Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Fistan said: kazım > arda Gec kaldin fistan. Su yeni moda tabiri caizse 'epic fail' olman icin bunu dun mac saatinden oncesine kadar soyliyip mactan sora rezil olman lazimdi simdi espiisi kalmadi deadlinei asinca :) O degil de Kazim 2. ligde falan belki oynayabilir Turkiyede pas atip orta acmayi ogrenirse. Ha bi de gole giden kendi takim arkadaslarina carparak durdurmamasi lazim tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ne diyosun abiii ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hakan şükür>adriano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 adriano>chris shephard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kazım Chelsea'de oynar bu haliyle. Biraz daha kasarsa Manu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kazim'in eline veririz oynar, topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ya yazıldı mı bilmiyorum takip edemedim de, Lehmann Stuttgart'a gitmiş.Şans eseri wikipedia'da rastladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Holy said: Kazım Chelsea'de oynar bu haliyle. Biraz daha kasarsa Manu. benide arsenal istiyor ama ben kariyerimi düşünüp barcelonaya kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 BiTcH_oFBaT said: Holy said: Kazım Chelsea'de oynar bu haliyle. Biraz daha kasarsa Manu. benide arsenal istiyor ama ben kariyerimi düşünüp barcelonaya kasıyorum. ahaha ahaha super :D :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kazım'ın futbol oynaması yasaklanmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Arda'yı satmasın GS plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 BiTcH_oFBaT said: Holy said: Kazım Chelsea'de oynar bu haliyle. Biraz daha kasarsa Manu. benide arsenal istiyor ama ben kariyerimi düşünüp barcelonaya kasıyorum.bence arsenal'e git bir sene oynarsın sonra zaten önün açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 abartmamak lazım ama kazım ii kumaş yani .. Kanat oyuncusu dediğin hızlı,çevik biraz da teknik olur .. Arda kanat oyuncusu değil bence mesela.. Free oynatıcan onu dağıtsın ortalığı .. Kazım gayet sağ kanatta oynatılsa sürekli, bence gayet ii bi adam olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 arda fm tabiriyle aml amc amr hepsinde oynuyor hatta futbola wbr başladığı göz önüne alınırsa adamı defansın göbeği hariç nereye istersen koy :) Kazım bence de iyi futbolcu ama santrafor oynamalı bu kadroda nihatla beraber çift forvet oynasa çok daha etkili olur bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oper said: Arda'yı satmasın GS plx :( la olm ardayı kim alır . sdjghsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Aziz Yıldırım istedi diye bi dedikodu dolanıyordu ortalıkta bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ha bak Fenerbahçe alır. ama man utd barcelona yok chelsea bırakın bunları.. Ha ama daha böyle orta seviyeli takımlar isteyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Arda'nın kariyerine orta seviyeli bi takımda devam etmek isteyeceğini sanmıyorum :) Saydığın tarzda klüplerde bonservisini karşılayamaz zaten pahalı gelir orta seviye klüplere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 arda zaten kariyerine orta seviyede bir takımda devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 -Wissy said: Kazim'in eline veririz oynar, topla. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Turkiye'nin en iyi takiminda devam ediyor kariyerine Arda iste. Bunun altina gitmemeli. Oyle Fenerbahce gibi 2. takimlarla zaten isi olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Arda gider fenere, iki fotograf cekilir, hayranlarına imza atar, döner sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Marca aragones demiş fener için ama yazan yok burada galiba. kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bjk den güzel bikaç transfer daha bekliyorum yoldaşlar.Delgadonun satılmasını istiyorum.Orta saha cisse-sivokun yedeği bi adam daha istiyorum.Sağ beke de bi yedek istiyorum.Bi sağ kanat istiyorumki serdar özkanın oradaki dokunulmazlığına son versin...Bi orta saha istiyorumki delgadoyu silip alsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://www.fotospor.com/haber.jsp?cid=33343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar