Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz Yeni Gösteri DVD'si

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:
aktiftablet said:
Ben hiç beğenmedim. Lafı uzatmak ve dolaştırmaktan ibaret olmuş , sadee gel be adam dedim durdum içimden. Ortalarda bıraktım .

sadet?

yani gercekten de gizli bir anlam bekliyorsun o tarz bir gosteriden? gencligin sirri filan gibi?

Yok anlam beklemiyorum. Ama adam her espiri için 15dk konusuyor, komik kısım ise son 30saniyesi mesela. (NOT: RAKAMLAR TAM OLARAK DOĞRU OLMAYABİLİR!" ) İlk gösterisi böyle değildi, daha bi espiriye hakkıyla gülemeden yenisi geliyodu, bunda ise sıkıcı bişiler dinleyip arada bir güldüm. Anlatabilmişimdir umarım.

Bu arada ek dvd'deki 10 adımda anadolu rock çok komikmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten çok başarılı ve çok eğlenceli bir gösteriydi, ancak ikinci yarısında seyirciyle ugrasmak adına çok fazla zaman geçirdi ve yer yer sıkıcı oldu.
Bir çok espirisi akıl dolu olsa da kusura bakmasın kimse ama şu tarz esprileri beni çok bayıyor;
-Beyefendi sizin mesleğiniz nedir?
-makine mühendisi
- çok acaaayiippp
tadında espriler bir çoğu
Sosyal ağlarda paylaş

Performansi gosteriden gosteriye degisiyor, ben 3 sene once falan Bodrum'da gitmistim ayni gosteriye, o bu DVD'dekinden katlarca daha iyiydi. Inanilmazdi. Farkli esprilerde vardi falan.

Mesela bu DVD'de daha once yaptigi bir cok espriyi kullanmadan anlatti, yada vurgulamadi o esprileri falan. Daha iyi bir DVD cikarabilirdi diye dusunuyorum. Ama bu hali kotu mu? Kesinlikle hayir. Bu haliyle bile mukemmel.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Cem Yılmaz kesinlikle Bir Tat Bir Doku'daki samimiyetini kaybetmiş, işi profesyonelliğe vurmuş. Ve galiba yaşından ve başarısından dolayı bi kendine güven gelmiş, şovundaki samimiyeti, amatör duyguyu, sıcaklığı yok olmuş gibi... Daha böyle "ben sahnenin hakimiyim ve çok komiğim aha işte" gibi olmuş. Evet, komik ama Cem Yılmaz'ı benim gözümde diğer stand up'çılardan ayıran yegane özelliği olan mütevaziliği ve samimiyeti eskisi kadar çok kendini hissettirmiyor açıkcası... Yine de komik mi? Hayvanlar gibi komik...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam artik gosterilerinde izleyicilerinden "onay" bekliyor kafasinda ki bazi sorunlar icin. Eskiden sadece cikip hikayelerini anlatirdi, simdi basinda veya cevrede olan anti-cem yilmaz mevzulardan konu acip millete kendini onaylatmaya calisiyor.

Bu hale gelmesi normal cunku bu hale getirdiler adami. Basin oyle yuklendi ki... Ilk gosterisinden bu yana soylenmedik soz, yapilmadik haber kalmadi. Hep "en komik" unvanini aldigindan dolayi magazin basini tarafindan polemiklere cekildi, yaptigi isler elestirildi. Oda simdi insanlara bunlari sorup tepkilerini almaya calisiyor. Artik izleyici onun icin bir arastirma yeri gibi. Cunku sahnede topladigi bilgiyi baska turlu alamiyor. Iletisimi sadece sahne cunku.

Dikkat edin hep gozlemlerini falan soyleyip hafif konusma yapiyor konuyla ilgili. "ben hakliyim" dedirtmeye kasiyor psikolojik olarak.

Ilk zamanlarda ki cem yilmaz olmasi imkansiz artik.
Sosyal ağlarda paylaş

ufff insanlar harbiden çok kasıntı laflara bakh =) siz daha komiksiniz tamam =)

gerçekten güzeldi tebrik ettim adamı

Kadın programlarından çıakrttıgı espiriler olsun

"muhtar one şey etmiş oda ona "
" Mahallece tren yapiyorlar a.q "
" hani bizdik marjinal bizimde elmizde tv kumandosu "

süper süper adamm hele askerlik anıalrı hepsi iyyidi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...