Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 abi hemşire scarlett? o da mı kurtaramamış?
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 abi scarlett,yani nasıl desem leş gibi birşey ya neyini seviyorsunuz abi
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 DarKRideR said: abi scarlett,yani nasıl desem leş gibi birşey ya neyini seviyorsunuz abi eyvah beya :(
cemad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 DarKRideR said: taş olmuştur bile bence,sin city'e rezalet dedi ya sdaf DarKRideR said: abi scarlett,yani nasıl desem leş gibi birşey ya neyini seviyorsunuz abi seninki daha beter be abi :(
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://charagoesquerdo.files.wordpress.com/2007/02/scarlett_johansson.jpg abi neresi güzel,yani imbd'ye vs. girin normal hali 5 para etmez,makyaj güzeli oluyor arada o kadar. Gerçi Perfect Score'daki haline aşık olmuştum,kızıl saçla hoştu uehea aha makyajsız hali,hizmette sınır yok gözlerinizi açacam :) http://www.justjared.com/images/2006/04/scarlett-johansson-nose-ring.jpg
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 dudakları ve gözleri yeter fapfapfap
kitana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 film genel olarak çok iyi değildi bence. sırf eva mendes in poposu ilgimi çekti o kadar.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Seneryo olarak çok kötü bi film ama çizimler ve kurgulamalar mükkemeldi Miller dan ne çıksa izlerim.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben filmi çok beğendim lan süperdi bence. bu adamın filmlerini seviyorum galba.
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu adam alan yetkilisi iste off of pati nerelere gidiyor AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH!! carpilirsiniz laf etmeyin scarlett'a
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bu tarz çekimler baydı beni ya, biraz açık havaya çıkın bir güneş görelim yahu.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Scarlett güzel ama filmde verilen rol çok yetersizdi ne oyunculuğu adam gibi gördük ne güzelliğini.Eva mendez in rolünü verselerdi daha iyi olurdu.Başrol oyuncusu spirit oyunculuk olarak kötüydü bence.Sesi karizmaydı ama duruşuyla hareketleriyle karizmatik değildi.Film biraz amatör filmi gibiydi nedense.Samuel l. jakcson dayımız çok şahaneydi.Eva mendez in poposu gözüküyordu.Güzel bir hatun kötü de değildi ama off be ne oynamışlık bir şeyi yoktu ki rolü de o kadar değildi zaten.Eh işte izlemek o kadar da şart değil.Scarlett için gidecekseniz bile çok fazla keyif alamayacaksınız Scarlett tan mesela.Vicky cristina barcelona gibi olmamış Scarlett.Film 3/10 diyelim.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://charagoesquerdo.files.wordpress.com/2007/02/scarlett_johansson.jpg DarKRideR said: abi neresi güzel cok acık degilmi
calimero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 film berbattı. tek kelimeyle fiyasko bence. yani sin city e bayılan 300 spartalı yı da seven bir insan olarak sadece şunu söyleyebilirim, bu filmlerin mirasını yemek için çekilmişi bir film bence. afiyet olsun efenim. sakın gitmeyin, paranıza yazık...
keldron Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Çok kötü.Çakma sincity dediler,aldırış etmedim;ama sincity nin tırnagı olamaz film ne dialoglar ne senaryo ne de oyunculuk açısından.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Training Day filminde hem poposu hem göğüsleri var :) Ayrıca izlenebilir film hehe
Öne çıkan mesajlar