Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 feat değil, normal yetenek. imp. dediğin ona yeni özellikler katıyor. edit : hm ben de göremedim database'de de, feat değildi diye hatuırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 random proc, aoe belli mekan içindeki herkesi aynı anda kaldırıyor ama cooldown eklediler aynı kişinin tekrar reslenebilmesi için. lvl 5'te mi ne geliyor, feat gerekmiyor. senden başka birinin darbe alması lazım birikmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 şi,mdi bazen bir group içindeyken; 2 kişilik filan- yanımdaki adamın gücünün barının dibine vurduğunu görüyorum. ondan sonra bir anda tekrar artıyor. ama potion değil gibi duruyor. sonra ölüyor darbe alınca. bu featte öldüğün yerde reslior seni. pom tos bs gibi resleyenin yanına getirmiyor. ne biliyim anlamadım. dün adamın teki beni 2 kere böyle resledi. adama pm attım sordum filan sallamacı, cevap yazmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu kadar ezik bi class daha yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Eeht said: bu kadar ezik bi class daha yok haha.. dun bu basligi okuduktan sonra bi conq actim, level 20 yaptim, zaten cok istiyodum 2h kullanan bi karakter, ben sahsen su ana kadar gayet memnunum. ilk baslarda biraz survival problemi yasadim ama, simdi sahip oldugum dps sacmalik seviyesinde. 2 moba kadar sorunsuz frenzy ile takilabiliyorum ve max. 2 ability de olduruyorum yaklasik 10-15 sn suruyor. ayrica cok supportive bi classa benziyor, biraz wow paladinlerini andiriyor caster olmaksizin, veya lotro captainlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yani 130 kişilik guildde sadece benle biri conqueror. öyle diyim. bu ama beni vantajlı konuma getiriyor. alternatifim yok modeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu nasıl bir feat tree sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kutadgu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 BiTcH_oFBaT said: bu nasıl bir feat tree sizce? Ölüm makinası olmuşsun; bol bol ölürsün bu şekilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 haha ben yapmadım bunu :D yani bizim guildin forumlarına yazmışlarda nasıl yani dedim... ben brute gidiyorum. bu topicteki feat treelerden birini değiştirdim az filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 burda güzel bir yazı var. ne kadarına katılırsınız bilmem ama DW üzerinden treeler filan var. beğendim gibi ben. zaten 2h gitmeme rağmen artık dw oynuyorum. dhaa hoşuma gitti gibi. female char olunca silah 2 katım gibi gözüküyor, sanki zor kaldırıyorum silahı dkjadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ayın 6 sındaki patchde conqlar acayip derece bufflanıyorlar haberiniz olsun.. sonunda oynanabilir bir class oldu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yok bea öyle dikkatli bakınca pek ele gelen bi buff yok..carnagea %5 offhand buffı iyi bi gözüme çarpan yoksa diğerleri traş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 lvl kasmak için güzel bir build önerirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 http://feats.goonheim.com/conqueror#:ab2cdfijklmrtuwyzA:afgimop 60tan sonra tam olarak güçlenmeye başlar ama o zaman da 12lik melee pulları rahat alırsın. Ama level kasmak için bu, eğer raid utility istiyorum dersen birkaç puan oynayacak.. Carnagei ise levellamak için tavsiye etmiyorum ama endgamede oldukça zevklidir, denenmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Çok sagol Peki önce Brute mu gidiyim Soldier'mı ? birde tree'yi nasıl resetleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 soldier classları hakkında pek bir bilgim yok ama genel bütün classlar genelde kendi ana talentlerine veriyolar önce conqueror icinde gene emin olmamakla beraber brute öneririm tabi conq oynayan arkadaşlar daha iyi bilirler ama kafanda birşeyler oluşşun diye comq feats talentleri tortageden cıktıgın zaman gittiğin şehirde trainer var orda resetleyebilirsin lvl 19-20 olmak gerekiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Masticore said: Çok sagol Peki önce Brute mu gidiyim Soldier'mı ? birde tree'yi nasıl resetleyebilirim Reca ederim İlk hedefin Improved GoDS almak olsun ondan sonra soldier ilerle lifesaver fln al.mocking sneer&colossus of war ve blessed conquesti sona bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 brute gitme bence. yani brute sadece pve için. ben brute gittim level 78 olunca carnage e ve DW ye döndüm. çok daha fazla damage veriyosun üstüne yaralama comboların rakibi hem yavaşlatıyor hemde çok damage veriyor yani. ben bizim guildin forumlarında şöyle bir link buldum. beğendim bunu yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hizli kasmak için two handed gidiceksin mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bende onu diyorum işte. level 75-80 arasına kadar pve build ve 2h pvp için dw yani kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Conq.'un hangi büyüsü res. ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 büyüsü yok otomatik oluyor.hasar aldıkca furious inspration birikiyor o sırada ölen biri varsa o kendiliğinden resleniyor.conqueror bir skille felan basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet o da adam öldürdükçe olan bişey. aynı şey assasin de öldürdüğün adam başına soul alıyorsun ve soul bilmemne özelliğin ile skillerini kullanabiliyosun. müthiş bişey conq res'i yani. anlatılmaz yaşanır. pvp için efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Galiba bir iki kere resledim birilerini ama çözemedim nasıl oldugunu reslenenlerde şaşırdı ne oluyor diye sagolun :) . Belli bir lvl'ı yok değilmi bu res'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 vardırda 40 tan sonra filan olabilir. full healt reslenmiyor tek sorun o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar