Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cinematic seyretmek isteyen 14.99$'a 1,5 saatlik sinema filmi satın alır. diablo 2 vaktinde 3 cd idi, bunu da 3 dvd yaparlardı bütün dert cinematic ise. herhalde cidden inanmadınız oyunu sığdıramayacaklarına heh (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 14.99a 1.5 saatlik sinema filmi alırsın da blizzard filmi alamazsın. Blizz > pixar, true story :P Ha bu tek bi oyunu 3 oyun olarak satmanın bahanesi değildir, oyunu sığdıramama bahanesini gerçekçi bulanlara burdan kucak dolusu sevgiler yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kim pixar dedi ki, appleseed serisi > blizzard. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Fazla şımarttık sanırım Blizzard'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bence gayette güzel bir fikir. en az 2 kere oyunda dengeyi sağlama şanslari olacak. ne şımartmasıymış oyunları 10 yaşında hala battle.net açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Oyunda denge patchlerle sağlanıyor. Bide ne wc3/dotada ne de scda uzun süreli dengesizlikten yakınan görmedim ben? Daha önce yapamadıkları bişey mi bu denge? Ki blizz bu yönüyle (wowu saymıyoruz tabi heh) puan toplayan bi firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi oyun gayette dengesiz. patch ile oyun dengelense sc dengelenirdi.hatta adamlar sc 2 de 4 üncü irk olacak mı sorusuna hayır w3 ten edindiğimiz tecrübe sayesinde 4 ırkı dengelemenin ne hayli zor olduğunu gördük diyorlar.cidden sc de aşiri dengesizlikler hala var. zaten 1.08 den sonra patchlerin hiç biri oyunun oynanişina yönelik değildi. 1.15 oldu düşün. sc ile daha ilgili olsan multi olarak dediklerim daha çok şey ifade edebilirdi büyük ihtimalle. onun dışında sinematikte hata var zeratul psi blade kullanmiyor ki warp blade'i vardı o adamın.ama adeta bir dante olmuş. bu ara kerriganda çok insansı(yüzünü kast ediyorum ). nese süper gene de aferim blizz +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 zaten elindeki warpblade, psi blade mavi kısa ve cok daha keskin gorunuslu olur. kerrigan'ın yüzü acık sc:broodwar'ın loading ekranına bakarsan böyle zaten. şu alemin en dengeli oyunu sc, butun ırkları bırbırının aynı age of 2 veya 3(expensionsız aynı hakkını yemiyelim o kadar)te bile bu kadar denge yok. wc3'e denge baya erken geldi, tft ile bozuldu 1.5 sene icinde tekrar oturttular dengeyi, su anda bir denge sorunu yok wc3'ün ama wc3 sc'den daha fazla dinamiğe sahip bir oyun, ayrıca cok daha fazla random faktör var buna rağmen uzun suredir son derece dengeli. Dota nedir bilmiyorum, dotayı dengelemek blizz'ın sorumluluğu değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Cuce said: Dota nedir bilmiyorum, dotayı dengelemek blizz'ın sorumluluğu değil zaten dota nası bilmessin cüce, çok şaşırdım (td) tutorlayacak birini ararsan haberim olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dota nedir cok iyi biliyorum, cok iyide nefret ediyorum. niyse en azından dota ayağına adam gibi wc3 oynıyanlarda olmuş diyerek sakinleşiyorum. dota bilmiyorum derken, nedir balance durumu bilmiyorum demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Blizzard'tan yeni aciklama: Her irkin gorevleri 26-30 arasi olacak. Oyle bildiginiz kiytirik 5-10 campaing'den sonra bitmeyecekmis. Her irkta derin hikaye falan olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 oha.. okuyabiliceğim bi link falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 burdan okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 @pronoit: oha.. sc'den daha dengeli ve ırkların oynanışının bu kadar farklı olduğu başka hangi oyun var allahaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 teşekkürler aqucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 14.99$'a değil isterse 29.99$a blizzard 1.5 saatlik cinematic yapsın alırım ehe. Ancak oyunu üçe bölüp kakalamaya çalışırlarsa gerçekten kötü olur. Tek derdim multiplayer olayının sıçmaması. Yoksa ilk oyundaki senaryonun kalitesine göre diğer oyunları alıp almamaya karar vericem. RPGlerla yarışacak kadar mükemmel bir senaryo, güzel cinematicler, baya uzun bir campaign yaparlar o zaman seve seve zerg ve protoss campaignlerini alırım. 30+ bölüm olması iyi bir gelişme (tu), yine de blizzard biraz abartmış gibi bari fiyatı düşük tutsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 mission 1: lead jim raynor to designated point mission 2: scout the area to find the zerg hive mission 3: exterminate the hive etc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 30 bölüm çok. Ben sırf hikayeyi görebilmek için sonlarda bayaraktan bitirdim sc ve wc campaignlerini. Özellikle frozen throne tam bi stres parkuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 desteksiz, trollemeler. sacma oldu troll'un desteklisi olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Soyle bır durum var; Sc nin 10. yılı sanırım bu Blizzard'ın paraya ihtiyacı öyle aman aman yok arkadaşlar, herifler zaten 1 ayda milyon dolarlar kazanıyorlar. Bu adamların amacı Christian Ronaldoyla,Buffonla Kaka'yla aynı. Adamların zaten paraları var bu adamlar RTS alemine CUK diye oturmak istiyorlar. Sc kalitesi tartışılabilir bir oyun, Total War serilerinde strateji konusunda kesinlikle daha çok tatmin oldum, Red Alert serilerindeyse eğlence konusunda kesinlikle daha çok tatmin oldum. Tabi hala ikisinin üstüne Sc daha iyi derim ama tartışılır. Bu gelen oyun yaldır yaldır geliyor kanımca,bi 30 yıl kendını oynatacak,çocuklarımıza anlatılacak belki de RTS tarihinin gelmiş geçmiş gelecek en iyi strateji/eğlence/konu/cinematic/zart zurt oyunu olucak. Bu adamlar para kazanmak isteseler 3 tane paket çıkarıp riske atıp bu kadar uğraşa girmezler, hazır wow alt yapısıda var Bas Sc2 yi, hemen bitirt oyunu. Sonra çıkart piyasaya galaxies of Starcraft'ı kazan paraları, eve in pazar payını bile çalar. Ama dediğim gibi, bu adamlar çok iyi nam salmak istiyorlar ve ben aşırı ümitliyim çok çok farklı şeylerle karşılaşıcaz bence. Ayrıca videodakinin kerrigan olmadığını düşünüyorum, yüzü açık tamamda saç baş - değişmiş olabilir tabi - ve SES böyle değil. Ya da kendini hybrid yaptı kerrigan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 said: Blizzard'ın paraya ihtiyacı öyle aman aman yok arkadaşlar, herifler zaten 1 ayda milyon dolarlar kazanıyorlar. Bu adamların amacı Christian Ronaldoyla,Buffonla Kaka'yla aynı. Adamların zaten paraları var para parayı çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet suark, harbiden nam saldılar şimdiden. gidip bir bakın oyun sitelerinde comment'lere, forumlarda mesajlara. insanların çıkmamış bir oyun için bir şirketi bu kadar çok haşladığını ilk defa gördüm. millet bizim gibi "torrent'ten indiririm nolacak" diye düşünmüyor hemen tabii. ayrıca 30 yıl, ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 episode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Suark said: Ayrıca videodakinin kerrigan olmadığını düşünüyorum, yüzü açık tamamda saç baş - değişmiş olabilir tabi - ve SES böyle değil. Ya da kendini hybrid yaptı kerrigan =) "...we evolved" vs... diyordu kerrigan ztn zerg trailerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Oyun coooook farkli bir temayla geliyor. Gametrailers'da BlizzCon'da ki SC2 konferansinin videolari yayinlandi. Mesela Jim Raynor'in barda oturdugu bir bolum var. Yanda karakter var mesela, tikliyorsun dialog'a giriyor Raynor, hikaye akisini boyle anlatiyor, TV var tikliyorsun haberler cikiyor "Zergler Mar Sara'dan baska yere saldirdi" falan seklinde. MusicBox var parca seciyorsun falan. Freelancer gibi olmus biraz, Jim battleship'te iken yok bar'a gir, yok guverteye cik falan gibi seyler var. Sonra ordan gorev seciyorsun mesela. Sonra Kerrigan'la ilgili bir skec video gosterdiler, ayri superdi, full halini merak ediyorum. Videolari izleyip tartisin :D http://www.gametrailers.com/game/4868.html?sort=date#Content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar