda paylaş

hala ufak şeylere taktığınızı gördükçe üzgünüm ama müstehaktır diyesim geliyor sorun çinli değil sorun bot değil sorun glider değil sorun blizzard

eula yı okursanız blizzard ın bir program (warden) aracılığıyla bütün hdd inizi düzenli olarak taradığını biliyorsunuzdur bilgisayarınızda bir third party program var ise blizzard bunu gayet net bir şekilde biliyor sorun bu konuda birşey yapmaması

wowda bot varsa çinli varsa bu blizzard istediği için var
Sosyal ağlarda paylaş

1)zamanınız yoksa bu oyunu oynamayın
2)zamanınız azsa bahane üretmeyin,honor kasmakta gold kasmakta cok kolay.hergün 1 daily pvp yapın,5 günde 2500den fazla honour,hiç kasmadan.
25 dailiy 2 saat içinde bitiyor.
en az 500 gold.
1 tane para getiren profession alın
skinnig/lw siniz mesela,reralmdede skinler para kazandırmıyormu,at skinnigi al herb/mining/ench.

AH yi inceleyin,hergün AH de 15 dakka geçirseniz 1 haftada 5-6k para kazanırsınız rahat
primallar-spell/mooncloth-legarmorlar-çantalar-3 golddan ucuza giden netherwave clothlar.bunları inceleyin.1 hafta notlar alsanız bi kağıda monitorun yanında,piçlik yapmaya başlayabilrsiniz.

sırf paranızın gitmesi dğeil olay,gold aldığınızda spamları devam ettiriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:
1)zamanınız yoksa bu oyunu oynamayın
2)zamanınız azsa bahane üretmeyin,honor kasmakta gold kasmakta cok kolay.hergün 1 daily pvp yapın,5 günde 2500den fazla honour,hiç kasmadan.
25 dailiy 2 saat içinde bitiyor.
en az 500 gold.
1 tane para getiren profession alın
skinnig/lw siniz mesela,reralmdede skinler para kazandırmıyormu,at skinnigi al herb/mining/ench.

AH yi inceleyin,hergün AH de 15 dakka geçirseniz 1 haftada 5-6k para kazanırsınız rahat
primallar-spell/mooncloth-legarmorlar-çantalar-3 golddan ucuza giden netherwave clothlar.bunları inceleyin.1 hafta notlar alsanız bi kağıda monitorun yanında,piçlik yapmaya başlayabilrsiniz.

sırf paranızın gitmesi dğeil olay,gold aldığınızda spamları devam ettiriyorsunuz.

bu postun atan insan büyük ihtimalle wow release inde orada değildi.

wow böyle bir oyun değildi herzaman bir parça item grind i vardı ama o her yerde var wow bugünlere casual playera nolife adamla tam olarak aynı seviyede olmasa bile yakın bir seviyede kalmayı vaad ederek geldi ve uzunca bir süre bunuda tuttu. Expansiondan beri wow çok değişti ve sadece grindden ibaret bir hale geldi

bugünden sana bir tavsiye empati kurmayı öğrenmezsen ilerleyen yaşlarda büyük sorun çekersin

bütün gün işte sürünmüş evine gelip koltuğuna oturuş zaten birkaç saati olan ve tek derdi günün sorunlarından uzaklaşmak olan bir adama sen otur hergün 2 saat daily yap dersen bu sadece insanları anlamadığını gösterir

hergün pvp daily yapın bakın 5 günde 2500 puan alıyorsunuz dersen o 2500 puanla tırmak makası bile alınmadığından bihaber olduğunu gösterir

zamanınız yoksa oynamayın dersen dünyadan bihaber olduğunu gösterir
Sosyal ağlarda paylaş

Vanilla wow dada vardı eşşeğin dibi gibi malzeme/rep farmı thorium bro ve cenraion hold rep adamın canına ot tıkayan factionlardı misal şimdi gayet kolay şekilde kasıyorsun rep her ne kadar faction çeşitliği artsada.

itemi olanla olmayan adam arasındaki gap çok daha büyüktü
önceden çoğu kişi çaputla aliminyum setle gezerken şimdi herkezin epix'i var önceden pve gearlı adam gariban casual'ın üstünden tren gibi geçerdi şimdi öylemi? pve gearla girim bg ye altımdan girip üstümden çıkar s1 li casual kardeşlerimiz.

.

Gidin irlde de yapın o zaman "vaktim yok çok para kazanamıyorum o zaman söyle bi kanunsuzluk yapayim" diye koğuşda ağarabileriniz hoşgeldin yaptıklarında anlarsınız anyayı konyayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...