Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz Yeni Gösteri DVD'si


Masticore

Öne çıkan mesajlar

İlk gösterisine nazaran sadece arada birkaç espriyle güldürüyor. Sırf isminden dolayı izledim 3 saat ilk defa duyulan biri olsa ilk 20 dk sonra sabır kalmazdı. Güzel yerleri toplasa 15 dklık gösteri olmuş. Bazuka, paraçokomel eğrisi, yalan söylemek. Ben sadece bu bölümlere güldüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haplo said:
Açıkcası bende pek beğenmedim. Aslında hala çok iyi ama kendisiyle kıyaslayınca eski performansı yok. Özellikle aradan sonraki kısım sohbet gibi. Son bir saat işkence gibi geldi.


Ben gittim harbiyedeki son gösterisine ve kesinlikle sana katılıyorum. Nerde eski Cem yılmaz...

Senesini hatırlamıyorum Cem Yılmaz askerden yeni gelmişti Rumeli Hisarındaki gösterisine gitmiştim (o bombaydı gerçekten) .Bu gösteride gördümkü Rumelide yaptığı espirilerin aynısını yaptı adam 2. bölümde özellikle cok fena baydı . Hala aynı bitmeyen askerlik muhabbetlerine dönüyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
yani sonuçta beğenmeyenlerin şunuda göz önünde bulundurması gerekiyor; 5-6 sene önce izlediğiniz şeyler size o zaman komik gelebilir ancak şimdi gelmeyebilir. Sonuçta genelde aynı esprileri yapıyor ama bence komikti ve eğlenceli bi zaman geçirtti onun şu anda yaptığını başka yapabilen varmı? bence yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
aktiftablet said:
Ben hiç beğenmedim. Lafı uzatmak ve dolaştırmaktan ibaret olmuş , sadee gel be adam dedim durdum içimden. Ortalarda bıraktım .


sadet?

yani gercekten de gizli bir anlam bekliyorsun o tarz bir gosteriden? gencligin sirri filan gibi?


cem yılmaz'ın kendi de anllattığı gibi olayı porno gibi olması işte; ne olcğaını bilirsin yine de izlersin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...