Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Spor tesislerinde (stadyum, salon vs) ve devlet dairelerinde geçerli diye biliyorum. restoranlar ve cafeler 2009da tam yasaklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Vapura bindim ve sigara dumanı solumadan o deniz kokusunu ciğerlerime çektim. Süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 50 ytl öde, iç sigarını yaptırım budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nuki said: oda deil içitiniz tamamda sigara izmaritini yere atmanızın gurur duyulucak yeri neresi onu anlmadım. bende pek insan sayılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 BiTcH_oFBaT said: içmeyin kardeşim. bu kadar basit. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 valla bizim okulda kapalı alandada içiyorduk çok rahat kantinden tut sınıf koridorunda bile (7tepe) de bilmiyorum noldu safd açık alanda yasak olmamalı bahariye ye yeni küllükler koydular izmaritlerin yere atılması yasak diye ama adam gidip yandaki çöpe atıcağına bira şişesini o küllüğe koyuyorsa dicek lafım yok , o küllüklere atıcak izmaritim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha bizim okulda(7tepe) bina içerisinde içilmiyor :P hanki fakültedesin ki? hazırlıkta izin veriyorlar bina içerisinde içilmesine çünkü hazırlık=lise gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hukukta, güzel sanatlarda gayet içiliyo kuytuda köşede, ha yasak tabi ama kimse gelip vay sigara içiyosun höşt demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yakinda cogu ab ulkesi gibi bizim barlarin, kahvelerin onunde sokaga tasmis sigara icen insanlar gormeye baslariz heralde. ama sehir merkezleri disinda bizim ulkemizde yasagi uygulama imkani yok bence.dusunsenize koy kahvesinde sigara icilmedigini :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oha bildim bileli dumandan geçilmeyen pier cinebonusta koca uyarı asmışlar 52 ytl mi ne cezası var diye, hakkaten içilmiyor ve bomboştu :) bırakanlara kolaylık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 şimdi uygulama güzel hoş insanlara sigarayı bıraktırma amaçlı ama türk insan sigarayı bırakmak yerine o tarz yerlere gitmez çok ufak işletmelerin hepsi kapanır çok büyük zararlar döner en basitinden bostancıda simit köyü var(livadi) normalde her zaman dolu olan yer bugun bomboştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 anlamadığım şey, zaten sigara içmek yasak değil miydi? birçok yerde vardı zaten "burada sigara içmek yasaktır, cezası bilmemkaç milyeondur" diye. ayrıca bu yasak nasıl uygulancak onu anlamadım. isteyen tabelanın altında bile içer (sigara içmek karizma ya, o bakımdan), ama sen sesini çıkartamassın ona. trafik polisi gibi sigara polisi de yok ki, kim kesecek cezayı, kime söyleyeceksin derdini? "aa etraf bomboş" diyoruz da, birkaç güne unutulur bu ceza da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Unutulmaz çünkü halk kendi kendini terbiye edecek. Sen orda içerken bir kişi uyarsa emin ol arkası gelir kardeşim yasak der çünkü yasal olarak hakkı var. Ceza konusu zorlar ama otokontrol ile çok ciddi anlamda engellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dün Bursada dolaştım, hiç görmediysem 100 kişi gördüm elinde sigara dolaşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sokakta serbest. Lütfen yasanın kapsamını okuyun önce sonra yorum yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 stadlarda falan yasak olmalı, ama 19 mayısta püfür püfür. fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ok aferin yakinda sokagada sic ki daha bir adam ol. adamınbiri said: içerim ben bukadar basit. hem yere 4 tane izmarit attım devlete 92 milyon çaktım devlete:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 7tepede muhendislikte gayet sert uygulaniyordu kurallar bizim zamanimizda ama tabi uymayanlar vardi, ben kendi adima sikayet ediyordum halende devam ediyorum bu konuda. kitana said: valla bizim okulda kapalı alandada içiyorduk çok rahat kantinden tut sınıf koridorunda bile (7tepe) de bilmiyorum noldu safd açık alanda yasak olmamalı bahariye ye yeni küllükler koydular izmaritlerin yere atılması yasak diye ama adam gidip yandaki çöpe atıcağına bira şişesini o küllüğe koyuyorsa dicek lafım yok , o küllüklere atıcak izmaritim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben lisede okuorm tuallete içerken yakalanırsam para cezasımı gelicek Abso: Küfür editlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya tabi ona.. ya ne editliyorsun abso =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tuvalette içmek yasaktı ki zaten :) sadece uygulanmıyordu. oh be artık tuvalete de rahat rahat gireceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yok eskiden disiplindi şimdi ceza kesicekler herhalde dflghg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iş yerinde değişen bişey yok bizim ki sokaklarda gözüme batan bi olayda olmadı herkez aynı tas aynı hamam izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Vapurda ilan asmışlar, ilanı asmamak 1000, sigara içene göz yummak 5000 ytl miydi neydi hatta ehue. Kimse içmiyordu, uslu uslu oturduk valla arka kıçta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Finkel said: yok eskiden disiplindi şimdi ceza kesicekler herhalde dflghg disiplin+ceza+okul yönetimi ve devlete karşı gelmek= idam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar