Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:
kazım > arda

Gec kaldin fistan. Su yeni moda tabiri caizse 'epic fail' olman icin bunu dun mac saatinden oncesine kadar soyliyip mactan sora rezil olman lazimdi simdi espiisi kalmadi deadlinei asinca :)

O degil de Kazim 2. ligde falan belki oynayabilir Turkiyede pas atip orta acmayi ogrenirse. Ha bi de gole giden kendi takim arkadaslarina carparak durdurmamasi lazim tabii :D
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
Holy said:
Kazım Chelsea'de oynar bu haliyle. Biraz daha kasarsa Manu.

benide arsenal istiyor ama ben kariyerimi düşünüp barcelonaya kasıyorum.

ahaha ahaha super :D

:/
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
Holy said:
Kazım Chelsea'de oynar bu haliyle. Biraz daha kasarsa Manu.

benide arsenal istiyor ama ben kariyerimi düşünüp barcelonaya kasıyorum.
bence arsenal'e git bir sene oynarsın sonra zaten önün açık.
Mesaj tarihi:
abartmamak lazım ama kazım ii kumaş yani .. Kanat oyuncusu dediğin hızlı,çevik biraz da teknik olur .. Arda kanat oyuncusu değil bence mesela.. Free oynatıcan onu dağıtsın ortalığı .. Kazım gayet sağ kanatta oynatılsa sürekli, bence gayet ii bi adam olur ..
Mesaj tarihi:
arda fm tabiriyle aml amc amr hepsinde oynuyor hatta futbola wbr başladığı göz önüne alınırsa adamı defansın göbeği hariç nereye istersen koy :)
Kazım bence de iyi futbolcu ama santrafor oynamalı bu kadroda nihatla beraber çift forvet oynasa çok daha etkili olur bence ...
Mesaj tarihi:
Bjk den güzel bikaç transfer daha bekliyorum yoldaşlar.Delgadonun satılmasını istiyorum.Orta saha cisse-sivokun yedeği bi adam daha istiyorum.Sağ beke de bi yedek istiyorum.Bi sağ kanat istiyorumki serdar özkanın oradaki dokunulmazlığına son versin...Bi orta saha istiyorumki delgadoyu silip alsın...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...