Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Arda'ya 20 milyon euro önermiş Rubin Kazan. Kabul etmemiş GS. Şimdi santrada söylediler yalan olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yalan değildir de ben olsam satmam zaten Arda gitmek istemez.Kariyerini hiçe saymış olur Rusya'ya giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Arda gitmez muhtemelen zaten, ama fiyati belirlenmiş oldu Arda'nın o veya bu şekilde. Bakalım, Avrupa'dan da gelecek mi 20 M Euro teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 E demiştim ben başından beri "verirler o kadar para, 20 milyon euro etmesi ayrı 20 milyon euro vermek ayrı" diye, illa etmesi gerekmiyo vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Eh tabiki, Yoksa Fenerbahçe'nin senelerce transferlerde yüksek ödemeler yaptığı ortada yani, hayır maaşları da yüksek veriyor : ) E naapsınlar, yoksa gelmez adam ne işi var Türkiye'de ? Rubin Kazan'ın yaptığı da bu zaten, yüksek veriyor ki, gelsin istiyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 abi bu ruslarda ne bicim para var ya. gokdeniz'e 10 milyon verdiler yani arda'yı gectim. manyak lan adamlar. arda'nın yerinde olsam ben de gitmem rusya'ya ne işim var orda, avrupa dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ardaya 40 milyon euro onermis abramoviç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Zegna said: ardaya 40 milyon euro onermis abramoviç :) daa neler. Var mı aslı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dalga geciyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Zegna said: ardaya 40 milyon euro onermis abramoviç :) hiç sanmıyorum cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Dalga geçiyorsa " :D " smiyleysini kullansın kardeşim, daa açık oluyor o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 katılıyorum baluuu.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 arda fenere gidiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gelsin bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 guiza + aragones ----> fb euro 2008 in bitmesini bekliyorlarmis acıklamak icin dogrumudur acaba eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oha aldı mı dedeyi fener :D çok sevindim valla X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 güzel haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yaşlı biraz yaw, feldkamp gibi olmasın? guiza tamamda, luxemburgo yu alsak keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yaşlı falan bilmiyorumda ispanya deli gibi top oynuyor. tek ayağa paslar falan.öyle oynatabilirse feneri iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Guiza iyidir de Aragones denen adam tam bir manyak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ırkçı filan diyorlar aragones icin, aynı zamanda abuk subuk acıklamaları varmıs. huysuz inatcı yuksek ego sahibi, valla bence gelmesin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Raul'u almadı eleman işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gelsin bi teknik direktör ya farkmaz. guiza süper olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Zegna said: yaşlı biraz yaw, feldkamp gibi olmasın? feldkamp gibi alttan 3-4 topçuyu adam etse yeter 1 senede. nasılsa 2 sağlam transferle biz bu sene de şampiyonuz. en azından 1 sezonu boşa geçirmemiş olursunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 evet 08/09 sezonu şampiyonu gs. bu sene 10/11 i oynuyacağız. LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar