Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara yasağı yaptırımları.

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

valla bizim okulda kapalı alandada içiyorduk çok rahat kantinden tut sınıf koridorunda bile (7tepe) de bilmiyorum noldu safd

açık alanda yasak olmamalı bahariye ye yeni küllükler koydular izmaritlerin yere atılması yasak diye ama adam gidip yandaki çöpe atıcağına bira şişesini o küllüğe koyuyorsa dicek lafım yok , o küllüklere atıcak izmaritim yok yani
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım şey, zaten sigara içmek yasak değil miydi? birçok yerde vardı zaten "burada sigara içmek yasaktır, cezası bilmemkaç milyeondur" diye.

ayrıca bu yasak nasıl uygulancak onu anlamadım. isteyen tabelanın altında bile içer (sigara içmek karizma ya, o bakımdan), ama sen sesini çıkartamassın ona.
trafik polisi gibi sigara polisi de yok ki, kim kesecek cezayı, kime söyleyeceksin derdini?

"aa etraf bomboş" diyoruz da, birkaç güne unutulur bu ceza da...
Sosyal ağlarda paylaş

7tepede muhendislikte gayet sert uygulaniyordu kurallar bizim zamanimizda ama tabi uymayanlar vardi, ben kendi adima sikayet ediyordum halende devam ediyorum bu konuda.

kitana said:
valla bizim okulda kapalı alandada içiyorduk çok rahat kantinden tut sınıf koridorunda bile (7tepe) de bilmiyorum noldu safd

açık alanda yasak olmamalı bahariye ye yeni küllükler koydular izmaritlerin yere atılması yasak diye ama adam gidip yandaki çöpe atıcağına bira şişesini o küllüğe koyuyorsa dicek lafım yok , o küllüklere atıcak izmaritim yok yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...