Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Appiah olacaktı şimdi di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ahanda ne güzel dedi bak o şakeye attığı gol halen aklımda ne güzel goldü o öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 şu gsnin yeni bestesi nasıl bişeymiş yaow duyamadım ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 http://www.galatasaray.org/ hemen alt taraftan dinleyebilirsin. yalnız söliyim river plate in bestesi bu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ı ıh olmamış... bi tek çıldırın kısmı iyiymiş okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben beğendim baya, başı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 galatasarayın yeni bestesi.mükemmel.çok yaratıcılar.koskoca sos cagonu çıldırın yapmıslar.hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 galatasaray alir hep aliyo zaten ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 son 2 3 4 FOR FENERBAHÇE http://www.youtube.com/watch?v=4gQrMSPsG9c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 0-3 fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 çok childeren ( çıldırın ) olmuş GS :D Edit : Eklemeden edemedim, gs'yi zaten küçük bir klüp olarak görüyordum.. zerre olma yolunda emin adımlar ile ilerliyorlar.. Helal Ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sos cagon ne hale gelmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 of çok mantar olmuş sözler: aslanlar sahadaaağğ,tirbünler ayaktaaağğğ.. sarı kırmızıylaaaağ, hedeleeeğ hödölöööğğğ... ilkokul 3. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bilmiyorum belki çok alakasız olacak ama fenerin de forma dizaynları süperdir mesela. geçen bir sitede(hatırlamıyorum nasıl bir site olduğunu gerçi,gazete bile olabilir) fenerin yeni forması celtic takımının simgesi olan çizgili forma ile aynı olacak (sarı beyaz formanın yerine) sanıyorum dış saha forması için de chelsea'nın deplasman forması kopyalanacak falan diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Cintonik said: galatasarayın yeni bestesi.mükemmel.çok yaratıcılar.koskoca sos cagonu çıldırın yapmıslar.hey allam. ahahaha hakikaten mükemmel ama son 5 yıl da dinlediğim bu şekil marşlar arasında en iyisi de kıraç'ın yüzüncü yıl marşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bok gibi bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya pru bıragh alla sen ya Galatasaray'ın bu son bestesinden 5 gömlek daha güzel en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 biz de eniştenizle yeni bir gs marşı yazdık, tribünler coşacak! (spongebob melodisiyle okunacak) kimin 3 kuruşluk stadyumu var? (galata bom bom) kimin milyon dolar borcu var? (galata bom bom) kimin teknik direktörü kaçtı? (galata bom bom) kimin son bestesi çalıntı? (galata bom bom) galata bom bom galata bom bom galata bom bom galataaaaa bom booooom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Emaleth enişteye saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 = yapma abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ulan sizin de 100 senedir fenerbahce marsı diye dinlettiğiniz sey ispanya'nın zafer marsı :p zaten ben bu gs nin yeni yaptıgı sarkıyı dinleyince, bi yerden hatırlıyorum ulan demiştim demek buymus. zaten tribünlerin cogu bestesi hep yabancı takımların bestesinden alınma, bjk nin bile kendine özgü güzel bi tek "ekinler dize kadar var"dır. gerisi hep ordan burdan arak. ama olsun stadda takımı costurmak amac, yeter ki bizim bestemiz diye dolasmasın millet ortada. maca gelince. gecen hafta da soyledim, fenerbahce deplasmanda oynasa da daha yakın bana gore galibiyete. bunda en buyuk etken olarak gordugum durumlar, gs nin teknik direktorsuz olması, fb nin buyuk maclarda cok iyi oynaması ve en kritik, en zor maclardan hep istedigini alarak donmesi. bi de duran toplardan tırsıyorum cok. yoksa oyun içinde alex'i kitlersin hadi de, bi frikikte bi orta ile direk golu attırabilir. frikikten kaleye sutlarındam değil de ortalarından korkuyorum. ama takımıma guveniyorum ben, ozellikle son iki macta fb ye karsı oynadıgımız oyun takımın guvenini arttırdı ve sanssızlıgı kırdı. gecen seneki olayların olmaması için ultrAslan duyurular yaptı, yabancı madde atılmaması konusunda. en azından gecen seneki gibi bişey kesinlikle olmayacak. ama saha içinde tansiyon yukselirse elbette her macta oldugu gibi tek tük insanlar su, bozuk para, cakmak vs. atacaktır. küfürün de engellenebilecegini sanmıyorum, her derbide edildiği gibi bu derbide de edilir. iyi olan kazansın, mactan sonra sahaya atılanlar, hakem, ya da cıkan olaylar değil güzel futbol konusulsun. kaybeden kazananı kutlasın, bahane bulamasın. mactan sonra burda gorusmek uzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Haydaa bu resmi marş değil bir şey değil adı üstünde taraftar marşı, tribünde söylenecek bir melodi. Bir dahaki sefere opera yazsınlar da o söylensin o zaman. Önemli olan basit olması, tribünde tutulması. Tribünde şarkı söylenirken sözlerinin anlamlı olması çok da önemli bir kriter sayılmaz. Tribün melodileri sık sık başka yerlerden apartılır zaten. "Nay nay nay yee fener" de çalıntı bu mantıkta. Zaten resmi marşları çalıntı olan bir kulubün taraftarlarından gelmesi enteresan yorumların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Xobalt said: Berabere biter. Sivas, Galatasaray'ı yener. Trabzon, Fenerbahçe'yi yener. Sivas şampiyon olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kim çalıntı dedi yav? sos cagon ne hale gelmiş dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yalnız hahaha aslanlar sahada bile diyemiyorlar. Aslanlar sağaaaa olmuş orası daskjdas komik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar