aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mum_Chamber said: aktiftablet said: Ben hiç beğenmedim. Lafı uzatmak ve dolaştırmaktan ibaret olmuş , sadee gel be adam dedim durdum içimden. Ortalarda bıraktım . sadet? yani gercekten de gizli bir anlam bekliyorsun o tarz bir gosteriden? gencligin sirri filan gibi? Yok anlam beklemiyorum. Ama adam her espiri için 15dk konusuyor, komik kısım ise son 30saniyesi mesela. (NOT: RAKAMLAR TAM OLARAK DOĞRU OLMAYABİLİR!" ) İlk gösterisi böyle değildi, daha bi espiriye hakkıyla gülemeden yenisi geliyodu, bunda ise sıkıcı bişiler dinleyip arada bir güldüm. Anlatabilmişimdir umarım. Bu arada ek dvd'deki 10 adımda anadolu rock çok komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 galiba su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu sefer kitleniyor biraz. hep aynı şeyi geveliyor ama güzeldi yani güldüm ben baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aynıı kaynımdada var aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 10 numaraydı.adam çok zeki.elinden oppuyorum tebrik ediyorum beğenmeyenlerede üzülüyorum böle bişiyi izleyip eglenemedikleri ve ders alamadıları için.adam o kadar ince laflar sokuo o kadar ince ayarlar gönderioki bazı şeylere.şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Gerçekten çok başarılı ve çok eğlenceli bir gösteriydi, ancak ikinci yarısında seyirciyle ugrasmak adına çok fazla zaman geçirdi ve yer yer sıkıcı oldu. Bir çok espirisi akıl dolu olsa da kusura bakmasın kimse ama şu tarz esprileri beni çok bayıyor; -Beyefendi sizin mesleğiniz nedir? -makine mühendisi - çok acaaayiippp tadında espriler bir çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Performansi gosteriden gosteriye degisiyor, ben 3 sene once falan Bodrum'da gitmistim ayni gosteriye, o bu DVD'dekinden katlarca daha iyiydi. Inanilmazdi. Farkli esprilerde vardi falan. Mesela bu DVD'de daha once yaptigi bir cok espriyi kullanmadan anlatti, yada vurgulamadi o esprileri falan. Daha iyi bir DVD cikarabilirdi diye dusunuyorum. Ama bu hali kotu mu? Kesinlikle hayir. Bu haliyle bile mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eheh yazilanlarin disinda yedek subay muhabbetide guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fıtık kaynımda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Çok güzel bi gösteriymiş yaa. 3 saat neredeyse aralıksız güldük. Bu seyirciyle uğraşma kısmı da "soğutma" amaçlı sanırım, tabii adam salona göre gösteri hazırlamış, tv de o kısım anlamsız duruyor. Ben çok beğendim, arada açıp izliyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 olmamış çocuk taklidi süperdi - ehehie baba küfür öğrendim! - e s**** git!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 adamınbiri said: fıtık kaynımda da var çekiyor deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bi tane hoca varmış suphanekeyi tersten okuyomuş hiçbişiceğin kalmıyomuş eveeet kaynımda da var:D:D bu muhabbet mükemmeldi yere attım kendimi gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 -yaa bi susun anuğa goyum! -yeaağ bi züsun enüğa goyum bölümü überdi yedek subay zaten. güzel bi gösteriydi, 2 kez izledim.güldüm hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bir tat bir dokuya göre çok başarısız. ama yine de türkiyede bir numara adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cem Yılmaz kesinlikle Bir Tat Bir Doku'daki samimiyetini kaybetmiş, işi profesyonelliğe vurmuş. Ve galiba yaşından ve başarısından dolayı bi kendine güven gelmiş, şovundaki samimiyeti, amatör duyguyu, sıcaklığı yok olmuş gibi... Daha böyle "ben sahnenin hakimiyim ve çok komiğim aha işte" gibi olmuş. Evet, komik ama Cem Yılmaz'ı benim gözümde diğer stand up'çılardan ayıran yegane özelliği olan mütevaziliği ve samimiyeti eskisi kadar çok kendini hissettirmiyor açıkcası... Yine de komik mi? Hayvanlar gibi komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Adam artik gosterilerinde izleyicilerinden "onay" bekliyor kafasinda ki bazi sorunlar icin. Eskiden sadece cikip hikayelerini anlatirdi, simdi basinda veya cevrede olan anti-cem yilmaz mevzulardan konu acip millete kendini onaylatmaya calisiyor. Bu hale gelmesi normal cunku bu hale getirdiler adami. Basin oyle yuklendi ki... Ilk gosterisinden bu yana soylenmedik soz, yapilmadik haber kalmadi. Hep "en komik" unvanini aldigindan dolayi magazin basini tarafindan polemiklere cekildi, yaptigi isler elestirildi. Oda simdi insanlara bunlari sorup tepkilerini almaya calisiyor. Artik izleyici onun icin bir arastirma yeri gibi. Cunku sahnede topladigi bilgiyi baska turlu alamiyor. Iletisimi sadece sahne cunku. Dikkat edin hep gozlemlerini falan soyleyip hafif konusma yapiyor konuyla ilgili. "ben hakliyim" dedirtmeye kasiyor psikolojik olarak. Ilk zamanlarda ki cem yilmaz olmasi imkansiz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ufff insanlar harbiden çok kasıntı laflara bakh =) siz daha komiksiniz tamam =) gerçekten güzeldi tebrik ettim adamı Kadın programlarından çıakrttıgı espiriler olsun "muhtar one şey etmiş oda ona " " Mahallece tren yapiyorlar a.q " " hani bizdik marjinal bizimde elmizde tv kumandosu " süper süper adamm hele askerlik anıalrı hepsi iyyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Şahsen beğendim. Yaran sahneleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sonuçta adamın yeni malzemesi yok herşeyi gençlik yıllarında yaşamış etmiş. Askerden döndüğümde bana hep soruyorlar askere niye gittin diye dedi. Cem yılmaz'da tomarla para kazanmak için diyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 erkeklerin yalan söyleyememesi muhabbeti süperdi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bölümümden kaynaklanıo olsa gerek para çokomel eğrisine çok gülmüştüm ben.. bir de bu film olmamış peki çocuk olmuş mu ? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 -O don nedir Maaamut! -Ne donu? Hangi don yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar